Sluchátka cena/výkon

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod teplice 27. 12. 2006 17:57

Já mám aiwa ale už tam neni ani vidět,co to je za typ... :lol:
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod teplice 28. 12. 2006 15:24

Tak,po dnešku už je nemám,pořídil jsem si Philips SHE7850 a jsem s nima hodně spokojen..možná je to ale tím,že jsem jiné dobré pecky neměl...:lol:
Sakra,zrovna si všimnu tohodle tématu a už jsem nikdo nepíše :)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod SilviaS15 8. 11. 2007 19:18

co poviete na tieto sluchatka "BOSE In Ear Headphones" alebo nieco lepsie od tychto cena nerozhoduje ? :) Dakujem
Aktuálne používam: Nokiu E50 & Samsung G800
SilviaS15
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 8. 11. 2007 20:38

Na 6230i su pre mna a najlepsie HS-23. Ak tam dam adapter AD-46 tak v akychkolvek pripojenych sluchatkach pukne pri zmene rozhlasovej stanice alebo mp3 prehravaca. Na 6288 je ten adapter super. Pouzivam spuntove panasonic x-bass alebo muslove philips. Ale raz som mal pozicane take za 8000 kupene v nemecku=muslove z makkuckou kozou vystlane. A take maju snad len v studiu. Nebolia z nich usi aj mikrofon maju. Znacka nepamatam nejako TUNNMAGN TANMART alebo nejako tak skusim zistit.
Edit: asi THUNDER ale bolo to uz davno
Naposledy upravil Kniter dne 8. 11. 2007 22:44, celkově upraveno 1
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hobitt 8. 11. 2007 20:49

Používám redukci, co byla přibalená k 5300 (od kámošky) a k tomu Philips SBC2850. Vzhledem k ceně (400 Kč) hrají dobře. Teď budu mít buď Porta Pro, nebo Nokie BH-501 (podle toho, jak táta koupí pod topol :-))

radši bych ty Porty
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Předchozí stránka