...to bohužel ne ukradli mi ho na pláži v ItaliiCaddy píše:frozman: ale ve sve dobe byl tenhle telefon docela peckaNemas ho nekde jeste zalozenej?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
...to bohužel ne ukradli mi ho na pláži v ItaliiCaddy píše:frozman: ale ve sve dobe byl tenhle telefon docela peckaNemas ho nekde jeste zalozenej?
Pakin píše:heh, M35i byl takovej ten gumak ne? kdyz jsi potreboval vyndat simku, tak si prvni musel odendat milion gum a tesneni, nebo se pletu?
PepiQ píše:Errors + Pakin: Tak to snad neni vada mobilu, ale je to zpusobeny tim, ze M35icko byl prosazovan jako odolny mobil. Nekdo si napriklad nemuze vynachvalit, ze se ten mobil pri padu hned nerozletel. Takze ten, kdo casto menil SIMky si bud poridi radsi C35i nebo s sebou tu minci tahal po kapsach. Myslim, ze kvuli funkci, kterou ste museli pri koupi vedet a ktera ma svuj smysl neni nutno ho oznacovat za nejhorsi, ale jak chcete.![]()
Jinak ja nemuzu z mnou vlastnenejch mobilu hlasovat pro zadnej, kazdej byl svym zpusobem pro nejakou generaci revolucni.
...takovou zkušenost mám bohužel také.5x přehrání FW 1x dokonce výměna celého vnitřku founu(nešel zapnout ani přehrát FW) a pak následovala reklamace a vracení penězekim píše:SX1 rok behala nadherne a pak z cista jasna behem mesice 3x odesla... Tim me zklamala nejvic...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků