používáte t9

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 2. 4. 2006 11:34

Používáte t9 nebo ňáký jiný slovník pro psaní sms? Já to nesnášim :twisted: :twisted: je to nejhorší funkce v mobilu akdyby to šlo tak jí úplně zrušim. :oboze Strašně to zdržuje.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 2. 4. 2006 11:36

To se to musíš naučit používat :wink: ...já na T9 nedám dopustit.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 2. 4. 2006 11:40

YAMATO píše:To se to musíš naučit používat :wink: ...já na T9 nedám dopustit.p/quote]

Trochu máš pravdu. Ale stejně sms jdou psát dost rychle i bez slovníku.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelych 2. 4. 2006 12:03

Docela rychly zpusob spani meli Ericssony za pomoci bocniho posuvneho tlacitka. Ale jinak taky nedam na T9 dopustit. Krom Nokie 6230i tam to byla katastrofa! Tam opravdu lepe bez slovniku.
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 4. 2006 12:17

Já ho používám několik let a píše se mi bez toho těžko. Krušná chvíle byla, když jsem mě MPX 220. Zkoušel jsem psát na ITAPU. Ikdyž začátky byly příšerný, kolikrát jsem stím chtěl seknout. Ale asi po 2 měsících jsem si zvykl a taky není špatný. Vše je jen o zvyku a používání a nepoužívat všechny tři styly psaní najednou. To pak má člověk v hlavě guláš. :D :D
P.S. Zvyk je železná koruna.
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 2. 4. 2006 12:24

Ano, používám T9..
oneill_sx1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod N6600 2. 4. 2006 12:40

NE, NIKDY, NIKDE, NIKAM :-)
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 2. 4. 2006 13:03

S T9 píšu SMSky i maily ca 2x rychleji než klasikou. Jen to chce mít dobrý slovník, jako např. SE ( W,K,D). Třeba u Nokie 6230i je to opravdu problematické. Já si slovník nemůžu vynachválit Obrázek, už bych foun bez něj nechtěl. Obrázek
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JIRIKI 2. 4. 2006 13:13

Já píšu zásadně bez slovníku. I když jednu dobu (N3310) jse s tím chtěl začít a celkem to i šlo... ale to, co jsem posílal za sms mi vždy přitížilo. Hlavně když slovník vybral jiné slovo a já si toho nevšiml a pak se v zamilované sms objevovaly slova úplně jiných významů :))) To už radši přežiju přehmat v jednom písmenku, než v celém slově...
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod Fifu 2. 4. 2006 13:16

Vzhledem k tomu, ze mam pryzova tlacitka, tak bych si nejspis bez T9 znicil prsty. :D Ale nektera slova mi tam kapku chybi (napriklad nektera z argotu:) nebo taky nase nareci ) ...
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Fifu
Junior

Odeslat příspěvekod JIRIKI 2. 4. 2006 13:17

Tak si je tam doplň ne? V N3310 to stopro šlo, naučit slovník novým slovům...
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 2. 4. 2006 13:33

Jen někdy, vetšinou ne...:)
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mc-icy 2. 4. 2006 13:41

nejlepší T9 maj siemensi... na tomhle jediným founu sem to používal (asi týden :) )... sprotivil sem si ji na mým prvním founu (panasonic GD 67) protože psala s diakritikou, kterou před odesláním neodstranila... takže já T9 (na MPx220 iTap) NEPOUŽÍVÁM
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije :lol:
mc-icy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viper.aa 2. 4. 2006 13:43

Slovník T9 nepoužívám i když ho můj tel umí,ale nějak na něj nejsem zvyklej. Bych se to musel nejprve naučit používat ale to se mi nechce. Je to asi dobrá věc a když se ji člověk naučí používat tak i velice rychlá
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas-x 2. 4. 2006 14:19

Mám tři telefony (N5140, N6310i a SE T630) a na všech píšu jedině s T9. Bez ní mi psaní přijde hrozne zdlouhave. Např. na SE jde bez problemu naucit slovnik novym slovum a pak uz se pise jedna radost.
Tomas-x
Junior

Další stránka