Dáváte přednost mobilohodinkám a nebo obyč hodinkám?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AiR 3. 6. 2005 16:31

tak uz mam zase pasek u hodinek a jsem sokojeny ;)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tlumex 3. 6. 2005 16:39

No ja nesnasim neco na ruce takze mobil a M65 ma super sporic digitalni hodiny bily hodiny na cernym podkladu kdyz je tma podrzim cerveny tlacitko/mam zamcenou klavesnici/ a oni se podsviti prote super! GO siemens GO :mrgreen:
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Slaine(smazano) 3. 6. 2005 16:56

Já stále preferuji hodinky portože je to rychlejší a už jsem si zvykl.
Slaine(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xtonda (novy) 3. 6. 2005 18:42

potom co jsem hodinky neustále ztrácel, jsem si zvykl vystačit si s mobilem
xtonda (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@ngo 3. 6. 2005 19:51

[quote="Krumlovská";Když už je to nutné tak telefon... nebo hodiny na zdi.d/quote]
Tak rozdíl mezi 7710 a hodinama na zdi je fakt opravdu minimální :wink: :mrgreen:
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod Sc0rpio 3. 6. 2005 20:28

Hodinky mam doma 4, ale davam prednost mobilu, tedy az na par vyjimek-plavani, lezeni.
Sc0rpio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FilipRezek 4. 6. 2005 12:09

Hodinky nenosím už asi 2 roky..jednou jsem si je nevzal a už to bylo..všimli jste si už někdy, že se podíváte na zápěstí aby jste se koukli, kolik je, ale hned jak odvrátíte zrak, zjistíte, že vůbec nevíte kolik je hodin?..Ano..ve městě je spousta displejů, hodin, atd. kde ukazují čas, chce to trochu cviku a hodinky nepotřebujete..třeba v nacpaném autobuse se stačí rozhlédnout po rukách ostatních, jak se drží, mnohým vykouknou i hodinky..nemusíte hýbat rukou ani hledat mobil, jen otočíte hlavou..zkuste to, je to dobrá legrace..
FilipRezek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 4. 6. 2005 13:41

hodinky už nenosím, telefon poslouží dostatečně
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 6. 6. 2005 08:08

kazdy den nosim hodiny, studeny kovovy dizajn digitalno - analogovych hodin proste nadhera. popri tom nosim 2 mobily ale kvoli casu na ne nepozeram kvoli tomu ze ich nosim na opasku a na hodiny sa urcite pozera jednoduchsie ako odopinat mobil a .....
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lukinek(smazano) 6. 6. 2005 16:45

Hodinky nenosim od te doby co jsem si koupil mobil,takze jsem zavisly na mobilu.
c25--m55--mc60--e700--SE k700i--SE P800,SE P900 FWp910i..................SE P900 rulezzzz...........
lukinek(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Ondraash 10. 6. 2005 19:55

Od chvile co jsem dostal svuj prvni mob. telefen tak hodinky nepouzivam - byly mi strasne neprijemne na ruce..... 8)
Ondraash
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod exelero 10. 6. 2005 20:01

Já s sebou nosim už jen mobil. Skoro už nemám ponětí, kde moje hodinky skončily.

LUXUSNĚJŠÍ JE MOBIL.
exelero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarmil prouza 12. 3. 2006 20:44

Pět let co používám mobil,hodinky nenosím.Začíná mi ale vadit,že musím tahat mobil z kapsy,pouzdra jen kvůli hodinám.Občas koukám na veřejné hodiny na sloupech,ale většinou jdou špatně.
Rozhodl jsem se tedy pro hodinky.Teď je jen otázka jaké koupit.Digitálky mi přijdou vzhledově laciné ať stojí kolik chcou.Kovové s ručičkami případně s malým dysplaem by se mi líbily,jen mám trochu obavy,že budu mít otlačený zápěstí od řemínku.A co řemínek,vydrží něco?
jarmil prouza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tiborek 12. 3. 2006 21:14

tak já vubec nevim.. bud se podívám na svoje Timexy nebo na svojí k750i... zaleží co je rychlepší ale když mám bundu tak než vyhrnu rukáv tak se radši podívam na mobil
Tiborek
Junior

Odeslat příspěvekod btw 12. 3. 2006 21:27

Jednoznačně mobilohodinky :D Dále mobilobudík, kalendář, zápisník, nebo nouzová baterka :)
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka