Přechod na WP z androidu

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 10. 9. 2014 18:49

Tak abych se tak vyjádřil já.

1) Mám trošku problém při synchronizaci s účtem google mi to píše chybu a neustále mě to žádá nově zadat heslo a to i přes to že mám vše správně zadáno. Takže zatím nevím jak to bude s kontakty.

2) Pokud budu synchronizovat účet přes který jsem kupoval aplikaci tak je možné že mi půjde i ta aplikace ale to nebudu vědět než se mi podaří účet propojit a to zatím nejde. Jinak jde mi hlavně o aplikaci Runtstic Pro která je i na WP ale opravdu ji platit nechci. :)

Jinak všem kritikům: Momentálně mám samsung nexus S a ten mám přes dva roky - pomalý systém, kvůli neustálým aktualizacím už nemám místo v telefonu a to mám z 90% jen nutné aplikace a už asi 2měsíce nemohu udělat žádnou aktualizaci protože mi telefon píše že je plný. neustále se vše seká, někdy i několik minutu čekám na načtení jen jedné aplikace a změna je nutná. Na nový mám cca 5000,-
Ale zároveň jsem dostal možnost si naprosto zadarmo vzít skoro novou nokii lumii 1020. Ano sice WP ale na android jsem si taky zvykal a myslím že i na WP si jde zvyknout. Takže proč si ho nevzít :)
S-i-k-i
Junior

Odeslat příspěvekod zdenda321 10. 9. 2014 18:52

steelspace: a jaky to je ten snapchat klient bez reklam? poradis?
zdenda321
Junior

Odeslat příspěvekod energy795 10. 9. 2014 18:52

"A když si ještě vybavim zdanlivou prkotinu a to změnu vyzvaněni kterou jsem včera řešil tak to važně čumim. Manual jsem diky tomu opravdu neminil čist."

Je to na dva kliky - otevřít nastavení a kliknout hned na druhou položku shora (naprosto nepochopitelně zvanou "vyzváněcí tóny + zvuky). Pokud jsi tohle nezvládl, tak je něco špatně, ale telefon to nebude. :mrgreen: :mrgreen:

Příště zkus něco sofistikovanějšího, ať to má aspoň nějakou váhu, když už ti WP leží tak v žaludku. ;-)
energy795
Junior

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 10. 9. 2014 19:03

Ještě dotaz: Mobil je kupovaný zřejmě ve velké británii u vodafonu (jinak si nedovedu představit proč mi ukazuje tento problém) a když jsem do něj dnes dal svou simku (tarif přes firmu) tak se mi nepřipojí k žádné síti a po kliknutí na telefonování mi píše tuto hlášku: "Tuto sim lze používat pouze v některých konkrétních sítích. Požádejte oddělení péče o zákazníky o kód pro odblokování."
Byl jsem s tím dnes u O2 guru na pobočce a zkoušeli mi radit ale nic nepomohlo. Nevěděl by někdo jiný?
Díky
S-i-k-i
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 9. 2014 19:04

Aha takže ty mysliš ty Nokia "skřeky" ? Hm tak ty jsem kupodivu našel velmi rychle.
No raději popojeďte dal v blbostech nema cenu se zde hrabat.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Beavers 10. 9. 2014 19:11

bozenkakozena píše:...adroid, který mě s*ere sekáním, ale už jsem si zvykla na apky...

To, že se ti seká, nezpůsobuje sám android, ale šmejd, který sis pořídila. Mně se také seká tablet (Prestigio), ale telefon v ceně pod 5 tisíc ani náhodou.
WP se sice neseká a nesekal ani ve verzi 7.x, ale měl spoustu jiných much, které jsem nepřekousnul. Nebudu je vypisovat, abych neodradil případné zájemce, ale uvedu jednu: čas od času mi umřou živé dlaždice a pak nastane dost otravná náprava. Navíc ve WP8 a 8.1 je už mnoho vad odstraněných a také ceny telefonů - oproti někdejšímu WP 7.x - jsou nižší než poloviční a blíží se levnějším (nikoli levným) androidím telefonům. Když WP začínal, tak se ale telefon pod 10 000 Kč koupit nedal. To byl na tom ten průšvih.
@S-i-k-i: Zvyknout se určitě dá, také jsem si zvykl a všude ho chválil. Bylo to po přechodu z iPhone. Android jsem do té doby neměl v ruce. Později jsem si pořídil tablet a už jsem věděl, že WP byl můj omyl. Sám Microsoft svou politikou urychlil můj odchod od WP po dvou letech a teď mám telefon s androidem a cítím se jak ryba ve vodě. Už třeba kvůli všemu, co se dá doinstalovat, pokud to v telefonu chybí.
Naposledy upravil Beavers dne 10. 9. 2014 19:19, celkově upraveno 1
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 9. 2014 19:18

Smysluplná debata končí v okamžiku, kdy se v debatě objeví něco podobného:

miromen4 píše:S-i-k-i
Už si měl nějaky foun s WP v ruce ? Ja nic horšiho než WP na founech ještě neviděl.

Argumenty nula, schopnost chápat že to co vyhovuje mým potřebám, tak jinému nevyhovuje také rovna nule, nepochopení, že fakt všichni lidé na zeměkouli nemohou používat stejný telefon / systém / doplňte cokoliv. Celkový přínos příspěvku je roven nule. Proč je nutné takové příspěvky psát je mi záhadou, nemoc? Ego? Nějaké psychické problémy?
Vzhledem k tomu, že provozovatel fóra chce diskuse směřovat do volnějšího režimu, tak si zvykejte, že diskuse budou čím dál víc stát za dvě věci, trollové budou mít hody....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 9. 2014 19:21

Koukam někomu naběhly žily. Duvod ten je zřejmy.
A jen tak mezi nama diskuze pokračuje dal což pruměrně inteligentni člověk dokaže pochopit.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 9. 2014 19:32

Vůbec mi nic nenaběhlo, zvykl sem si na podobně nulové příspěvky i to, že případná reakce vůbec nic nového nepřinese, ten dotyčný si ten nulový přínos asi ani neuvědomuje, což dokazuješ konstatováním, že "diskuse pokračuje" - že nemá nic společného s tématem už evidentně vidět nechceš. Je mi to vcelku jedno, občas se jen podivím, že to trolly nepřestalo bavit, ale ono je tento způsob "diskuse" napříč prakticky celým českým netem.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 9. 2014 19:37

Proč mysliš že jsem položil otazku ? Ja zadavatele osobně neznam a nevim jake s čim ma zkušenosti.Bezduvodně do klavesnice malo kdy mlatim. A že to nema nic společneho s tematem si vubec nemyslim.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Beavers 10. 9. 2014 20:08

@ miromen4: Sice bych to tak, jako ty nenapsal, ale pokud jde o zklamání z WP, tak to je značné. Kdybych zde uvedl důvody, co mě k tomu vedlo, bojím se, že bych tím ztratil zbytečně plno času, protože už v minulosti jsem tu o tom, co a jak se stalo, že jsem nakonec šel do androidu, psal a příspěvky mi byly v zápětí horlivými moderátory smazány. Podstatou bylo to, že slovutný Microsoft nás majitele telefonů s WP 7.8 vypekl tak, jako to neuděla snad nikdo. Po dvou letech existence systému ukončil jeho podporu a zřejmě počítal s tím, že jen zabečíme a poklušeme za nimi a jejich WP 8 a těmi dalšími, jak poslušná jehňátka. Bohužel se spletl a alespoň v mé osobě svého příznivce ztratil, přestože jsem na něj před tím nedal dopustit a se všemi odpůrci WP jsem kvůli tomu vedl boje. Proto říkám, že všechno ostatní ano, ale WP už nikdy.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 9. 2014 20:19

Asi tak mě ten system vubec nezajima a dostal jsem se k němu nahodou ale protože mam čerstvou i když kratkou zkušenost tak jsem reagoval. A hruběji jsem reagoval protože jsem byl opravdu zaražen tim co se mi naskytlo. Takže funkčnost opravdu neřešim to ani nejde vzhledem ke kratke době jakou jsem s WP stravil.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 10. 9. 2014 20:23

Koukám, že S-i-k-i, zakladatel vlákna je kaskadér.
search.php?author_id=119304&sr=posts&f=1794
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 10. 9. 2014 20:49

Musím trošku souhlasit s uživatelem dejvidek. Diskuze tu je celkem rozjetá ale vzhledem k mým dotazům téměř nepoužitelná... Pokud by jste tedy někteří měli odpovědi na moje otázky i ty později podané budu jen rád.

A ramses33 nevím sice v jakém smyslu jsem kaskarér, tomuto spojení moc nerozumím, ale to že jsem založil celkem 4dotazy za poslední 2 roky mi nepříjde nijak závratné, pokud narážíš na toto. Píši sem když potřebuji rychle poradit a většinou se mi dostane kvalitní odpovědi. Jinak bych sem ani nepsal.
S-i-k-i
Junior

Odeslat příspěvekod bozenkakozena 10. 9. 2014 20:53

Beavers píše:To, že se ti seká, nezpůsobuje sám android, ale šmejd, který sis pořídila. Mně se také seká tablet (Prestigio), ale telefon v ceně pod 5 tisíc ani náhodou.

No nevím, pořídila jsem si šmejd LG Optimus L9 II, který byl svého času velmi dobře hodnocen, bohužel jsem udělala zásadní chybu, že jsem zbrklle upgradovala na kitkat a tím to všechno začalao. Takže ano, způsobuje to android.
bozenkakozena
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka