Jak casto si kupujete novy telefon??

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LIKE_W800i 6. 6. 2005 16:44

Kupujete si nove nebo pouzite??? Davate prednost oficialni ceske distribuci nebo dovozu?? Jaky je duvod koupe?? ( ze ho proste potrebujete, nebo se vam "libi"? Kde shanite penize, u rodicu, brigady,prace???
LIKE_W800i
Junior

Odeslat příspěvekod kruch 6. 6. 2005 16:53

Kupuju jednou za x let - mam uz 7 let N5110, chystam se na N70 - to je skok! :))
Nove, ceske distribuci, potrebuju :), pracuju!
kruch
Junior

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 6. 6. 2005 16:58

Tak jednou za 2 roky, nove, ceske, pracuju...
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod lukinek(smazano) 6. 6. 2005 16:59

Já mám jedině nove mobily.Je mi to jedno jestli je to česká distribuce nebo dovoz=) Koupím si když je dobrý a líbí se mi(těch moc není)Peníze mám od rodiču atd...příbuzní...
c25--m55--mc60--e700--SE k700i--SE P800,SE P900 FWp910i..................SE P900 rulezzzz...........
lukinek(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod lukinek(smazano) 6. 6. 2005 17:01

Jo a mám novy mobil tak jednou za pul roku... :D :tleskani
c25--m55--mc60--e700--SE k700i--SE P800,SE P900 FWp910i..................SE P900 rulezzzz...........
lukinek(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 6. 6. 2005 17:05

Tak prumerne kolem 10 mesicu, zasadne nove telefony, penize shanim kde se da,penize od pribuznych, brugady atd.,musi me necim zaujmout a hlavne se mi musi libit :wink:
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JohnyD 6. 6. 2005 17:33

Tak mobil mám tak každých 6-8 měsíců nový. Prostě jsem blázen do mobilů. Brigády, výdělek na PC atd.... teďka mám Nokii 6630.
JohnyD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 6. 6. 2005 17:46

Tak kazdy 4-5 mesicu, zalezi na konkretni situaci na trhu. Nekoupim prece kram, jen proto ze uplynulo 5 mesicu :wink: Kupuju jen nove telefony, ale nevadi mi dovoz, spis vyhovuje. Spoustu telefonu mam ze Satronu /no flame/ tedy, na novy telefon doplacim pakatel :wink:
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 6. 6. 2005 17:52

teď to vypadá ne jeden telefon an rok...
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ice.dogg 6. 6. 2005 17:53

ja jeste mam 3330 ale mam uz pripravený penize na N70 a v letě jdu na brigadu.
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod Dýfí 6. 6. 2005 17:55

Ahoj, když si zrekapituluju co jsem měl, tak to byly vždycky Nokie, nevim proč, asi jsem si na ně zvykl... Nejdřív 3410, pak o tři měsíce 6610, po roce 6230 a teď po devíti dalších měsících zjišťuju, že jsem byl vlastně nejspokojenější s 3410. CO z toho vyplývá? Čím levnější a jednodušší, tím lepší:) Nemá smysl si pořád kupovat novější a vymakanější celulár! Čím víc kupujete, tím víc chcete. Člověk to musí umět v sobě ten chtíč překonat, věřte mi, co vám dá když si koupíte telefon za 15000 a za pár měsíců berete novej?? To už ty prachy radši dejte na charitu... To je snad všechno co jsem chtěl k tomu říct.. :)
Dýfí
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 6. 6. 2005 18:00

Telefon si koupim, až uznam za vhodny. Třeba T610 sem dal pryč po 3 mesicich, 3650 po 9 mesicich atd. Teď mám už přes půl roku 6230 a jsem spokojenej, takže ani o novym nepřemejšlim.

to Dýfí: Každej ať si koupí to, na co má. Nechápu lidi, co investujou všechny prachy do drahýho mobilu a pak nemaj ani na kredit (v lepšim případě na paušál).

Já jsem přišel na to, že z mobilu stejně jen volám a píšu SMS a MMS. Nějaký video, hry atd.. to je pro mě docela zbytečnost. Takže 6230 mi uplně vyhovuje.

Jinak vždy kupuju nový mobily a pro CZ trh. Dovozu nevěřim
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 6. 6. 2005 18:04

Dýfí - ja ten chtic ani nechci potlacit 8)
Driver - Z predplacenky jsem mel soky cely mesic, ale ted se mi zamota hlave jen jednou, a to kdyz vidim fakturu :D
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 6. 6. 2005 18:12

J-o-U: No jo s tim šokem na konci měsíce to znám taky... Aspon mi Oskar každý 3 dny posílá SMS o stavu účtu.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J-o-U 6. 6. 2005 18:16

I me to posila, a sok jsem mel vcera, kdyz mi prislo +560kc, a pritom tam bylo v tydnu kolem 200kc :) Pripoctu pausal, balicek, DPHacko a to je teprv pulka mesice :D Nechce me nekdo sponzorovat? Zarucuju ze se vam to vrati 8)
J-o-U
Mírně pokročilý

Další stránka