Kde nosíte svůj mobilní telefon?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kde nosíte svůj mobilní telefon?
V kapse 79 %  71%  [ 79 ]
V pouzdře 10 %  9%  [ 10 ]
U opasku 12 %  10%  [ 12 ]
V brašně/kabele/kabelce 7 %  6%  [ 7 ]
Na šňůrce 3 %  2%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 111

Odeslat příspěvekod Hondaq 18. 6. 2005 16:24

Ramon píše:... kamosovi se to ale nevyplatilo-taky mobil v kapse a narazil tim mobilem na roh stolu a odnesl to diplej 8310:-)

Kámoše zas takhle telefon zachránil... měl ho v kapse a narazil do nějaký tyče s hrotem. ještě že tam měl telefon jinak by si tu tyč zapíchl do nohy (displej to neodnesl protože byl v kapse otočenej k tělu) telefon funguje dodnes :)
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod Modulator 18. 6. 2005 18:46

Nedělám ani omylem. Na šňůrce telefon plandá sem-tam, a to moje práce (běhání po panelákách a tahání rozvodů na kabelovku) vylučuje. V kapse nosím klíče a těch je takovej balík, že se do ní nic jinýho nevejde. Tak v obalu na opasku je to nejlepší.
V autě v práci ho mám v hands-free sadě, aby mě telefon nerušil při jízdě-telefonovat z ruky za jízdy je dost nebezpečný.
A doma ho dám do šuplíku. Víkend? Do šuplíku! Dovolená? Vypnout, vyndat SIMku, zabalit a do šuplíku! Neblbněte! Před pár lety žádný mobily nebyly a taky jsme žili. Jen si kupte roaming, odjeďte na dovolenou, aby vám hned zavolal šéf, že se musíte HNED VRÁTIT DO PRÁCE. Přitom si zavoláte levněji třeba z budky třeba přes X-kartu, kterou si po dovolené v klidu "dojedete" doma.... Jen tak pro zajímavost-roaming na dovolenou si ve světě běžně kupuje cca 5% lidí, ostatní ne, právě kvůli nerušené dovolené. Prostě je jim jasný, že těch nepostradatelných jsou PLNÝ HŘBITOVY....
Mobil používám jako čistě účelový komunikační prostředek, stejně jako pevnou linku nebo mail. Hlavně pro domluvu s kolegou v terénu, když se potřebujeme navzájem poradit nebo jeden z nás má problém (třeba se mu porouchá auto a tak) a potřebuje pomoct. Tak ho používám pro domluvu v terénu. A doma jsem na pevný nebo na mailu, kterej si přečtu pokaždý ráno a večer.
Jinak z "elektriky" jsem si zkusil leccos, od výměny "skleněnek" na 22kV po instalaci ADSL modemu, pirátský rádio nevyjímaje. Ale nechat si tímhle malým zmetkem postavit život na hlavu, pořád pěnit a brát jeden zbytečnej hovor za druhým, to nikdy. Tedy mobil ano, ale rozumně. Čeho je moc, toho je příliš.
Modulator
Junior

Odeslat příspěvekod Cyborg 18. 6. 2005 21:21

Mobil nosím v kapse... Když jsem na kole, jde do pouzdra a pak do brašny v rámu aby se neotloukl o klíče.
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod KatyC 18. 6. 2005 22:01

V kabelce :D
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod Pette 22. 6. 2005 11:03

konecne originalny prispevok Katy....
gratulujem...

ja v pravom vrecku nohavic
Pette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radegast 22. 6. 2005 11:53

Ramon píše:Ja nosim mobil jenom v prave kapse, uz asi 5 let. kamosovi se to ale nevyplatilo-taky mobil v kapse a narazil tim mobilem na roh stolu a odnesl to diplej 8310:-)

Jak velký ten kámoš je? :D
radegast
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 22. 6. 2005 18:23

v pravé boční kapse kalhot... není si na co stěžovat, snad jenom že je na knoflíky... takhle to dá moc práce tu kapsu rozepnout :)
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 24. 6. 2005 15:13

...mám 3 founy(3operátoři)..jeden(nedůležitý,bení na paušál)většinou nechám doma...a nebo ho s druhým hodím do kabelky (nosím velkou kabelku :mrgreen: ...nosím sebou spoustu zbytečností, který se ale někdy dost hoděj..nůž, otvírák, tužka, 2peněženky-doklady, prachy zvlášť, mám ještě jednu "peněženku, kde mám vzorky krémů, vzorek parfému, prášky-např.brufen..no prostě sem ženská..ale lidi,co mě znaj..a něco potřebujou..bolí je zub,loupe se jim nos, chtěj zrcátko-tohle všechno pomě občas chtěj -chlapi!s ženskejma se nekamarádim...-většinou...ale i chlapi občas uvítaj krém :D :wink: ..no a hlavní foun nosím na krku..jinak všechny jsou v obalu-většinou šprcka...... :)
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 24. 6. 2005 15:15

No tak to ja nosim mobil jedine v kapse
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 24. 6. 2005 20:42

Já jak kdy.Většinou v kabelce,někdy v kapse a někdy na špagátě. :lol: Myslím můj hlavní mobil-K700i !!!
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 24. 6. 2005 21:46

V kapse, kam jinam bych ho dal když mám kalhoty a tričko.
Děti nosí klíče na šňůrce na krku, já mobil na krku pověšený nenosím.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 29. 6. 2005 09:20

Kvetak píše:Já jak kdy.Většinou v kabelce,někdy v kapse a někdy na špagátě. :lol: Myslím můj hlavní mobil-K700i !!!l/quote]

...ty vle...květáku-ty nosíš kabelku...???????? :oops: :mrgreen: :hm
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod Torros 29. 6. 2005 09:35

Mobila už nosim jedině na krku. V kapse mi překážel a pouzdra k pasu nemusim. navíc se za svuj mobil nemusim stydět.
Torros
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Monik@ 29. 6. 2005 09:41

V kabelce :lol:
iPhone 16GB (14.11.2008 - ? )
Monik@
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Harry 04 29. 6. 2005 12:42

Mosím ho v kapse je v obalu a na šnůrce..
Pavel Harry 04
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka