Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod x_pavel 15. 11. 2007 11:33

Mischelinka.OK píše:to si to vážně myslíte, že tolik lidí bude čekat na půlnoc a všichni budou tak blízko ke správnému číslu, že v pondělí ráno už nemá smysl nic posílat? :roll: :?f/quote]

o tom ani nepochybuj:-) vsadim se ze takova rodina Ungerovic z Loun vyhraje z tech 7 minicooperu tak 3:-) nebylo by to v jejich pripade poprvy (klidne si zagoogluj, dozvis se vic)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 15. 11. 2007 11:39

Tak nedělej drahoty a hoď sem link, kde se o nich dozvím víc :wink: :D
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 15. 11. 2007 11:51

no normalne by stacilo diskusni forum na vyhrajto.cz ale to je ted (snad docasne) pozastaveny.... ale kdyz das do googlu "ungerova+louny+soutez" nebo nejakou podobnou kombinaci tak par vitezstvi najdes... co vim tak vyhrali za poslednich cca 12 mesicu 2 mercedesy s nescafe, nakyho toho Nissana note (nevim s kym), brilianty s GE moneybank, zajezd s Hellmans.....a co vim ja co jeste:-) myslim ze se s tim snad musej i zivit:-) (z podvodu je nepodeziram, takovi my cesi preci nejsme:-D)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 15. 11. 2007 11:57

To je ale opravdu hrozně nenápadný pořád někde vyhrávat! O štěstí to rozhodně nebude! No ale budu teď v galerii výherců hledat jejich jméno a naštvalo by mě kdyby opravdu vyhráli něco od mobilu výš :?
Naposledy upravil Mischelinka.OK dne 15. 11. 2007 12:18, celkově upraveno 1
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod luka4u 15. 11. 2007 12:06

njn, souteziva rodinka :hm
luka4u
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x_pavel 15. 11. 2007 12:40

no souteziva... rekl bych ze nekde nasli mezirku v principu soutezi... mam pocit ze drtivou vetsinu vyher ziskali, kdyz soutez byla v principu "kdo nejrychleji odpovi/posle sms"...a to nemuze byt nahoda:-) no nic kde neni zalobce neni obvineny:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 15. 11. 2007 12:41

mischelinka: ja byl bych spis prekvapenej kdyby nic nevyhrali:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod cloe... 15. 11. 2007 17:06

koukam ze pani Ungerová by uz mohla mit obchod s vecma co vyhrala... mozna i autopujcovnu :-D
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 16. 11. 2007 16:16

cus, tak co uz vas nekoho kontaktovali?
Me dneska volali, ze mam 6300 ku :) skvely, ale ceny budou posilat az po skonceni souteze pry.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 16. 11. 2007 16:24

gratuluji a kolik jsi tipoval, jestli to neni tajny? ;)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 16. 11. 2007 17:13

A hlavně kdy?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod x_pavel 16. 11. 2007 17:13

a ja jeste nikdy nic nevyhral:-(... ono to bude mozna tim, ze jsem se jeste nikdy niceho nezucastnil:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod doktor.x 16. 11. 2007 17:40

Mobil man ,ty si srandista :-) jako člověk ,který by to opravdu vyhrál to napíše trochu jinak a ne vyhrali ste ja jo 6300, ještě , že si nenapsal toho MINI COOPERA - a cislo ktere to vyhrálo , bo to už by si dostal všechny
doktor.x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jr2k 16. 11. 2007 19:31

Tak mam MacBook (teda az po novym roce), ale myslel jsem, ze to bude na Mini ... skoda
zajimalo by mne kdo byl driv ? ja poslal 450 v pondeli dopoledne
jen cekam na galerii vyhercu a doufam, ze nebudu druhej, pac to bych byl hodne nas....
jr2k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 16. 11. 2007 21:51

hele, ale ja si fakt nedelam ***** :) sam jsem z toho byl prekvapenej...
zrovna se holka trefila do nasi velky prestavky. Nejhorsi je to, ze ja uz prave nevim, co jsem tipoval. Ale bylo to hnedka v pondeli odpoledne.
BTW taky mi rikala, ze to zacnou posilat po skonceni souteze, tzn. v lednu.

edit: koukam, ze ani tu pr*el sem nemuzu napsat, mno fakt nekecam, pockej, az budu na seznamu (R.Mlynář) 8)
Ale jsem rad, chtel jsem kupovat bud motorolu Z6 nebo HTC S710 a takhle si necham vyhru, to je jasny. Jo hold, svet je spravedlivej, kazdymu, co si zaslouzi :nenapadne :mrgreen:
Mobil-man
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka