Vodafone vánoční soutěž

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ka.cz 2. 1. 2008 16:31

Teda pěkný :-) Že se ti s tím chtělo dělat :-) Znám jednoho z těch výherců applíka a nokie a zrovna on si takových applíků může koupit deset každej den a k tomu jeden coopřík měsíčně :-( No ale co, asi má štěstí :-)
Jinak prostě nevím, asi mám smůlu, určitě ty Nokie v 7. kole končily někde u toho tipu -76 (jak někdo psal na http://www.mobil.cz) a já se svýma -89 utřu těsně :-(
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod statistik 2. 1. 2008 16:56

Jeste jedna zajimava vec: zatim az do 6. kola vcetne, relativne - vzhledem k poctu obyvatel mesta - nejcasteji vyhravaji soutezici z PARDUBIC...
Mnohem casteji nez soutezici z Prahy, Brna, Ostravy, Plzne, Hradce Kralove, Olomouce, Ceskych Budejovic a ostatnich vetsich mest.
Celkem se zatim vanocni souteze zucastnili borci ze 400 adres.
statistik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 2. 1. 2008 17:20

Ka. cz :o To by mne zajimalo, koho z tech dvou vyhercu znas :?:
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jr2k 3. 1. 2008 08:33

Ka.cz tak to by i mne zajimalo, koho znas ? podle tveho vyjadreni se jedna asi o rod muzsky. piskni mi klidne i na PM
jr2k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ka.cz 3. 1. 2008 08:55

No Nicolette to není :-) A svět je hrozně malej, takže i když člověk bydlí v *****ákovicích, tak sousedi vyhrávají o život :)
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 3. 1. 2008 08:56

statistik píše:Jeste jedna zajimava vec: zatim az do 6. kola vcetne, relativne - vzhledem k poctu obyvatel mesta - nejcasteji vyhravaji soutezici z PARDUBIC...
Mnohem casteji nez soutezici z Prahy, Brna, Ostravy, Plzne, Hradce Kralove, Olomouce, Ceskych Budejovic a ostatnich vetsich mest.
Celkem se zatim vanocni souteze zucastnili borci ze 400 adres.

Není náhodou v Pardubicích nějaký centrální sídlo Vodafounu nebo takovýho něco? :D
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod jr2k 3. 1. 2008 09:22

Ka.cz píše:No Nicolette to není :-) A svět je hrozně malej, takže i když člověk bydlí v *****ákovicích, tak sousedi vyhrávají o život :)>/quote]

takze ty bydlis v tech zelesicich kdyz to nejsou budejovice ?
jr2k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nicolette 3. 1. 2008 13:04

Tak to se mi ulevilo :D
nicolette
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 3. 1. 2008 15:15

sidlo Vodafonu je v Chrudimi u transporty :)
V pardubicich jsou jen jejich dve prodejny... takze nic zvlastniho :)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 3. 1. 2008 18:21

Sidlo Vodafone je v Praze. V Chrudimi je Call centrum a Chrudim je 12km od Pardubic, takze hodne zamestnancu Vodafone je prave z Pardubic.
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 3. 1. 2008 19:09

ale zadny z nich nebude mit prehled o tom, kolik se ceho poslalo... az na par "vyvolenych" :)
v call centru delaji vetsinou brigadnici ...
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 3. 1. 2008 19:22

99,9% lidi v chrudimskem call centru nejsou brigadnici
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod statistik 3. 1. 2008 20:37

Ty Pardubice se opravdu vyjimecne odlisuji. Neni to jen o par procent vice, jak by to odpovidalo pravdepodobnosti a Gaussove krivce. Je to v porovnani s ostatnimi podobne velkymi mesty rozdil i o vice nez 100%. A to uz nemuze byt nahoda.
statistik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod statistik 3. 1. 2008 20:42

Take je zajimave, ze dve Nokie zatim vyhrali jen kluci, holka zadna. Je to ale zatim jen 7 pripadu, takze v tak malem souboru to je statisticky neprukazne.
statistik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod statistik 3. 1. 2008 20:49

Pardubice maji napr. skoro 7x (sedmkrat) vice vyher nez srovnatelne velke mesto Usti nad Labem.
statistik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka