od mira_mff 22. 11. 2007 13:55
X_Pavel a nicolette: keby som vedela komu ten podnet dat mam, tak dam. Lebo spravna odpoved 2497 nie je na milion percent. Keby to bola regulerna sutaz, tak by aj odpovede boli regulerne. Teraz je to o tom, co si kto vymysli a to nie je podla mna regulerne, pretoze si kto chce moze vymysliet aku chce odpoved a to vyhlasit za spravnu. To je to, co ma stve. Nie to, ze som si tipla inak, povazujem sa za dost inteligentnu, takze som to poctivo vypocitala tak, ako kazdy matematik a logicky uvazujuci clovek, ktory pocita tak, aby sa tam tych karticiek zmestilo co najviac. A to som prosim objavila aj vnutorne rozmery krabice, keby chcel niekto oponovat. Mozno by som brala aj odpoved 2496, pomyslela by som si sice ze ten clovek co to uviedol je primitiv, lebo to spocital najjednoduchsie ako ho napadlo a neuvazoval, ze sa ich tam moze vojst ovela viac...ale 2497? Nehnevaj sa, ale tak blba nie som, aby som verila hocicomu.
A nicolette, nemusis sa do mna navazat, ja pocitat velmi dobre viem, na rozdiel od teba ako si pisala mam vystudovany matfyz a nie humanitne vedy, takze pocty mi idu dobre...preto mi nebolo jasne akym sposobom si dosla k tak nizkemu cislu a nenapadlo ma, ze to bol ten najprimitivnejsi sposob, prepac, uvazujem komplexnejsie a ako vacsina tych, co to pocitali...vid ine diskusie. A ak si si nevsimla, ja sa do teba nenavazam ako ty do mna, tak ma prosim neurazaj, ked neurazam ani ja teba. To je ubohe. Vyhru ti samozrejme prajem a tiez priznavam, ze ma mrzi, ze som notebook nevyhrala, ako PhD studentke na materskej by sa mi tiez hodil, ale preto nikoho neosocujem, len vyjadruhjem svoj nazor, co sa dufam este stale smie.