Přechod na WP z androidu

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Beavers 10. 9. 2014 21:00

Anebo to způsobuje HW, který tento android nestíhá? Snaž se tedy systém downgradeovat a na KK se vybodni. Přináší jedině problémy (tedy může přinášet).
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 10. 9. 2014 21:24

S-i-k-i píše:
A ramses33 nevím sice v jakém smyslu jsem kaskarér, tomuto spojení moc nerozumím, ale to že jsem založil celkem 4dotazy za poslední 2 roky mi nepříjde nijak závratné, pokud narážíš na toto. Píši sem když potřebuji rychle poradit a většinou se mi dostane kvalitní odpovědi. Jinak bych sem ani nepsal.

Myslel jsem to jinak, ale vybodni se na to.
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 11. 9. 2014 17:10

Tak děkuji za plodné rady a už jsem více méně na vše přišel až na pár detailů. tímto bych to uzavřel díky
S-i-k-i
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 12. 2014 09:06

Tak Snapchat pro wp blokli uživatelům po výzvách přímo účty,nejenom że odstranili 6Snap ze store,ale to už asi víte...horší je že se nechystají nic pro wp vyvíjet.
Dcera je z toho hodně špatnáExistuje už jenom SnapSave,ale kdo ví jak dlouho...
Nechají vytvořit závislost a potom to odstřihnout,zvláštní to firma...
Nyní mne ještě čeká vymyslet způsob jak se dcera dostane po zablokování znovu ke svému účtu a to v tom není sama,z jejího okolí to má takto spousty holek...
anonymni

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 12. 2014 12:37

Beawers píše:Snaž se tedy systém downgradeovat a na KK se vybodni. Přináší jedině problémy (tedy může přinášet).

Wipe chache,wipe dalvik..Fakt by mně zajimalo kolik lidi co upgradujou přes OTA toto děla,člověk co kvulíi aktualizacím nema misto to neděla určitě..A je to stoprocentní důvod a jistota jak si zadělat na problemy.Osobně i při možnosti OTA aktualizace ji ignoruji,platí to mimochodem uplně pro všechny aktualizace libovolneho systemu,takže at už win,linuxove distra na komplu nebo na telefonu.Počkam až dobrovolni betatesteři štastní že maji nejnovějši verzi systemu ihned - že přitom nevěděli o 75 procentech možností minule verze jim nevadí,ti zdatnějši z betatesterů zareportují průšvihy co nova verze přinesla,za nakejch 14 dní se objeví řešení těch problemů nějakym trikem,za měsic vyjde opravna verze X.01 a za dalši měsic je ta spravna doba kdy si stahnu firmware pokud usoudim že to stoji za to a aktualizuji..Problem není ve verzi - napřiklad KIT KAT ale ve způsobu jak většina lidí aktualizuje,je dostuplna nova verze - bum cihla na volbu a jedem...
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod nepss 11. 1. 2015 13:49

Nejde me na WP spustit aplikace, ktera jeste vcera sla. Pri spusteni jen problikne logo aplikace a hned app spadne. U androidu stacilo v takove situaci vymazat mezipamet, pripadne data aplikace a bylo po problemu. Co s tim ale u WP? Reinstalace aplikace nepomaha.
nepss
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 11. 1. 2015 13:52

Co konkretne je to za aplikaci?
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod nepss 11. 1. 2015 17:20

AccuWeather. Podobny problem sem mel na WP jednou u s aplikaci T-mobile, coz sem vyresil resetem do tovarniho nastaveni. To v tento okamzik jiz pro me neni reseni. Nechci kvuli jedne aplikaci nastavovat znovu cely telefon.
nepss
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 11. 1. 2015 18:03

tak zrovna u počasí kde je spoooousta velmi kvalitních alternativ bych to moc neřešil..
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 11. 1. 2015 18:06

Já znám řešení, koupit a nainstalovat MeteoServis Pro :-)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod nepss 11. 1. 2015 21:33

Kdyby me Meteoservis lite neukazoval o 3 st min, bylo by reseni zakoupit Meteoservis pro. Ano v aplikaci je mozno nastavit korekci teploty, ale aplikace ma slouzit me a ne ja ji, takze korekce je z myho pohledu v nastaveni nesmysl.
nepss
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 19. 1. 2015 13:38

Zdravím přítomné. Uvažuji na přechod a rád bych se zeptal jestli jde na WP flash, jawa? Myslím tím např. na nova.cz jestli se spustí videa? Na androidu ne. Děkuji za info :hm
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod Stein 19. 1. 2015 15:35

Ehm

Obsah fóra ‹ Specializované diskuze ‹ Windows Phone

GiFu píše:Zdravím přítomné. Uvažuji na přechod a rád bych se zeptal jestli jde na WP flash, jawa? Myslím tím např. na nova.cz jestli se spustí videa? Na androidu ne. Děkuji za info :hm

Nejde. Ale ostatní média mají své aplikace, kde všechny pořady přehraješ. Tento kanál nikoliv.
Stein
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 19. 1. 2015 16:16

Díky, to jsem potřeboval vědět. Raději koupím tablet.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka