Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mira_mff 22. 11. 2007 13:14

nicolette píše:
x_pavel píše:to lakyljuk: no jestli o tom nevis tak vicemene kazda firma ma v pravidlech ze souteze se nesmi zucastnit zamestnanec a rodinny prislusnik...ale jo proste paranoia... stejne je to uz vsechno rozebrany blabla...:-)

Diky za podporu, jsem obycejna studujici zena, toho casu na materske s triletym Terminatorem. A pokud vim, tak jsem Vodafonu nedelala zadnou reklamu ba naopak. Ted uz verim, ze soutez je regulerni, protoze pocet karticek co jsem tipla jsem zverejnila i s popisem postupu.

Ako vtip to bolo dobre, ta regulernost....
mira_mff
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 11. 2007 13:15

x_pavel píše:nicolette: jojo vlastne s tebou ted chci chodit ne s mischelinkou, ta nic nevyhrala:-DDDD

:lol: :lol: :lol:

Přijde mi ale divný, že nerozdávají 77 naprosto stejných notebooků, to je jak kdyby rozdávali Mini Cooper sedan a Mini Cooper Combi (bezatk takový neexistují - je to jen příklad)
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:15

x_pavel píše:nicolette: jojo vlastne s tebou ted chci chodit ne s mischelinkou, ta nic nevyhrala:-DDDD

Ted uz se nelisej :pozor2 , uz jsi si to po..... Stejne ti jde jen o ten notes :-P
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:17

mira_mff píše:
nicolette píše:
x_pavel píše:to lakyljuk: no jestli o tom nevis tak vicemene kazda firma ma v pravidlech ze souteze se nesmi zucastnit zamestnanec a rodinny prislusnik...ale jo proste paranoia... stejne je to uz vsechno rozebrany blabla...:-)

Diky za podporu, jsem obycejna studujici zena, toho casu na materske s triletym Terminatorem. A pokud vim, tak jsem Vodafonu nedelala zadnou reklamu ba naopak. Ted uz verim, ze soutez je regulerni, protoze pocet karticek co jsem tipla jsem zverejnila i s popisem postupu.

Ako vtip to bolo dobre, ta regulernost....

Hele nebudu se tady obhajovat, ja osobne kdyz nekdo neco vyhraje, tak mu to preji. Prej a bude ti prano-dej a bude ti dano.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 22. 11. 2007 13:34

Mischelinka.OK píše:Přijde mi ale divný, že nerozdávají 77 naprosto stejných notebookůe/quote]
Ale všechny ty noťasy co VF rozdává stejný jsou! Akorát nikdo neví, kolik má každý ten noťas ze 77 hodnotu. Může to být 77x30000 Kč nebo taky 77x70000 Kč :wink:

Výhercům samozřejmě gratuluji, stejně se všichni potkáme na naší Ungrovic oslavě u strýčka Pepina :D

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 22. 11. 2007 13:37

OK špatně sem pochopila příspěvek od bastaje a Nicolette. Děkuji za objasnění :wink:
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 22. 11. 2007 13:39

mira: pokud mas podezreni, tak dej podnet k prislusnemu organu....pokud nekomu nejaka vyhra zustane za nehtama, tak to rozhodne nebudu minicooper a nebo notas, za to bych dal i ruku do ohne - neco o tom vim, do soutezi jsem trosku delaval... v CR jsou jedny z nejprisnejsich pravidel pro poradani spotrebitelskych soutezi...

ale ono je asi moderni bejt paranoidni............pst nekdo te odposlouchava, eee stejne to uz maj rozebrany to nema cenu.... trochu minority report, trochu big brother:-) ale fajn... ja budu dal verit ze ne vsechno je neregulerni, ty zustan dal paranoik:-D
Naposledy upravil x_pavel dne 22. 11. 2007 13:40, celkově upraveno 1
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 22. 11. 2007 13:40

nicolette: ver mi ze o notes mi nejde:-)... zacinam mit jaro:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:40

To Mirra_mff.
Mam dojem, ze zrovna tobe jsem odpovidala, jak jsem k tomu cislu dosla. Nezlob se na mne, ale jen uz kdyz se nekdo pta, kde jsem vzala 2496 karticek, tak pro mne nema vubec smysl se takovym clovekem zaobirat. To je dotaz jak ze 3. B zvlastni skoly. Mozna jste meli jine pocty na Slovensku, ale dvoum lidem tady vyslo stejne cislo. Ze zrovna tobe to nevyslo mi je lito, protoze takový prejici clovek jako jsi ty by si zaslouzil vyhrat minimalne Mini coopera.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x_pavel 22. 11. 2007 13:41

no mit nicolette minicoopera tak uz mam mozna i leto:-D
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:42

x_pavel píše:nicolette: ver mi ze o notes mi nejde:-)... zacinam mit jaro:-)

Nejak brzy na volani divociny. Jedine snad jelen v riji.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:45

x_pavel píše:no mit nicolette minicoopera tak uz mam mozna i leto:-D

No to bychom si moc neuzili, protoze kdybych vyhrala mini coopera, tak bych dostala mozkovou mrtvicku a ty by si mne musel do konce zivota krmit a prebalovat.
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod x_pavel 22. 11. 2007 13:48

hele to nevadi, ja uz bych si s tebou nejak poradil:-D
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod nicolette 22. 11. 2007 13:51

x_pavel píše:hele to nevadi, ja uz bych si s tebou nejak poradil:-D

Jasne, jsou ustavy a v mini coopru by jsi vozil Mischelinku. Tak nejak by sis poradil?
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mira_mff 22. 11. 2007 13:55

X_Pavel a nicolette: keby som vedela komu ten podnet dat mam, tak dam. Lebo spravna odpoved 2497 nie je na milion percent. Keby to bola regulerna sutaz, tak by aj odpovede boli regulerne. Teraz je to o tom, co si kto vymysli a to nie je podla mna regulerne, pretoze si kto chce moze vymysliet aku chce odpoved a to vyhlasit za spravnu. To je to, co ma stve. Nie to, ze som si tipla inak, povazujem sa za dost inteligentnu, takze som to poctivo vypocitala tak, ako kazdy matematik a logicky uvazujuci clovek, ktory pocita tak, aby sa tam tych karticiek zmestilo co najviac. A to som prosim objavila aj vnutorne rozmery krabice, keby chcel niekto oponovat. Mozno by som brala aj odpoved 2496, pomyslela by som si sice ze ten clovek co to uviedol je primitiv, lebo to spocital najjednoduchsie ako ho napadlo a neuvazoval, ze sa ich tam moze vojst ovela viac...ale 2497? Nehnevaj sa, ale tak blba nie som, aby som verila hocicomu.
A nicolette, nemusis sa do mna navazat, ja pocitat velmi dobre viem, na rozdiel od teba ako si pisala mam vystudovany matfyz a nie humanitne vedy, takze pocty mi idu dobre...preto mi nebolo jasne akym sposobom si dosla k tak nizkemu cislu a nenapadlo ma, ze to bol ten najprimitivnejsi sposob, prepac, uvazujem komplexnejsie a ako vacsina tych, co to pocitali...vid ine diskusie. A ak si si nevsimla, ja sa do teba nenavazam ako ty do mna, tak ma prosim neurazaj, ked neurazam ani ja teba. To je ubohe. Vyhru ti samozrejme prajem a tiez priznavam, ze ma mrzi, ze som notebook nevyhrala, ako PhD studentke na materskej by sa mi tiez hodil, ale preto nikoho neosocujem, len vyjadruhjem svoj nazor, co sa dufam este stale smie.
mira_mff
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka