Student SMS Grátis 2.0

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 10. 2007 16:17

mhr2005 píše:Pouzivam Siemens CX65. Po odeslani 2 SMS pres interni prohlizec se mi po kliknuti na Poslat dalsi SMS telefon natvrdo vypne. Je zajimave ze je to VZDY po dvou sms za sebou. Pokud odeslu 1sms a za nekolik hodin se vratim na stranky poslat dalsi, potom co ji vypisu a kliknu na Odeslat se mi telefon opet vypne. Mazat Historii, cache mi nepomohlo. :|
Mám stejny telefon, nejdrive se aplikace zasekavala pri zjistovani vypisu, ted pri spusteni se zepta ro pripojeni k internetu a po odsouhlaseni sviti jen modry display, aplikace se sekne a k internetu se nepripoji .. smazani a nove nahrati nepomaha (coz je divne, jako by nekde bylo jeste dalsi nastaveni o aplikaci zvlast :?
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vladyn 15. 10. 2007 20:51

vladyn píše:Ahoj muzes mi teda poradit jak? Ja mam N70 upravil jsem jad ze doplnil Heslo, 2x doplnil telef. cislo a za MIDlet-Jar-URL: doplnil "Frog0917.jar" nic vic jsem v jadu neupravoval. kdyz ale posilam pres aplikaci tak mi naskakuji data. Nemuzes mi poslat tvuj jad ke kontrole? Diky

Tak sem smazal vsechny pristupove body a znova si poslal Vodafone live a uz to nepocita data. A pritom sem vyslovene vzdy klikal na Vodafone Live.

Na me N70 funguje suprove. Pouzivam T9 i s hackama. Jen to klikani porad.... Takze vsechno OK.
vladyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 16. 10. 2007 22:02

Když posílám zprávy z VF Live a využiji skoro úplných 160 znaků, tak na daný telefon nedorazí zpráva celá, ale místo ní jen "Spojeno: 255/255 :$$" a pak zbyteček té zprávy. Stává se Vám to taky? Zkoušel jsem to jen na Nokiích a příjemci jak VF, tak O2..

Myslel jsem, že už to spravili, ale pořád to trvá..
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod bobas 17. 10. 2007 08:37

Díky kluci za návody, už jsem to zprovoznil na Sie C65 -> SL65 přes ten Telport pro. Jenom dodám, že na Siemensech to jde udělat i jednoduše přímo z mobilu:
musíte mít patch na servisní menu a pak v interním prohlížeči lze změnit User Agenta na libovolnou hodnotu (vyberte si z výše uvedených). Pak celou akci uděláte jako byste měli jiný telefon. Jen v mém přéípadě to nešlo, patch na servisní menu mě totiž nefunguje.
bobas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stude 17. 10. 2007 12:35

Zdravim, mam SE K810i, takze jsme zkusil postup A - pujcil jsem si SE K750i, vlozil svou SIMku, stahl aplikaci do mobilu (funguje tam bez problemu), ale kdyz jsem chtel v MyPhoneExpl. otevrit ty soubory, abych z tama vycetl to heslo potrebne pro instalaci aplikace do meho phonu, tak se mi ukazala hlaska, ze soubor nemuze byt otevren, ani zkopirovan, proste nic s nim nejde delat. Mohl by mi nekdo poradit co s tim? Predem diky
stude
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 17. 10. 2007 14:24

jo tohle mi to taky ukazovalo, tak ty potrebujes jen vytahnout to heslo zejo, ale ten jad soubor nezkopirujes, je nejaky cryptovany, ovsem otevrit me sel.
Zkus ho nejak otevrit, treba pomoci jinyho prohlizece souboru
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod ElCon 18. 10. 2007 17:34

tak jsem se pokoušel řešit to, že se mi sice spustí aplikace, ale před odesláním to napíše, že nejsem registrovanej (jsem :-)) ...
stavil jsem se do Vodafone (v Brně) - kdo ví, jak to tam funguje ví, že jsem musel čekat okolo hodiny - prodavač (nebo jak se jim říká) mi řekl, že to prostě nejde a že jde o bug ... já na to, že moje NOKIA 6230 prošla testem telefonu, ba co víc, že je i na listu podporovanejch telefonů - a on, že nejsem první, kdo si stěžuje ...

Podtrženo sečteno .. dal jsem Vodafonu absolutně všechny informace o sobě (včetně čísla bot) a oni mi na oplátku ... nedali nic ..
Díky Alberte
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
ElCon
Junior

Odeslat příspěvekod gepard49 18. 10. 2007 22:00

Ahoj.
To:Bobas.Prosím Tě můžeš poradit.Nastavil jsem v SIE-S65 servisní menu a v Developer menu ve složce WSP hlavičky změnil User-Agent na jiný typ telefonu ale přesto mi telefon neprojde kontrolou.Po restartu telefonu se hlavička sama vrátí na původní to je na SIE-S65/53.Nevíš co a jak nastavit aby se telefon prezentoval jako jinýa prošel kontrolou?Díky za radu a pěkný den všem.
gepard49
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stude 21. 10. 2007 19:29

Mobil-man píše:jo tohle mi to taky ukazovalo, tak ty potrebujes jen vytahnout to heslo zejo, ale ten jad soubor nezkopirujes, je nejaky cryptovany, ovsem otevrit me sel.
Zkus ho nejak otevrit, treba pomoci jinyho prohlizece souboru

Zkousel jsem to v textovem editoru, wordu a pise mi to bud obdelnicky
nebo nejake divne klikyhaky, zkusil jsem vsechny sady, ale do normalni podoby sem to nedokazal dostat. Jinak jsem se ted dival na seznam podporovanych telefonu a uz je mizi nimi i SE K800i, ale bohuzel jsem to na K810i porad nerozchodil, i kdyz se jedna o velmi podobne mobily:(
stude
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod venca1 21. 10. 2007 20:26

ElCon píše:tak jsem se pokoušel řešit to, že se mi sice spustí aplikace, ale před odesláním to napíše, že nejsem registrovanej (jsem :-)) ...
stavil jsem se do Vodafone (v Brně) - kdo ví, jak to tam funguje ví, že jsem musel čekat okolo hodiny - prodavač (nebo jak se jim říká) mi řekl, že to prostě nejde a že jde o bug ... já na to, že moje NOKIA 6230 prošla testem telefonu, ba co víc, že je i na listu podporovanejch telefonů - a on, že nejsem první, kdo si stěžuje ...

Podtrženo sečteno .. dal jsem Vodafonu absolutně všechny informace o sobě (včetně čísla bot) a oni mi na oplátku ... nedali nic ..
Díky Alberte /quote]

Zkoušel jsi tu aplikaci odinstalovat a nainstalovat znovu?Mě to na N6230 maká naprosto korektně a stejný problém co popisuješ jsem měl právě taky - stačilo přeinstalit aplikaci a vše maká jak má!
venca1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 22. 10. 2007 09:33

Pravidelne, nekolikrat za tyden, se mi stava, ze aplikace proste prestane fungovat, po spusteni nahlasi chybu nebo se nespusti vubec. Jedine, co pomaha, je ji odstranit a znovu stahnout.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod kecinzer 22. 10. 2007 09:35

Tak jsem to již rozchodil taky "na půl", jen mám teď problém, že se mi účtují datové přenosi a APN je "internet", což je velice divné. Budu muset dojít do Vodafonu a zeptat se na to.
kecinzer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 23. 10. 2007 21:20

A pri surfovani na Vodafona live se ti uctuje?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Nesky 23. 10. 2007 21:35

Me se ty data tez zapocitala, ted cekam na podrobny vypis a budu to resit, reklo se zadarmo, tak to nehodlam platit :-D
Nesky
Junior

Odeslat příspěvekod milanmilanmilan 26. 10. 2007 11:41

tedka jsem koukal na podrobne vyuctovani slecne a taky ma zapocitany prenosy pres apn internet z te java aplikace. takze to prehodim na wap a bude si muset davat pozor s jinyma aplikacema a profily prepinat.

kazdopade jestli to nekdo budete resit, dejte vedet prubeh a vysledek.

milan
milanmilanmilan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka