V čem browsíte? (Nově od 13.11.2008)

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

V čem browsíte?
Firefox 59 %  32%  [ 59 ]
Google Chrome 45 %  25%  [ 45 ]
Internet Explorer 10 %  5%  [ 10 ]
Maxthon 7 %  3%  [ 7 ]
Opera 42 %  23%  [ 42 ]
Safari 14 %  7%  [ 14 ]
Jiný 3 %  1%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 180

Odeslat příspěvekod sandra 15. 6. 2008 20:18

IE7 PRO 8-)
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod powerball 15. 6. 2008 21:42

Azalix píše:OPERA 9.5 - THE KING - je skratka nadherna a bleskova :)

presne tak,rozdil v rychlosti oproti minuly verzi je fakt dost znatelnej a i ten skin novej je peknej,bohuze v praci musim pouzivat ie :(
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 15. 6. 2008 22:05

Tak nový skin byla zrovna jediná věc, kterou jsem na 9.5tkové Opeře neocenil, a hned jsem zaběhl do správce vzhledů stáhnout ten starý, klasický... :-)

Odeslat příspěvekod Breaker 15. 6. 2008 22:09

Tak nový skin bola zrovna jediná vec, ktorú som na 9.5kovej rade Opery ocenil, a hneď potom som zabehol späť do Firefoxu, klasicky... :) :mrgreen:
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sid77 16. 6. 2008 13:41

Ten skin se mi taky libi,Opera 9.5 je fakt super!
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod Azalix 16. 6. 2008 14:09

nestraca sa vam v opere 9.5 kurzor? ked ponem mysou znova nabehne, ale ked dlhsie nic nerobim zmizne. teraz neviem ci je to nova vychytavka, alebo chyba :)
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sid77 16. 6. 2008 14:21

Tak to nevim,nic takoveho jsem nezpozoroval.
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 6. 2008 14:36

Tak ten novy skin me taky zrovna neuchvatil. Nahral jsem si tam D.T.A., prehodil vyvolavani noveho listu na levou stranu od zalozek a jsem spokojeny. Akorat me stve, ze uz asi nefunguje pretahovani faviconu z adresniho radku na tu samou listu doprava...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 16. 6. 2008 18:51

Doprava ani doleva... :-(

Odeslat příspěvekod Azalix 16. 6. 2008 19:42

to kam xete umiestnit? ked to pretiahnem na tu lystu na lavo, kde su ikony sprav, historie, kontaktov atd tak mi to ide...
"Je smutné, ak si niekto myslí, že tam, kde je, pre neho neexistuje žiadna príležitos?, ale myslí si, že by sa mu viedlo lepšie inde."
Azalix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 6. 2008 19:46

Napravo od vyhledavaciho pole. Mival jsem tam vedle sebe 4 favicony a bylo to perfektni, s podrzenym ctrl+shift jsem vsechny dulezite stranky pootviral behem vteriny. Ted to ovsem presouva cely adresni radek :-( ... Jinak zmizeni kurzoru jsem tu zpozoroval asi trikrat, tusim ze to byl docasny efekt pri editaci list, po restartu to zmizelo.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Azalix 16. 6. 2008 19:59

aha, uz to vidim. nejde. to miznutie som pozoroval vcera, dnes zatial vsetko v poriadku. inak skusali ste nastavit operu ako vychodieho e-majloveho klienta vo vistach? ako na to? nastaveneho ho sice mam, ale ked klepnem na nejaky subor pravym mysitkom zvolim polozku "odoslat kam" vyberiem majl, tak mi to vyhodi chybovu hlasku, miesto aby otvorilo operu :(
Azalix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 16. 6. 2008 20:08

Vida, ono to prece jen jde. Chytnout favicon, az pote stisknout shift a pretahnout.
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Azalix 16. 6. 2008 20:09

:) sikula
Azalix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 25. 6. 2008 23:37

Maxthon - opravdu vynikajici prohlizec http://maxthon.cz/

Maxthon pouzivam, protoze narozdil od konkurence mi vic vyhovuje: vykreslovani stranek, umoznuje skryt ram okna a zvetsit tak misto pro stranky, pro otevreni oblibenych polozek mi staci najet mysi k levemu kraji, oproti konkurenci ma nizsi zatizeni pri flash aplikacich, ma primo tlacitko pro otevreni naposled zavrene zalozky, tlacitko o uroven vys na strankach, vyhovuje mi superpretazeni pomoci ktereho se daji otvirat dalsi zalozky, spravce stahovani se otevre v zalozce a umi prerusit i navazat spojeni, umi rozdelit okno na dve nezavisle poloviny pro prohlizeni, oblibene polozky umi seradit podle poctu nastev a nastavit nektere jako nejoblibenejsi, ma vyhledavani primo v oblibenych polozkach, prizpusobeni sirky zalozek titulku a mistu, na neaktivnich zalozkach umi skryt tlacitko zavrit (nestane se tak ze nekterou zalozku omylem zavrete kdyz na ni chcete prekliknout), umoznuje zastavit flash a javascript na neaktivnich zalozkach, moznost sirokeho nastaveni podle osobnich potreb (ktere zalozky se maji otevrit po uzavreni aktualni, zamceni zalozky, prirazeni aliasu, pluginy atd)...
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka