Vtipy a sranda!

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kvetak 11. 5. 2008 18:20

Polámal se mraveneček,ví to celá obora,o půlnoci zavolali Julínkova doktora. Doktor chrastil pokladničkou,Cikrt těšil neplakej,zaplatíš-li poplateček,do rána ti bude hej. Zaplatil mu 30 kč,navíc ještě za předpis,ráno skončil v nemocnici,takřka zralí na odpis. Čtyři stáli u postýlky,Cikrt si mnul ručičky ,peníze se jenom sypou do té naší kasičky.Nedožil se mraveneček ani druhé hodiny,stoupla prudce zadluženost celé mravenčí rodiny. Poplatky za nemocnici,kremaci i rakvičku,dokonale vzprázdnily tu mravenčí kasičku. Neměli už mravenečci z čeho by dál mohli žít,poradil jim strejda Cikrt,peníze si vypůjčit. Sjednali si rychlou půjčku za necelou hodinu,nadlouho pak zadlužily svou mravenčí rodinu. Tímto končí ten náš příběh a co k tomu dodat víc,za rok přišel exekutor,nezbylo jim vůbec nic.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 11. 5. 2008 21:04

:oboze :oboze :oboze
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Breaker 16. 5. 2008 17:26

#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 5. 2008 00:12

ty vole, ja jsem ožralý jak svině domácí na druhou
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Filip Novák 17. 5. 2008 17:54

„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod nitram47 19. 5. 2008 11:34

Azuritko, zajacik,
maly uchylacky curacik.
Ked ho na kos vyvalil,
velmi deti vystrasil.
Modry ho mal po gule,
velke ako marhule.
Dievky chceli z izby prec,
ked zbadali jeho mec.
Ale zajko vyskocil,
na dievku sa pritlacil.
Dievka skrikla: "Chod dole!"
Nechcem tvoje marhule!
Ale zajac nelenil,
k zemi ju hned privalil.
Skakal na nej ako mroz,
az zhodil z vane velky kos.
Dievka spadla do mdloby,
uchyl vedel, co robi.
Ked sa do nej urobil,
do kosa on vyskocil.
Curaka mal mokreho,
purpurovo modreho.
Ked sa dievca prebralo,
vsade vonu citilo.
Bolo cele nesvoje,
nevedelo, co s nou je.
Ked sa ale zodvihla,
extremne sa posmykla.
Akonahle dopadla,
avivaz z nej vystrekla.
Vtedy dievku napadlo,
to morbidne divadlo...
Ku kosu hned pribehla,
Azuritka zabila,
do pracky ho hodila.
Ked ho pracka doprala,
dievka sa z chuti ozrala...
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 28. 5. 2008 07:35

Obrázek
Není to fake, jen se Vodafone zřejmě "seknul" s obrázkem.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 28. 5. 2008 08:39

...a kruci, já už se zaradoval, že se K300 pořád prodává... :D

Odeslat příspěvekod bolejo88 28. 5. 2008 09:25

Já myslím, že nej vál je stejně podpis Majkla vP. :tleskani Musel jsme to hodně rozdýchávat
Philips seavy - N5110 - N6610 - N6230 - N6300 - N3410 - N82 - N8
bolejo88
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 5. 2008 09:28

jj, ten je fakt luxusní :) no jo to jsou ta smíšená manželství :mrgreen:
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zamis 28. 5. 2008 17:13

to je majklovi podobny, on byl vzdycky jinej :-)
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod johnmaster 31. 5. 2008 22:19

tak to je hustý - fotbalový minely :-D :-D :-D http://www.ochutney.cz/perm/channels/67627#
johnmaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 27. 6. 2008 08:43

Mamku neoklames....
John pozval svoji matku na večeři. Během večeře si matka nemohla nevšimnout,že jeho spolubydlící Julie je velmi pěkná. Už dlouho měla podezření,že John má se svojí spolubydlící vztah, a teď byla ještě zvědavější.Při jídle proto sledovala jejich reakce, snažila se zjistit, zda je mezi Johnem a jeho spolubydlící něco víc než jen pohledy. Jako by četl její myšlenky,John povídá: "Já vím, co si musíš myslet, ale mohu tě ujistit, že Julie a já jsme skutečně jen spolubydlící!" Asi o týden později přišla Julie za Johnem a povídá: "Od té doby, co tu byla tvoje matka na večeři, nemohu najít tu krásnou stříbrnou naběračku na omáčku. Myslíš,že ji mohla sebrat??" John povídá: "Sice o tom pochybuji, ale pro jistotu ji napíšu. Sedl si a napsal:Milá mami,já netvrdím,že jsi z mého bytu sebrala naběračku na omáčku,ani netvrdím,že jsi ji nesebrala. Faktem však zůstává,že ode dne, kdy jsi tu byla na večeři, naběračka chybí. S láskou John. O pár dní později dostal John od své matky dopis a v něm stálo: Drahý synu,já netvrdím,že s Julií spíš,ani netvrdím,že s Julií nespíš.Faktem však zůstává,že kdyby spala ve své vlastní posteli,tak by v ní už dávno tu naběračku na omáčku našla. S láskou máma.
---
Automat z mocu zistí choroby.
Na benzinke postavia automat, ktory zo vzorky mocu za stovku vyda klientovi kompletnu lekarsku spravu o jeho zdravotnom stave. Jeden manik,ktory ide okolo, ma uz davnejsie bolavy laket, tak sa rozhodne, ze stroj vyskusa. Vlozi do neho zo dva deci mocu a do okienka stovku. Automat mu vyda papier s tymto vysledkom: "Mate tenisovy laket, davajte si na neho obklady, vela odpocivajte a za par tyzdnov bolest pominie." Manik si zmysli, ze s automatom vybabre. Ide domov, zmiesa do pohara, trocha vody z vodovodu, trocha mocu zoberie od manzelky, trocha od dcery a trocha od psa. Navrch prida trocha vlastnych spermii. Vrati s k automatu, vlozi pohar,prida stovku a cely nateseny caka na vysledok! Automat mu vyda nasledovny papier: "Mate tvrdu vodu. Pouzivajte zmakcovac pri prani. Manzelku mate tehotnu, ale dieta nie je vase - najdite si dobreho pravnika. Dceru mate narkomanku, zabezpecte jej liecenie. Pes ma cervy, dajte ho odcervit. A vy ak si neprestanete honit pero, ten laket sa vám neuzdravi!"
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kasanko 27. 6. 2008 09:00

pyta sa janko mamicky "mami co je to kok..." a mamicka "vesiak"
znovu sa pyta "mami co je to pi.." a mamicka "kuchyna"
pride navsteva a janko hovori "dajte si kabat na kok... a chodte do pi.."
kasanko
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka