Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 22:20

:lol:
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marast_x 19. 11. 2007 22:35

mira_mff píše:Podla mna to niekto vypocital, 6x4x104 a dostal 1496 a prihodil este jednu aby sa nepovedalo....ale to zdaleka nie je maximuma pochybujem ze by tam nechavali polystyren, to by sa ich tam zmestilo menej...v mojich ociach to je podvod...

az ted sem si vsimnul, zes to napsal podobne...
marast_x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cloe... 19. 11. 2007 22:43

no proste jsme vsichni az na jednoho uple vostrouhali :) tak se s tim smirte
cloe...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lofass_ 19. 11. 2007 22:53

Tak to je fakt neco...clovek je napnutej jak to vyjde a oni s tim takhle vyjebou...kdyby to spadlo nekde mezi ty realne vysledky, tak by byla aspon radost sledovat tady tu diskuzi, jak se to realne rozebira. Ale kdyz je vysledkem tady ten nesmysl, tak jsem s Vodafounem skoncil, tohle me fakt nebavi, delaji si to jak chcou oni a ne tak jak by to melo byt...podle me to tam naprudko nasypali, skladani neskladani a pak to projeli nejakym pocitadlem....vzdyt ono jim je to vlastne jedno kdo vyhraje. Me nevadi, ze jsem nevyhral, ale vadi mi to, ze ten vysledek je opravdu nesmyslny a nerealny...sorry za toto vyjadreni :eh

Mimochodem jak jsem predtim psal, ze jsem tam tu spravnou odpoved nenasel, tak to bylo tim, ze se mi ty stranky nacitaly v offlinu...
Lofass_
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 20. 11. 2007 08:12

tak jim napíšeme výhružné emaily, že chceme vidět video jak to skládali :D
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod mira_mff 20. 11. 2007 08:37

Pri zadani otazky tam bolo napisane, ze ich budu ukladat do krabice tak, aby vyplnili cely objem a krabica sa dala zavriet tak aby neposkodila karty a ani sama seba. Z toho vyplyva ze by ich mali ukladat. Myslite, ze je o tom notarksy zapis? Ten by som chcela vidiet a hlavne toho notara, myslite ze tiez dostal Cooper aby bol ticho? Pretoze to, cim sa prezentuje vodafone naozaj nejde nazvat inak nez podvod a ze si z ludi robia blbcov a vysledky manipulu tak, aby to vyhral samozrejme niekto znamy...inak si to vysvetlit neviem. Fakt neexistuje ziadna institucia, ktora by robila dohlad nad sutazami a tym, ci je ich priebeh regulerny?
mira_mff
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doktor.x 20. 11. 2007 09:40

Tak tomu výsledku 2. kola se musím fakt jen zasmát - to s realitou ukládání kartiček nemůže mít nic společněho , chtěl bych vidět , co by se stalo kdyby s tou krabicí zaštěrkali , to by tam lítalo zvrchu dolu , nebo ze stran na stranu až by se divili. Takže to čiclo 2497 -to je cislo pro nějakého blízkého okruhu známých - jen doufám , že to ještě hodně tipne někdo z normal lidí jako,že něco plácne aby se neřeklo a šupne zrovna těch 2497 at to ti LOLCI nemaji tak jednoduché to tomu jejich koňovi vecpat a treba se to i proflákne
doktor.x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 11. 2007 09:45

Lofass_ píše:delaji si to jak chcou oni a ne tak jak by to melo byt...
Jak by to mělo být si určuje pořadatel soutěže :idea:
Dobře, tak dejme tomu, že tohle ještě nějak vypočítat šlo, ale ty zákazníky až na Ungerovy asi budeme všichni tipovat, takže přeju hodně štěstí. Hlavně sobě :twisted:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod x_pavel 20. 11. 2007 11:20

dyt si rikal ze ty si Unger:-))
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod de-tomaso 20. 11. 2007 11:49

No tak mi dnes prisla sms ze mam petikilo. (za 1. otázku). Kde sem si to spocital někdy v pátek během 5 minut na objem kufru a objem balicku a neco odecetl odhadem. Posilal sem myslim tip 452 kusu. Docela sranda. A v druhe otazce kde sem to resil odborne v PC a spřesností navigace raketoplánu ;-) :mrgreen: tak u toho mohu rici s cistym svedomim ze do te krabice naskladam bez jakekoli deformace pres 3000 karet. Takže to číslo pod 2500 je opravdu směšné. Bď si ho vycucali z prstu, anebo udali špatné rozměry karet.... (anebo má krabice od MacBooku 1cm tlustej papír :mrgreen: ) Takže to vidím takto. Mini a MacBooky vyhrávají známí zaměstanců Vodafone, a menší výhry se rozdají běžným zákazníkům aby neremcali 8)
de-tomaso
Junior

Odeslat příspěvekod Lofass_ 20. 11. 2007 11:56

to Já Osobně: A ty si myslis, ze ten vysledek, co tam napsali, je logicky? Ja si teda myslim, ze ani nahodou...jedine, ze tem meli opravdu nacpanej i ten polystiren :D
Lofass_
Junior

Odeslat příspěvekod mira_mff 20. 11. 2007 12:45

mna to tak nas|*, ze som poslala dopis generalnemu riaditelovi vodafone, som zvedava ci vobec bude nejaka spatna vazba...
mira_mff
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 20. 11. 2007 12:50

Tak tomu verte, nebo ne, ale ve stredu jsem poslala cislo 2 496. Ted jsem z toho na nervy.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 20. 11. 2007 12:54

v tom pripade gratuluju k notebooku :)
Do konce tydne te urcite kontaktujou a reknou ti, co jsi vyhrala.
Nebo ze bysme si dali choutky na auti? :mrgreen:
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 20. 11. 2007 12:56

Kdo nesouhlasi s tak nizkym cislem a posila dopisy reditelum, je naprosty ignorant. Ja si vyrobila krabici a skladala a skladala a skladala. Vyslo mi 2 489 a to jsem poslala taky. Je to tak.....
nicolette
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka