Používáte PIN? Proc Ano X Ne?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Používáte PIN?
Ano 129 %  74%  [ 129 ]
Ne 44 %  25%  [ 44 ]
Celkem hlasů : 173

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 10. 2. 2006 11:22

PIN nepouzivam... Kdyz mi nekdo ukradne telefon, nebo ho nekde ztratim, tak SIM nejspis vyhodi. A kdyby ne, tak bych ji stejne okamzite nechal bloknout...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Honny 10. 2. 2006 11:28

pin používám... spíš jenom tak ze zvyku...
x_X
Honny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jílke 10. 2. 2006 12:04

nikdy sem ho nepouzival .. ale asi sem ho uz zapomel
phone N70 + 2GB karta :D
Dává pozor, jestli dávám pozor, a když si myslí, že nedávám
pozor, tak > nedává pozor.
Jílke
Junior

Odeslat příspěvekod Kryspin 10. 2. 2006 12:13

PIN nepouzivam, ale kdyz mi nekdo ukradne mobil a da si tam jinou simku a zapne telefon: "Doprcic chce to po me zamykaci kod ! :-( " :-D
kryspin photo & design
Kryspin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Redswift 10. 2. 2006 14:26

Makaveli2Pac píše:PIN pouzivam hlavne kvoly tomu, keby som telefon nahodou niekte stratil. Takisto mam zapnuty aj zamok telefonu. Clovek nikdy nevie...

Tak tak jsem na to stejne.
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Lubo.s 10. 2. 2006 17:40

Nepouzivam uz dlhu dobu- odkedy to karty toho nasho ovocinarskeho operatora umoznuju. A argumenty typu "ak ho stratim"- ved vo vrecku ho nosim zapnuty, takze aj zapnuty stratim...ked. Mobil pouzivam od cias NMT a nestratil som! Mimochodom preto aj ten nezvyk na PIN...
Lubo.s
Junior

Odeslat příspěvekod Beník 10. 2. 2006 18:56

U Vodafone karty PIN nepoužívám.V případě odcizení je šance že zloděj z této karty bude volat a v samoobsluze lze zjistit volaná čísla. Z okolí vím o případu, že na to zloděj doplatil.Stejně tam víc než 300nemám.
Beník
Junior

Odeslat příspěvekod mbing 10. 2. 2006 19:46

Ne. Kdo by kradl 6210? :D
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
Junior

Odeslat příspěvekod mirek6600 10. 2. 2006 21:58

mbing píše:Ne. Kdo by kradl 6210? :D

No ono i tech 800-1000kc co dostane v bazaru nakymu fetakovi nebo bezdomovci je dobrejch nemysli si.
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 10. 2. 2006 22:16

mirek6600: ohledne te ceny bych se drzel vice pri zemi :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 11. 2. 2006 09:45

Honny píše:pin používám... spíš jenom tak ze zvyku...k/quote]

u me je to taky spis o zvyku.. Stejne kdyz ti nekdo ukradne mobil, tak tu simku zahodi.. Takze pin je na nic..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfov 11. 2. 2006 12:19

Ja ho mam zaply,protoze mam pausal.A uz se vidim,jak ve tri rano,nach..ny jak krava zjistim,ze nemam telefon,treba uz par hodin a vysvetluji opovi,at to blokne.Pokud zlodej telefon nevypne,tak je zase v klidu,ale ta moznost tu je.Navic ja telefon vypnu,tak 1x tydne,takze napsat 16 cisel mesicne me nezabije...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ftelf 21. 10. 2006 10:47

Ja mam trosku jiny problem. Pred nekolika dny jsem nasel venku lezet telefon. Cekal jsem az zavola majitel, domluvili jsme se na predani dalsi den atd... Chtel jsem mu nadiktovat moje cislo pro pripad, ze se vybije baterie, ale rekl ze to je zbytecne, nemel jsem potrebu mu jej vnucovat. Vsechno v poradku az do chvile nez me ten blby telefon vzbudil v 5 hodin rano, po tretim snooze budiku jsem to nevydrzel a vypnul telefon, protoze ten pronikavy ton byl slysel pres cely byt a nedivil bych se kdyby vzbudil i sousedy. No, rano telefon zapnu abych mohl prijmout telefon od majitele a koukam pin, no nic, vymenim simku v nadeji, ze telefon si po vymene bude pamatovat naposledy prijata cisla, a on po me chce zamek telefonu. Nemam cas litat po bazarech kde jej odblokuji, mobil predam na policii at si s nim udelaji co chteji. Podle me neudelaji nic a za rok jej prodaji v mestske drazbe.
Takze pin jen znemoznuje vraceni telefonu.
Devka vi jak telefon odblokovat a hned jej zpenezi.
Normalni clovek nema cas studovat jak co odblokovat.
Telefon je docela novy s foto, kdybych jej dal do bazaru, tak bych tak 1500 dostal, ale to me za moje svedomi nestoji ani nahodou.
ftelf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 10. 2006 10:52

Používám. Mám paušál a vpřípadě ztráty bych mohl hledět na účet.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod suah 21. 10. 2006 11:35

Pouzivam ho. Tie 4 cisla ma pri zapnuti telefonu nezabiju. A bezpecnost to aspon trosku posilni :D
suah
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka