Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stanam 14. 12. 2007 21:35

Tak ve 4.kole mám za tip -30 pětikilčo (objevilo se ve vyúčtování). Uvidíme, zda něco přinesou tašky (-14).
stanam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lakyljuk 14. 12. 2007 21:37

No prave - ve ctvrtem kole za -30 petikilo a to pritom strasne moc lidi trefovalo presne. Treba v 5. kole, kde se moc lidi netrefilo by za +34 mohl byt mobilek :)
lakyljuk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rybak 14. 12. 2007 22:04

lakyljuk píše:No prave - ve ctvrtem kole za -30 petikilo a to pritom strasne moc lidi trefovalo presne. Treba v 5. kole, kde se moc lidi netrefilo by za +34 mohl byt mobilek :)

to tezko...
Rybak
Junior

Odeslat příspěvekod Brusinka 14. 12. 2007 23:07

Taky bych brala aby byl za 34 jeste mobil.. pac ja mam - 26.. takze by byl i pro me... ale myslim, ze budem oba radi za kredo...:(
Brusinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jr2k 15. 12. 2007 06:33

-10 byl mohl byt mobil.
kurnik by se hodil, ale on bude stejne az nekdy nekdy... kdy vlastne to posilaji, planuji ?
jr2k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p.hlavicka 15. 12. 2007 09:15

Vyhry budou rozesilat az po skonceni souteze, takze podle slecny na telefonu nam telefony dodjdou v prubehu ledna. Chtel jsem ten mobil dat nekomu jako darek k vanocum :?
p.hlavicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Brusinka 15. 12. 2007 09:19

Treba me:)Me ani nevadi, ze to bude az v lednu:) Klidne si pockam:)
Brusinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p.hlavicka 15. 12. 2007 09:23

Taky se vas ta mila slecna ptala na nelogicke otazky? U me to probihalo tak, ze se slecna predstavila a zeptala se me, jestli jsem se zucastnil vanocni souteze vodafonu (odpoved je jasna... proc by mi jinak volala?). Pak se me zeptala ze ktereho cisla jsem posilal tip (asi z toho, na ktere prave vola :D ). Potom mi pogratulovala, ze jsem vyhral mobil (huraaaa) a zeptala se me na jmeno a adresu. Protoze platim pausal, tak moje jmeno i adresu znaji. Takze vubec nemuseli volat a rovnou mi tu vyhru poslat :mrgreen:

Ale ze to byly nervy jestli zavola nebo to bude jen kredit. :) Jo, a potvrzuji, ze volaji z toho cisla, ktere tu uz stokrat bylo zmineno.

Vsem Vam preju abyste taky vyhrali a abych zvysil vase sance (byt nepatrne) tak uz se dal souteze nebudu ucastnit. Hodne stesti. 8)
p.hlavicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eireann 15. 12. 2007 11:48

.........................................................................................................
LIDI, TAK GRATULACE VSEM VYHERCUM
..........................................................................................................

A uz se tesme na posledni kolo. Sice uz mam taky aspon mobil, nicmene jsem velmi prekvapen obrovskou ucasti v soutezi...a nejvic me prekvapuji tak presne tipy soutezicich......to jsem tedy necekal....
eireann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 15. 12. 2007 14:30

p.hlavicka: jo presne tak, taky maji moje udaje... :) a taky ti rikala, ze to bude az po skonceni?
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Brusinka 15. 12. 2007 18:59

Tak coooo? stale nikdo nic za 5. kolo?:)
Brusinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kubaxy 16. 12. 2007 09:59

Tak jak to vidíte na poslední otázku :?: :?: :wink:
kubaxy
Junior

Odeslat příspěvekod Rybak 16. 12. 2007 11:52

To kubaxy:
tak, ze si vezmu to auto... :-)
Rybak
Junior

Odeslat příspěvekod kubaxy 16. 12. 2007 13:03

To Rybak:
blbost, :pozor2 , dyt auto beru přece já :wink: :lol: :lol:
kubaxy
Junior

Odeslat příspěvekod Pepa59 16. 12. 2007 15:46

:hm ...pořád nic za 5. kolo... Když za 4. to obvolávali ve čtvrtek, a pořád se zpracování výsledků prodlužuje, tak to vypadá, že nám (resp. těm šťastnějším) bude ta příjemná slečna volat přímo pod stromeček... :eh
Pepa59
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka