Co jíme? = )

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 16. 8. 2005 15:26

vratu: o me pristi klavesnici je rozhodnuto....protoze mym snem vzdy byla podsvicena a ted uz to vyrabeji :)))
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 17. 8. 2005 11:17

obídek:
Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 17. 8. 2005 14:30

vratu: si to jednou do te klavesnice nalejes :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 8. 2005 17:24

Caddy ja jinde nez u klavesnice prakticky nejim ;]
ted jsem tam mel malem burty s cibuli :-D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 8. 2005 00:35

Caddy píše:vratu: o me pristi klavesnici je rozhodnuto....protoze mym snem vzdy byla podsvicena a ted uz to vyrabeji :)))

O me taky, musi byt vodotesna, aby sla lehce oplachnout a nedostal se do ni ten hnus, a podsviceni by taky bodlo, no a hlavne dobre psani a skladnost, nechci zadne multimedialni blbosti..jen nutne klavesy ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iwigirl 18. 8. 2005 00:42

mickaelb píše:O me taky, musi byt vodotesna, aby sla lehce oplachnout a nedostal se do ni ten hnus, a podsviceni by taky bodlo, no a hlavne dobre psani a skladnost, nechci zadne multimedialni blbosti..jen nutne klavesy ;)

takze staci klavesy Alt,Control,Delete a Enter, zabalene v igelitaku spolecne s baterkou:-)
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 8. 2005 00:44

Iwi: a psat budu asi jak he? Me se libi ma kompaktni klavesnice..ne jak ty kraskny co maji kamosi...velike pomalu pres cely stul a psat se na tom poradne neda ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 18. 8. 2005 09:06

mickaelb: no ja si koupil v dobre vire takovou kompaktnejsi...a ted me sere, ze treba nektere funkce musim delat pre Fn... (teda jedninou, kterou pouzivam je printscr)...ale je to opruz..navic ma to Fn v rohu misto ctrl, coz je vytykano starym notebookoom...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 18. 8. 2005 09:16

No já mám tuto:
Obrázek
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 8. 2005 09:58

tuhle jsem mel ;]
ted mam wirelles logitecha :-)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 8. 2005 10:12

Caddy: tak to uz je moc male, neco jak ukazuje radekm, tak si odmysli ty okolni klavesy a tu podperku rukou a je to ma idealni klavesnice ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 18. 8. 2005 10:40

mickaelb píše: tak si odmysli ty okolni klavesy a tu podperku rukou a je to ma idealni klavesnice ;)
ta podpěrka je náhodou super, a ty klávesy moc nepoužívám, jenom tam mám místo ctrl+c a takový.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 8. 2005 10:45

radekm: Jako klavesove zkratky znam i poslepu a rychleji nez neco hledat a je to univerzalni na vsech klavesnicich, podperce nemuzu prijit na chut, ja taky mam klavesnici o 3cm vys nec mam polozene lokty, to bude asi tim ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 18. 8. 2005 10:50

No kdybych neměl podpěrku tak mám otlačené zápěstí, a navíc se dá ovádat winamp pomocí pár tlačítek...
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 8. 2005 11:29

radekm me ta klavesnice nejak nesedla ;]
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka