1) Mám trošku problém při synchronizaci s účtem google mi to píše chybu a neustále mě to žádá nově zadat heslo a to i přes to že mám vše správně zadáno. Takže zatím nevím jak to bude s kontakty.
2) Pokud budu synchronizovat účet přes který jsem kupoval aplikaci tak je možné že mi půjde i ta aplikace ale to nebudu vědět než se mi podaří účet propojit a to zatím nejde. Jinak jde mi hlavně o aplikaci Runtstic Pro která je i na WP ale opravdu ji platit nechci.

Jinak všem kritikům: Momentálně mám samsung nexus S a ten mám přes dva roky - pomalý systém, kvůli neustálým aktualizacím už nemám místo v telefonu a to mám z 90% jen nutné aplikace a už asi 2měsíce nemohu udělat žádnou aktualizaci protože mi telefon píše že je plný. neustále se vše seká, někdy i několik minutu čekám na načtení jen jedné aplikace a změna je nutná. Na nový mám cca 5000,-
Ale zároveň jsem dostal možnost si naprosto zadarmo vzít skoro novou nokii lumii 1020. Ano sice WP ale na android jsem si taky zvykal a myslím že i na WP si jde zvyknout. Takže proč si ho nevzít