Ako znie židovská dilema?
Šunka zdarma.
Na televíznej obrazovke sú zábery z Bieleho domu. Prezident Bush s veľkou modrinou pod okom a natrhnutým obočím vysvetľuje americkému národu, že pri pozeraní futbalového zápasu mu zabehla chrumka, ktorú si práve vkladal do úst, v dôsledku toho na chvíľu stratil vedomie, spadol a nepekne sa uderil... Niekde z diaľky za obrazom počuť hlas prvej dámy USA:
- Ešte raz ťa nachytám s tou *****, až potom uvidíš, ako ti zabehne!!...
Ležia novomanželia v svadobnú noc v posteli. Muž chytí manželke ruku a vsune ju pod perinu a povie:
"Cítiš ako je dlhý?". "Áno", povie žena.
"Cítiš ako je tlstý?". "Ó,áno".
"Cítiš ako je horký?". "Ó, áno, áno", vzrušene odpovie žena.
"Tak to som ***** špeciálne pre tebe!"
Poľovníci Fero a Mišo vychvaľujú svojich psov. Fero vraví:
- Minule som vyšiel na poľovačku a zistil som, že som zabudol náboje. Dal som psovi oňuchať pušku a on mi z domu doniesol náboje.
- To je nič. - kontruje mu Mišo - My sme sa raz vybrali kúpať, ale manželka si zabudla plavky. Dal som ju psovi oňuchať na príslušných miestach a za chvíľu dotiahol za vajcia suseda
Vybrané slova po D pre blondínky:
- DORUKY, DOPUSY, DOKUNDY, DOZADKU, DOSPRCHY a DOMOV
Šinie si to takto jeden Gruzín v nákladiaku po kaukazskej ceste keď tu zrazu uvidí ako priamo pri ceste dvaja Arméni súložia iného Gruzína, ktorý kričí:
- Pomóóc! Ponóóc!
Gruzín v nákladiaku najprv chcel bez povšimnutia prejsť okolo, no potom mu prišlo ľúto rodáka a tak zastavil na kraji cesty, vystúpil z auta, stiahol si nohavice, zohol sa a hrozivým hlasom skríkol:
- Jeden sem!!!
- Janko, čo ste sa dnes v škole učili?
- O sexe.
- A vedel si?
- Áno.
- A čo si dostal?
- Facku!
Super reklamy na jedno pivo
- Kód: Vybrat vše
http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=6845