Pokusil jsem se dnes kontaktovat redakci přímo, leč bezúspěšně:Dnes odpoledne docela trvalo, než mi to někdo zvedl na telefonním čísle 225 977 111 získaném z FB Stránky držitele domény a provozovatele Mobilmania.cz (
https://www.facebook.com/CzechNewsInvest/), kde jsem se před tím snažil získat telefonní kontakt na jakoukoli odpovědnou osobu.
Když jsem se dovolal, nejprve se mi paní vymlouvala na jakýsi schovávaný maličký text kdesi prý někde na webu, který údajně tvrdí, že redakce neodpovídá za obsah komerčních článků (
o čemž mimochodem nerozhoduje provozovatel webu, nýbrž zákon a soud). Když jsem paní konfrontoval slovy, že žádný takový text nikde u článku není a nevidím, nedokázala mi sdělit, kde přesně bych jej našel. Trvala na svém. Argumentoval jsem dále účastí provozovatele Mobilmania.cz na akci podvodného obchodu (
k této chvíli je již nabídka internetového obchodu Goodoffer24.com stažena, ačkoli komerční článek na webu Mobilmania.cz stále visí) tím, že je s inzerentem domluven na slevě pro uživatele, kteří nabídky využijí, při zadání slevového kódu (viz komerční článek). Jelikož paní neměla co na to říci, nasměrovala mne na telefonní číslo 225 911 534. Toto číslo mi nezvedl nikdo celé dnešní odpoledne. Nikdo mi nezavolal zpět.
Dovoluji si zde veřejně provozovatele Mobilmania.cz, jelikož to evidentně jinak nejde a nejsem ochoten ho nikde extra nahánět, informovat o mém pokračování v získávání důkazů. Vše si screenuji, nahrávám a připravuji pro podání trestného oznámení. Milá Mobilmania.cz, tím, že se vyhýbáte odpovědnosti, si jen zhoršujete situaci. O tom, že Vás sháním, víte z tohoto fóra prostřednictvím svých moderátorů, víte o tom prostřednictvím Vaší Facebookové stránky a víte o tom též od paní na telefonním čísle 225 977 111. Kontakt na mě je veřejný, a to 777 228 288. Již jsem Vás informoval na Facebooku, že očekávám Váš kontakt nejpozději do pátku 20.07.2018. To je datum, do kdy jsem ochoten s Vámi vůbec jednat. Nehodlám Vám věnovat více ze svého času, který opravdu na Vás nemám.
Milá redakce Mobilmania.cz, patrně si neuvědomujete, že se na internetu pohybují i jiní novináři a žurnalisté. Dle mého názoru už jste se svým chováním za hranou. Nejedná se v tomto případě nikoli pouze o přestupek, v rámci kterého došlo k nenavrácení mi celé částky za stornovanou objednávku ze strany internetového obchodu, ale též o trestný čin podvodu. Ocenil bych, kdybyste si vyhrnuli kalhoty, nasadili koule a postavili se k věci čelem. Pokud tedy nechcete lítat po služebnách policie. Je Vaším záměrem přeci maximalizace zisku, nebo ne?
Mé texty zde nejsou podnětem k diskuzi, pouze zde informuji Vaše ostatní uživatele o mém postupu. Samozřejmě můžete toto vlákno vymazat a eventuálně mne zabanovat, nicméně pak se vše v širším podání objeví na jednom z mnou provozovaných webů. Takže skutečně Vám doporučuji spíše ty koule.
Takže jak píši, telefon na mě je 777 228 288 a čekám do pátku na Váš telefonát. Volat pouze mezi 11-13 hodinou.