Zlatá čísla jednotlivých operátorů

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bart.homer 4. 4. 2008 16:07

Lidi....já padám..... :shock: viděl jsem teď dvě nabídky.....první na číslo 000 001 za 100.000 Kč a druhá na číslo 333 833 za 30.000 Kč. Dobrý né??? Ta poslední za třicet je nabídka od obchodníka co prodává telefony. Že se nestydí. Výtáhne číslo z předplacené sady a dává to za takovou cenu.... :oboze
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 4. 4. 2008 18:12

to je myslím IMHO blbost, protože operátor asi neumí vypustit 000 001, maximálně tuším snad může bejt na začátku jen jedna nebo dvě nuly. Důvod neznám, ale všimněte si, že jste takové číslo, ať obyčejné neviděli, maximálně s jednou nulou...

a pokud je 333833 za 30000 prodejné, tak jsem milionář, protože podobných čísel mám doma jak nas..... [le_fox censored this word]
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod bart.homer 4. 4. 2008 18:30

Ale opravdu. Někde jsem narazil na inzerát, že prodává číslo s 000 001....Teď nevím jestli to nebylo na sbazar.cz, ale to bych kecal. Tam jsou taky nabídky na zajímavý čísílka. Ale tak třeba je to nějakej podvodníček, ale zaručeně jsem to číslo viděl v inzerátě....
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 4. 4. 2008 19:00

nevím, za 6 let na shopu mi číslo s víc jak jednou nulou na začátku neprošlo rukama a ani jsem se s ním nesetkal ;)

Odeslat příspěvekod stano.mania 4. 4. 2008 22:00

ja mám 0088.. :hm
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 21. 4. 2008 15:50

POZOR !!!!!!

Našel jsem ten inzerát, kde slečna nebo paní nabízí zlaté číslo 000 001 a za částku 100.000 Kč....Když tak jestli chcete, tak mrkněte na ...

http://www.inzerce-obchod.cz/mobilni-te ... arta-27613

EDIT: Tak teď jsem zkoušel vložený odkaz a bohužel to nefunguje...tak kdo to chcete vidět, tak najeďte na stránku inzerce-obchod.cz do sekce Mobilní telefony, sekce Sim karty O2, Vodafone a T-MObile a dále najdete jen asi 6 inzerátu a je to ten poslední...
Opravdu to tam je a vy jste mi kdysi nevěřili, že jsem opravdu kdysi takový inzerát viděl...Tak tady je...
Naposledy upravil seterwohipikule dne 21. 4. 2008 16:01, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 21. 4. 2008 16:58

tak jsem se nesetkal, to jsem řekl, ale skutečně existují, T-Mobile i Vodafone tyhle čísla vypouští (O2 ne).

ajm zou soury :-)

Odeslat příspěvekod helax 99 21. 4. 2008 19:07

Pred 3 lety O2 melo akci s tarifem go mix,kdy jste zaplatili kr.500 a zlate cislo bylo zdarma. Ted je prodavaji prekupnici za 2tis.a vic.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 21. 4. 2008 19:42

to len blázon dá toľko za také číslo, ale ani ten NIE, lebo nemá toľko peňazí,
ale predávať možno čokoľvek :pozor
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 22. 4. 2008 12:42

Budete se divit, ale já jsem asi jeden z těch bláznů co koupil od jednoho pána krásné zlaté číslo ve formátu XXX XAX za 2 tisíce i s pět set korunovým kreditem a vůbec mě to nevadí a jsem rád, protože by se dalo takovéhle číslo sehnat ještě sakra dráž...No...jsem blázen???
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 22. 4. 2008 19:35

myslím, že ta daná slečna, která nabízí tamto číslo bude zřejmě zaměstnanec nějakého z operátora.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 22. 4. 2008 20:31

Andre: Myslíš kvůli tomu,že se dostala k tomu číslu??? Mnooo...Je to možný...Ani bych se nedivil, protože takovýhle číslo se snad smrtelníkovi jen tak do rukou dostat nemůže...
Le_Fox: Co přesně jsi myslel tím, že ty čísla O2 nevypouští...Ale 100% existují a jsou u 02 aktivní...
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 4. 2008 20:33

andre (novy) píše:myslím, že ta daná slečna, která nabízí tamto číslo bude zřejmě zaměstnanec nějakého z operátora.

oba víme, že buď T-Mobilu nebo Vodafonu, ne? ;-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bart.homer 22. 4. 2008 21:22

Nebo že by O2...???? :twisted:
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod Stripped 30. 4. 2008 14:18

Na Lidické na zástavce šaliny je reklamní poutač na nějaké westernové atrakce v Boskovicích a jako spojení je tam uvedené číslo 737 000 000.
Stripped
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka