Zlatá čísla jednotlivých operátorů

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bart.homer 19. 3. 2008 20:39

le-fox: S tím tel. číslem jsi měl v Tescu docela štěstí.... To je náhoda....I k tak pěknému číslu se dá tak lehce přijít.... :D Ale divím se, že to prodejce nedal pod pult a nestřelil to za větší částku...Taky jsem se s takovýmhle jednáním setkal... :(
No a souhlasím s jedním názorem výše. Už jsem se setkal, že operátor přidělil stejné šestičíslí jak např. pro 602 tak i pro 722. tak by mě docela zajímalo na jakou kombinaci čísla to potom budou přečíslovávat??? :shock: V tom případě moje průměrné číslo 602 bude ještě divnější když bude začínat sedmičkou a moje zlaté číslo 605 by relativně mohlo zůstat stejně zlaté... :mrgreen:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 19. 3. 2008 20:45

Zase naopak Vodafone si ciselnou radu 778 drzi pro pripadne precislovani 608 a vzhledem k tomu, ze ji stale nepousti, tak s precislovanim pocita, leda by mu nikdo nerekl, ze uz nemusi.
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 19. 3. 2008 20:58

Air/ Vodafone ji drží jen proto, že ji nepotřebuje, má stále tendenci klesající, tedy že otevírá předvolby směrem dolů, což neznamená, že si ji drží. To, že bylo povoleno operátorům otevřít 722, 726, 727 a u t-mobilu 733 už svědčí a abdikaci na přečíslování. Naopak v číselném plánu se objevily 601-609 zpět jako mobilní čísla (a to dokonce 609 - i když tu si už asi nikdo nevezme :) )

bart.hommer/ jj, spíš to přisuzuju tomu, že tam je velký provoz, takže to tam vysypou a jedou vybalovat další zboží, na tohle nemají čas, a hlavně tam dělají gumy, co tomu nerozumí (většinou, ne všichni samozřejmě!), v takovým malým kamenným krámku to stáhne někdo hned.
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod AiR 19. 3. 2008 21:12

Vim jiste, ze si 778 drzi z tohoto duvodu. Trebas pak uvolni pro precisleni nove rady (74x, 75x), aby to probehlo hladce, co ja vim? Pro koho je predvolba 609?
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 19. 3. 2008 21:47

Proč by se mělo otevírat něco pro přečíslení? Vždyť se už žádné nechystá.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 19. 3. 2008 21:56

takze 10 20 30 -100 100 ruzne kombinace mimo desitkovou soustavu nezapamovatelne.....
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 20. 3. 2008 00:09

Oskar to dokonce před pár lety napsal paušálním zákazníkům ve vyúčtování. Že ze 608 bude 778 a že bude nějaký čas možné volat obě varianty. Asi jsem mobilní maniak, když mám platinové číslo. :-D
Lovo
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 20. 3. 2008 07:12

K čemu zlaté číslo? Chápu, že to má smysl pro firmy, které si to vylepí na billboard a číslo je pak lehce zapamatovatelné. Ale pro obyčejného člověka?? Jeho číslo si stejně každý hned uloží do mobilu do seznamu a v životě už se na něj nekoukne, telefon už bude zobrazovat jen jeho jméno..
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 20. 3. 2008 18:52

Jo, to sice máš pravdu, že si to uloží lidé do tel. seznamu a pak tě vytáčí jen podle jména, ale já to zlaté číslo jsem koupil, protože se mi moc a moc líbilo a budu ho mít pro práci a zákazníky. Na vizitkách, v inzerátech apod. Pak se to velmi dobře pamatuje než nějaký obyčejný. Např. Pro informace a domluvení osobní schůzky volejte: XXX - 555 585........než třeba XXX - 716 024.... Přeci jen to zlaté vypadá trošku lépe a seriozněji... I když původně jsem zamýšlel, že si ho nechám jen pro soukromé účely.... :wink:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 20. 3. 2008 18:55

bart.hommer: no vono to není zas tak košér, já kupoval datové karty simku, že tam dám goučko místo tarifu a dostal jsem číslo 595555, na těch goučkách se dá sehnat úplně pěkný, pokud to na prodejně nerozeberou :-)

Odeslat příspěvekod Dooky 24. 3. 2008 15:41

já sem si koupil už asi před 6 nebo 7 rokama v jednom malim krámu sagem a byl poslední, když sem to rozbalil a zjistil že mam docela dobrý číslo tak sem si řikal že ten prodavač si mohl přimastit nějakej ten drobák. mam 60x x36 000 a proč si kupovat jiné zlaté nebo platinové číslo, když sem si na tohle zvykl a hlavně na mě to číslo má asi milion lidí.
Dooky
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 25. 3. 2008 18:39

Mnooo, já jsem před pár lety koupil v Go sadě za 10 tisíc Nokii 3310 .... :oboze A měl jsem tam taky vcelku dobré číslo XXX - 769 000 a ještě ho mám....Jen je mě teď docela na prd... Já hňup to převedl na paušal Start....Nebo jak se to jmenovalo... Něco jako u T-Mobile ten tarif T1 za těch 50 Kč...Pak jsem zjistil, že ho absolutně nevyužiju a teď je to číslo dočasně odpojeno....Nevím co s ním a tak kdyby jste někdo o něho třeba měl zájem.... :hm
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 3. 2008 19:49

bart.homer, to číslo si můžeš převést zpátka na předplacenou kartu nebo k jinému operátorovi
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 26. 3. 2008 18:22

To já vím, že to číslo můžu hodit zpět na předplacenku. Původně jsem to chtěl udělat, ale je tady jedna věc které se bojím. Operátor mi při odpojování řekl, že mi budou ještě na poslední faktuře faktůrovat poplatek za dočasné odpojení telefonu. Ale nic po mě nechtěli. Teď se bojím, že když to skoro po dvou letech nechám zapojit, tak to po mě budou chtít doplatit a teď aby po mě nechtěli nějako moc. A navíc, když to budu chtít dát zpět na předplacenku, tak musím do značkové prodejny a nebo bude stačit i Autorizovaný partner v okresním městě????
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 26. 3. 2008 19:10

bart.hommer/ poplatek za dočasné odpojení je 119Kč včetně daně, tak toho bych se nebál :))) převod na předplacenou kartu je účtován za 50Kč, poté je těch 50Kč připsáno na tu kartu jako kredit.

Předchozí stránkaDalší stránka