Nejhorší telefon, jaký jste kdy vlastnili...

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 22. 9. 2008 20:15

Moj najhorsi bol Alcatel OT320 - Nedalo sa tam dat nic, ziaden skladatel proste nic, vobec nic
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 9. 2008 20:27

Mr.Bombastic píše:ziaden skladatel

to je právě tragédie...
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 22. 9. 2008 20:33

No jo... ale nebyla by keby sa do toho dalo nieco stiahnut :D
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 22. 9. 2008 20:57

To je vec vkusu. Moja mama mala OT320 radsej ako nok3330 a motofone. Nepomoze ziadna anketa. Aj ked vsetci vyhlasia ze je najhorsi a jednemu sa bude pacit.
Za moju rodinu pisem(nevedeli urcit ktory je najhorsi). Akurat otec. Chce len nokiu. Kvoli zvyku a lahkosti ovladania. On nevyzaduje dalsie funkcie okrem volania a melodii ku kontaktu. Nebude si chudak robit soferak na Sonyericsson. :lol:
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DevAstor 22. 9. 2008 23:01

tak to opravdu zalezi na cem je zvykly, nekomu se muzou zdat zase Nokie slozite
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 9. 2008 06:41

Možná je to právě 5310xm. Osobně se mi na ní líbí malá tloušťka a ktvalitní zvuk. Takže jako mp3 ano, jako telefon ne, zbláznil bych se. Musím ji prodat.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 9. 2008 09:06

nebyl to ani muj telefon ale za tech par dni co jsem ho mel muzu bezpecne rict ze vetsi s.hit jsem nezazil... philips diga
anonymni

Odeslat příspěvekod weca 23. 9. 2008 15:17

Siemens MC60 a Siemens SX1, na kterou jsem si nikdy nezvykl a tudíž jsem ji rád neměl :nenapadne
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 23. 9. 2008 23:29

MDA Compact 3 ;-]
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 30. 9. 2008 19:13

Nejhorší je Iphone.

Nemá MMS, nemluví česky, seká se, ale je IN takže to že neumí základní funkce většině lidí nevadí, mě ale jo
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod Wlashack 30. 9. 2008 20:55

MMS má, česky umí, nesekl se mi ani jednou a ikdyž připouštím že to není úplně to nej co se dá na trhu pořídit, to co umí má dotažené ke skutečné a ne teoretické použitelnosti. WM zařízení taky všechno neumí v základu, není problém to ale doinstalovat. Tohle lidem nevadí, proč u iPhone ano? Ano, někdo bere IP jako machrovinku, někdo jako spollehlivý telefom. A někdo bude plivat dál, aniž by si dokázal ověřit fakta, ach jo.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 30. 9. 2008 21:12

Iphon je aj pre mna najhorsi (za tu cenu a obmedzenia vyrobcu, ktore treba obist so stratou zaruky). Niektore veci naozaj nema bez dalsej babracky. Aj ked len par kliknuti. Moj kamos o iphone ani nevie (iba ze nieco take je). Prenho je napriklad najhorsi kazdy symbian. Hned sa ho zbavil, lebo mu tam nic neslo co jeho 6300 dokazala a bolo to pomalsie. Kazdy nema pocitac a klikaci talent. Niekto bol na predchadzajucom telefone zvyknuty pouzivat najcastejsie prave to, co novsi telefon nevie. Preto je prenho najhorsi.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 10. 2008 08:31

z.pepa píše:Nejhorší je Iphone.

Nemá MMS, nemluví česky, seká se, ale je IN takže to že neumí základní funkce většině lidí nevadí, mě ale jo

A proč sis ho teda pořizoval? To jsi o tomto nevěděl?
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Qual 3. 10. 2008 18:32

Alcatel OT501
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 5. 10. 2008 19:19

dostal jsem ho jako služebák, měsíc, před uvedením do prodeje a to se o tom jen spekulovalo
z.pepa
Junior

Předchozí stránka