Jaký styl hudby posloucháte?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 2. 4. 2006 21:01

Tak do toho ;)

Já převážně metal (At The Gates, Cradle Of Filth, Children Of Bodom, ale i SOAD...), rock (Papa Roach, KoRn, Fuel, Drowning Pool...), občas ulítnu i na něčem mírnějším (starší CD Ademy, něco jako grunge).
Naposledy upravil hotspot dne 3. 4. 2006 18:11, celkově upraveno 1
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 2. 4. 2006 21:05

Pauza - sekce hudba! :D

Já teď poslouchám asi jenom KoЯn :mrgreen: . Do toho SOAD a říkám, že i Slipknot, ale ty jsem všehovšudy poslouchal tak 2 hodiny a to mám všecky jejich alba :hm :D .
Naposledy upravil ConPower dne 2. 4. 2006 21:13, celkově upraveno 1
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andels 2. 4. 2006 21:07

Hehe
já zase Drumce ( Future Prophecies, Pendulum, Ben Sage, Chris Su, Tactile...) az po jungle a new jazz ( London Electricity, LTJ Bukem, Klute...)
Driv sem ujizdel na trancu a technu, ale uz me omrzelo...
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 2. 4. 2006 21:07

Heavy metal, power metal, speed metal :)

Interpreti: Hammerfall, Rhapsody, Manowar, Accept, Edguy, Judas Priest, The Clash, Ramones, Dropkick Murphys, Flogging Molly, The Dubliners, Marilyn Manson. Nine Inch Nails, Louis Armstrong... A jeste spousta dalsiho :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod _peper 2. 4. 2006 21:50

Tady je to koukám samej drsňák :lol: JInak netušil jsem že SOAD je metal :shock:
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 3. 4. 2006 03:46

No, neříkám, že by to bylo stejné, ale podobné fórum už je :arrow: tady, stčilo ho jen oživit.
Nu což, i mistr moderátor se někdy utne, co? :hm

Jinak k tématu, poslouchám Accept, AC-DC, Creed, Gamma Ray, Manowar, Iron Maiden, Rammstein, Judas Priest, Grave Digger, Arakain, Citron, Kabát, Alkehol, Tři sestry, Divokej Bill... a hafo dalšího... Z.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dani-Filth 3. 4. 2006 05:07

Taky se pridavam.. Metalek :D Black, Death muzu vsechno :wink: In Flames, Cradle of Filth, Children of Bodom, Death, Hammerfall, Nightwish, Graveworm, Rhapsody, Slipknot.. Je toho strasne moc.
Dani-Filth
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 4. 2006 06:53

Jo, hoši, znáte Fear Factory? :) Taky celkem dobrý nářez. :D

Jinak mě teď hraje Korn - For No One (to můžu poslouchat furt :D ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 3. 4. 2006 07:36

Ja posloucham veskerou kvalitni muziku (tj. metal:-)
Death, Control Denied, Opeth, Vader, Kataklysm, Orphaned Land, My Dying Bride, In Flames, At the Gates, Arch Enemy... a tuny dalsich kapel

*ZACATEK REKLAMY* Ctete http://www.djorthodox.info *KONEC REKLAMY* 8)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 3. 4. 2006 14:15

Jasně, na In Flames bych zapoměl, ty taky žeru... mám tu od nich všechno :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Banny 3. 4. 2006 15:02

Sem nevěděl, že je tu tolik metalistů. Já teda poslouchám hlavně Heavy/Power, ale třeba i nějakej Punk rock...
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod Dani-Filth 3. 4. 2006 15:05

hot_spot píše:Jasně, na In Flames bych zapoměl, ty taky žeru... mám tu od nich všechno :))/quote]

Ja taky + klipky a DVD.. Ale skoda, ze se nedostane ted do Praglu na koncert, ale minuly rok jsem byl na Metalmanii.. Taky dobry.. Apocalyptica a hlavne Cradle of Filth
Dani-Filth
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 3. 4. 2006 15:13

Zero_Cool: Toho jsem si taky všiml, ale přece jenom Nejoblíbenější skupina je fakt jiné téma ;) tady se probírají hudební styly všeobecně...

_peper: SOAD je těžko specifikovatelný, ale nejblíž má k metalu :)
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Banny 3. 4. 2006 15:35

hot_spot píše:Zero_Cool: Toho jsem si taky všiml, ale přece jenom Nejoblíbenější skupina je fakt jiné téma ;) tady se probírají hudební styly všeobecně...

_peper: SOAD je těžko specifikovatelný, ale nejblíž má k metalu :)i/quote]

SOAD má být nu-metal, něco jako Linkin Park.
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 3. 4. 2006 15:36

posloucham hlavne nu-metal a rap..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Další stránka