Student SMS Grátis 2.0

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kecinzer 28. 10. 2007 23:19

Já mám ale korektně vše nastavený WAP, ale stejně se mi data účtují, jakoby jela přes APN internet.
Když jsem volal na reklamaci, tak mi řekla, že to nemůže řešit, že tam mám nějakých 1,50Kč a ať přijdu příští měsíc.
Je to prkotina, ale jde o princip.
kecinzer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 29. 10. 2007 14:01

já to samý, 10kč minulej měsíc a včera další 3 kč
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lord_sef 31. 10. 2007 17:36

proc uz neni oficialne podporovana nokia N73? pritom tento telefon oficialne podporovany byl..
lord_sef
Junior

Odeslat příspěvekod Gordon 31. 10. 2007 19:28

Nevíte, jak zrušit to upozornění o povolení přístupu na internet? Je to pěkně otravný. Zkoušel jsem se koukat na profily a nic mi na to nefunguje. Mám SE K750i. Tedy jestli to vůbec jde... Díky
Gordon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nesky 31. 10. 2007 20:38

Gordon píše:Nevíte, jak zrušit to upozornění o povolení přístupu na internet? Je to pěkně otravný. Zkoušel jsem se koukat na profily a nic mi na to nefunguje. Mám SE K750i. Tedy jestli to vůbec jde... Díkyc/quote]

Videl bych to, ze to maji telefony v sobe, neco jako firewall, aby se pohlidalo nechtene odesilani pres aplikace, o kterych bychom si mysleli, ze se nikam nepripojuji. Mozna upravou firmware by to slo.
Nesky
Junior

Odeslat příspěvekod lord_sef 31. 10. 2007 21:01

v me N73 mam nainstalovanou fungujici java aplikaci vodafone sms gratis - asi pred mesicem jeste byl tenhle telefon podporovany jenze ted uz neni a pokud bych zformatoval telefon uz tu aplikaci nestahnu z vodafonelive... ale v telefonu ji mam a chci tel. zformatovat.... jak zazalohovat tuto aplikaci a pak zformatovat telefon a zase ji nahrat zpatky? aplikaci mam nainstalovanou v mobilu.
lord_sef
Junior

Odeslat příspěvekod Olda99 1. 11. 2007 14:40

Na mé Nokii 6233 šlape wap, sms zdarma prostřednictvím Vodafone Live taky jedou, aplikace v Javě se mi taky nainstalovala bez problému, akorát při odelsání sms celá aplikace vytuhne a žádná sms neodejde. Uź nevím jestli dělám někde chybu já a nebo na N6233 ta aplikace nešlape. Please help. Dík.
Olda99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 1. 11. 2007 15:43

BTW jak pisete o tom povoleni odchozich dat, tak to mi na motorole L7 nedela, sice kdyz treba pouzivam operu nebo tak, tak to pise, ale u tyhle aplikace nastesti ne... nevim, je to zvlastni ;)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod loupoocko 2. 11. 2007 11:52

Prosím vás podporuje samsung E250 tuto javovou aplikaci? Jednou sem si ji stahla, fungovala..ale nyni když mam už potvrzenou registraci na ty sms gratis..tak mi to nejde stahnout a píše mi to "Chyba: Časový limit požadavku vypršel"? co to znamena? a to jsem se připojila přes web gprs. Když se připojím přes wap (či vodafone live) tak mi to napíše ze kontrola nastavení mobilu nepodporuji můj typ mobilu nb mám špatné datové připojení..Ale obojí nastavení "wapu" mám od vodafone spravne. Nevím co mam dělat, jak stahnout tuto aplikaci a přes které připojení se mám připojit...zbývá mi jenom zavolat operátorovi? ...help.. :hm
loupoocko
Junior

Odeslat příspěvekod venca1 2. 11. 2007 12:19

seznam podporovaných founů je zde : http://www.milujteje.cz/seznam.html Samsung tam není žádný
venca1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod loupoocko 2. 11. 2007 13:34

Můžu se prosím vás dohrabat nějak k té javové aplikaci na ten samsung (pro mě vysvětlit nějak jednoduššeji) když neprojdu tím testem??? nebo to mám rovnou deaktivovat...byla by to škoda... ale aspon bych sprdla blbé operátory...tož akce a není pro všechny typy mobilů :oboze
loupoocko
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 11. 2007 17:34

loupoocko píše:Prosím vás podporuje samsung E250 tuto javovou aplikaci? Jednou sem si ji stahla, fungovala..ale nyni když mam už potvrzenou registraci na ty sms gratis..tak mi to nejde stahnout o/quote]
na par dnu bylo nejspise stazeni povoleno vsem telefonum (s Javou 2.0), poté se opět zavedl pouze podporovany seznam
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 2. 11. 2007 21:10

Olda99 píše:Na mé Nokii 6233 šlape wap, sms zdarma prostřednictvím Vodafone Live taky jedou, aplikace v Javě se mi taky nainstalovala bez problému, akorát při odelsání sms celá aplikace vytuhne a žádná sms neodejde. Uź nevím jestli dělám někde chybu já a nebo na N6233 ta aplikace nešlape. Please help. Dík.p/quote]

Mě to na 6234 funguje v pohodě, jen mě štve to neustálý potvrzování přístupu na net...přišel jste někdo na to jak se to ruší???? :?: :!:
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod kecinzer 3. 11. 2007 10:56

Funguje vám všem, co odesíláte SMS přes Vodafone Live! stránky korektně?
Já mám docela problémy. Občas se mi to na ně vůbec nepřijpojí, načítání je dost zdlouhavé. Začíná mě to prudit.
kecinzer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 11. 2007 11:37

no a hlavne se dost casto stava, ze pri odesilani pres Live! naskoci hlavni stranka a sms se vubec neodesle
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka