Maxthon - opravdu vynikajici prohlizec
http://maxthon.cz/Maxthon pouzivam, protoze narozdil od konkurence mi vic vyhovuje: vykreslovani stranek, umoznuje skryt ram okna a zvetsit tak misto pro stranky, pro otevreni oblibenych polozek mi staci najet mysi k levemu kraji, oproti konkurenci ma nizsi zatizeni pri flash aplikacich, ma primo tlacitko pro otevreni naposled zavrene zalozky, tlacitko o uroven vys na strankach, vyhovuje mi superpretazeni pomoci ktereho se daji otvirat dalsi zalozky, spravce stahovani se otevre v zalozce a umi prerusit i navazat spojeni, umi rozdelit okno na dve nezavisle poloviny pro prohlizeni, oblibene polozky umi seradit podle poctu nastev a nastavit nektere jako nejoblibenejsi, ma vyhledavani primo v oblibenych polozkach, prizpusobeni sirky zalozek titulku a mistu, na neaktivnich zalozkach umi skryt tlacitko zavrit (nestane se tak ze nekterou zalozku omylem zavrete kdyz na ni chcete prekliknout), umoznuje zastavit flash a javascript na neaktivnich zalozkach, moznost sirokeho nastaveni podle osobnich potreb (ktere zalozky se maji otevrit po uzavreni aktualni, zamceni zalozky, prirazeni aliasu, pluginy atd)...
Toto je můj osobní názor.
(\_/)
(°.°) <=(čert s dvouma půllitrama)
c(”)(”)