taky se připojím s přáním, vše již tu bylo řečeno...
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije
Raz vám to musel niekto povedať. Ja viem, aké je to ťažké a čo to pre vás znamená. Ale vy to zvládnete. Buďte silní... Ježiško neexistuje!...Šťastné a Veselé praje salex!!
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO
Nestastnym stesticko,chorym zdravicko,chudym konto mastne,rodicum deti stastne,slepym svetlo,zmrzlym teplo a teplym, aby se to v hlave preplo....Krasne vanoce preje vsem strny88
2 Kryštof Korb: nechci prudit,ale když to napíšeš takhle(jako to máš na tom peefku), tak přeješ jenom krásný Nový rok(= 1.leden),a bylo by lepší napsat krásný nový rok(celý nový rok,tudíž celý rok 2007). 2 all: Všem přeju mnoho krásných dárků pod stromeček. A na nový rok hodně zdraví,lásky, štěstí.
I já se připoju s přáním.Krásné prožití vánočních svátků a bohatého ježíška.A všechno nejlepší do nového Roku 2007.Přeji všem členům Mobilmánie i všem moderátorům.
I já vám přeji bohatou nadílku, šťastnou ruku při výběru nového mobilu, co nejmíň poruch a hodně úspěchů v roce 2007.. Zdeněk Šťastný
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Já Vám taky přeji Veselé Vánoce, jejich klidné prožití a hlavně bohatou nadílku, nejlépe nový mobil Zároveň šťastný Nový rok. A hlavně bacha na blbce..