Ahojte.
Chcel by som poradit ako sa ochranit pred ziarenim z mobilu. Mam ho 18hod denne na opasku. Cital som niekde clanok ze treba mat antenu mobilu aspon 15mm od tela. Ak tam su hrube odevy tak staci mozno menej. Vyzarovanie sar je do 2w/kg. Ja mam puzdro z fotoaparatu a chcem si tam vsit trebars alobal. Ale mam moznost aj mosadznu jemnu sietovinu. Dam to len z jednej strany aby nevznikla faradajova klietka. Ked budem na horach a jedina bts bude za mnou tak mobil bude mat menej ciarok signalu. Cital som uz clanky o bts. Vedu sa rozne diskusie ci to skodi alebo nie. Radsej som opatrny. Keby sa dotkla kovova cast anteny nejakeho kovu. Aj z toho by slo ziarenie. Ale nie smerovn. A rozlozene. Aky to bude mat podla vas vpliv na silu signalu mobilu? Aky material je na to tienenie najlepsi?
A este jedna otazka. Ked vypnem na noc mobil co mam pri hlave aj vsetko zo zasuviek tak sa lepsie vyspim. To mam odskusane. Su aj studie ze na noc sa nema moc volat lebo to rozkmita molekuly v hlave. Chcem sa spytat. Ja nemda pri hlave fon ale ked surfujem denne 7 hodin cez mobil a mam tel 30 cm od tela tak si chcem vlepit pod puzdro z vrchen strany alobal(mimo tlacitiek a displaja. Pomoze to alebo to este zvysi spotrebu. Dakujem za nazory.