Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Neuron 21. 11. 2007 16:07

Mischelinka.OK píše:Tak za první odpověď: Děkuji za pozvání :wink:

Za druhou: Si na prdni :D :D :D:/quote]

:) :D :D
Neuron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x_pavel 21. 11. 2007 16:49

radim píše:Pěkné, chlapi by se tak rychle neudobřili. :tleskanii/quote]

chlapi by se hlavne kvuli takovy ptakovine, jako je vanocni soutez mobilniho operatora nepohadali:-) teda pokud nejsou Unger:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 21. 11. 2007 18:23

x_pavel píše:
radim píše:Pěkné, chlapi by se tak rychle neudobřili. :tleskanii/quote]

chlapi by se hlavne kvuli takovy ptakovine, jako je vanocni soutez mobilniho operatora nepohadali:-) teda pokud nejsou Unger:-)

Jakapak hadka, jen vymena nazoru. To aby se ctenari nenudili. Bylo to predem dohodnute :D .
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 21. 11. 2007 18:53

Ba dyť to bylo domluvený, ste to nepoznali? Tak to jsme dobré héééérečky :lol: :lol: :lol:
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 21. 11. 2007 19:28

Nechte už naši rodinu napokoji. Já Osobně jsem Unger, ale vlastně nejsem, protože jsme hodně rozvětvená rodina a máme komplikované příbuzenské vztahy :mrgreen: Uzavřel bych to takhle: Všichni jsme Unger :twisted:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bbbeeejjjkkk 21. 11. 2007 19:42

tak jako když sem taky Unger, kde sou ty výhry? :mrgreen:
Nokia 6234 + 1 GB microSD + Sluchátka originál Nokia

Operátor: Vodafone CZ
bbbeeejjjkkk
Junior

Odeslat příspěvekod ChatThu 21. 11. 2007 21:47

Tak dnes mi napsali, ze jsem vyhral tech 500 :D ale ze mi to pripisou az v breznu. Mel jsem tip 455 :wink:
ChatThu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x_pavel 21. 11. 2007 22:40

Mischelinka.OK píše:Ba dyť to bylo domluvený, ste to nepoznali? Tak to jsme dobré héééérečky :lol: :lol: :lol:l/quote]

jak to bylo v tom filmu..... "Ho*no heeerecky....."

:D

nene omlouvam se:-)

P.S: nepoznali:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 21. 11. 2007 22:41

bbbeeejjjkkk píše:tak jako když sem taky Unger, kde sou ty výhry? :mrgreen:-/quote]

no jestli nejsi Unger z loun tak mas smulu, nejsi vyvoleny:-) nebo Vyvoleny-Novy hrdina:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 22. 11. 2007 07:14

Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 08:10

speedy píše:První výherkyně mini je známa: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 360=/quote]

Jo, a je to Ungerova z Loun.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod de-tomaso 22. 11. 2007 08:16

To Neuron: to opravdu nekecám. Nemam to opravdu zapotřebí. Nesnášim přímé obviňování někoho ze lži bez jakýchkoli důkazů. (i když je fakt, že já taky nepřímo obviňuju Vodafone z podvodu díky druhému kolu) :-) Taky mam tarif a přišla mi sms. (452 tip v prvním kole, posláno v pátek, výhra byla 500,- a info v sms že mi to připíšou do března roku 2008. Jestli jsi tipoval tolik kolik píšeš, sms ti určitě přijde. Schválně sem napiš, až dostaneš sms. Třeba to naopak berou od začátku.... obvolají známé s Cooperama a Mac e-bookama ... a pak postupně ty menší výherce obešlou sms-kama. :pozor2
de-tomaso
Junior

Odeslat příspěvekod Kuna_z_MECHu 22. 11. 2007 08:38

speedy píše:První výherkyně mini je známa: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 360=/quote]

to jsem nějak nepochopil... :shock:
Kuna_z_MECHu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 08:40

Kuna_z_MECHu píše:
to jsem nějak nepochopil... :shock:>/quote]

To jsme dva. Ani ja ne.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neuron 22. 11. 2007 09:03

de-tomaso píše:To Neuron: to opravdu nekecám. Nemam to opravdu zapotřebí. Nesnášim přímé obviňování někoho ze lži bez jakýchkoli důkazů. (i když je fakt, že já taky nepřímo obviňuju Vodafone z podvodu díky druhému kolu) :-) Taky mam tarif a přišla mi sms. (452 tip v prvním kole, posláno v pátek, výhra byla 500,- a info v sms že mi to připíšou do března roku 2008. Jestli jsi tipoval tolik kolik píšeš, sms ti určitě přijde. Schválně sem napiš, až dostaneš sms. Třeba to naopak berou od začátku.... obvolají známé s Cooperama a Mac e-bookama ... a pak postupně ty menší výherce obešlou sms-kama. :pozor2g/quote]

Pořád žádná SMS o výhře: Můj TIP byl 451. Na jiné diskuzi(http://mobil.idnes.cz/forum.asp?idDiskuse=f_o2_tmobile_vodafone&sekce=f_operatori&vlakno=18582253) zase píšou tip 451 a vyhrál mobil. Tady zase někdo píše tip 450 a pětikilo.
....Tak někdo musí kecat :hm
Neuron
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka