Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 00:56

no takze uz aby byly vysledky a ja si overila jestli ta petka z matiky co sem mela byla opravnena :-D
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 00:59

no to dno a vrsek sou sice stejny ale jestli na tom dne lezej ty zahnuty dvojity steny jako to byva tak uz stejny nebudou.. no kazdopadne se necham prekvapit :)
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marast_x 19. 11. 2007 01:04

no, taky su zvedavej... vidim, ze ty noci z Ne na Po se moc nevyspim, dyz este ted tlemim do komplu...
marast_x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 01:07

no ja chodim dycky spat v jednu tak je mi to jedno :)
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 01:10

no nic mejte se ja jdu nakute a budu netrpelive vyckavat na vysledek druheho kola a jestli to dopadne nejak kolem tech 2888 tak dostanu infarkt a uz se neobjevim takze cao a hodne stesti
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miua 19. 11. 2007 07:36

cloe:
tak ještě k druhé otázce. Počítám s tloušťkou vrchní a spodní stěny á 3 mm (tj. 100 vrstev) - přece jedná se o krabici pro MAC, tak to musí být z tvrdšího kartonu... Dále jsem počítal s tloušťkou zbylých stěn buď 5 mm nebo 10 mm. Max. možné výsledky mi vyšly 2982 pro první případ a 2818 pro druhý... S ohledem na tloušťku kabelu, jak tu někdo všímavý také poznamenal jsem se přiklonil spíše k té druhé variantě... Tipoval jsem 2830... Nicméně svoje pokusy jsem kvůli chybám a zbrklosti vyplejtval na číslech nad 3000, takže ten můj tip 2830 zkouší kámoš...
miua
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miua 19. 11. 2007 07:48

cloe: jinak kdyz jsem procetl celou diskusi od pulnoci, vidim, ze jsme meli pri vypoctu uplne stejnou uvahu a postup :-) drzim palce
miua
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 19. 11. 2007 08:11

Tak po přečtení diskuze jste mi vzali naděje :D protože já sem nad tím zase tak moc nepřemýšlela, nastrouhané kartičky mi vyšly 3459 a nepočítala jsem s tloušťkou stěny krabice což byla velká chyba a moje tipy jsou úplně mimo: 3449, 3453, 3446, 3451 ale horší to bude se třetí otázkou. Zase se mi na druhou stranu líbí, že Vodafone zařadil otázku, která se nedá vypočítat a je teoreticky možné, že člověk si může správně tipnout v sobotu večer a může být nejblíž, jsem ráda, že jsem včera nečekala do půlnoci asi bych pěkně nadávala protože toto záleží už hodně na náhodě jestli člověk uhodne nebo ne... a ještě k tomu jsem v Paláci Flora nikdy nebyla jelikož jsem z Moravy...
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 11. 2007 08:57

Hm, těžka tipovačka, no aspoň mají šanci i ti, kteří budou soutěžit i později během týdne.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 11. 2007 09:48

Ungerovi z Loun těsně před otvíračkou nahlásili na Flóře bombu, naskákali do aut, rozdělili si šichty a budou bivakovat před prodejnou. To pondělí taky nějak pořeší. Buď tam ty lidi nepustí, nebo je tam budou posílat, podle toho kolik toho natipovali :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 19. 11. 2007 09:50

Ty máš nějak velkou představivost! :D
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod dr.x 19. 11. 2007 10:03

No ja nasel na toho MAce jen černou a ještě tak blbě otevřenou,že sem neviděl jak blbě to tam přehli uvnitř ty boční a čelní stěnu,počítal jsem s tím , že když je snaha o nejtenší Notebook, tak že tam nebudou tak blbě plýtvat místem , když to ještě narvou do toho polystyrénu - takže muj tip 3100 :-) a MNELO BÝT URČO O NĚCO MENĚ :-(
dr.x
Junior

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 10:54

nechtela jsem vambrat iluze... tedy tem kterejm poslali nad 3000 ... treba na tom neco pravdy bude zejo... ale moc bych na to nedala pac si myslim ze i ten muj tip je nad :)
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esceaen 19. 11. 2007 11:45

já tipoval 3139, ale jak tak koukám, tak to bude možná hodně. No uvidíme
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod Bobsone 19. 11. 2007 12:38

Docela by mě zajímalo, jak budou počítat ty lidi, co navštíví prodejnu. Jestli musí třeba udělat nějakou objednávku nebo stačí když se přijdou kouknout? A tam bude stát nějakej brigádník a bude si dělat čárky na papír? Zase na druhou stranu jde výsledek docela dobře ovlivnit, když se dohodne skupinka lidí, tak se konečné číslo může o hodně zvětšit.
Bobsone
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka