Blesková nabídka Vodafonu (diskuze)

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Který mobil vás zatím zaujal nejvíce?
Sony Ericsson V640i 19 %  24%  [ 19 ]
Nokia 6234 16 %  20%  [ 16 ]
Nokia N70 38 %  49%  [ 38 ]
Sony Ericsson V630i 4 %  5%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 77

Odeslat příspěvekod tekk-x 28. 3. 2008 10:54

Zajímavý, před 7mou se mi N70 nepodařilo objednat, že není na skladě a daj mi vědět. Po 7mý mi přišel mail, že je vyprodaná a najednou jsem si ji objednat mohl. Tak jsem zvědavej, jestli měco dojde... :-/
tekk-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šuhaj 28. 3. 2008 11:01

Tak jsem tu N70 koupil v 10.30 v brněnské Olympii a vypadalo ze jich maji dost.Lidi tam bylo asi osum.
šuhaj
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 3. 2008 11:02

Ano, ano, pokracovani meho pribehu s "dokoncenou" objednavkou. Dnes v 8 mela operatorka tedy zavolat a telefon odeslat, kdyz byl tedy znovu dnes v akci. 8:30 tam volam ja, a telefon je samozrejme pryc. Jel jsem jeste v 9:10 do prodejny VF na Narodni a v Palladiu, samozrejme bez sance. Nakonec se mi ozval původní operator, se kterym jsem objednavku v utery provadel a pry "vystrachali jeste jednu N70" a prijou mi v pondeli 2 balicky, jeden na 1000 a druhej na 7 korun. No nestacim se divit. Organizace hadr.
Naposledy upravil wit.cz dne 28. 3. 2008 11:03, celkově upraveno 1
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod m.man 28. 3. 2008 11:03

tekk-x píše:Zajímavý, před 7mou se mi N70 nepodařilo objednat, že není na skladě a daj mi vědět. Po 7mý mi přišel mail, že je vyprodaná a najednou jsem si ji objednat mohl. Tak jsem zvědavej, jestli měco dojde... :-/ /quote]

Přesně to samé. Dokonce jsem i volal na prodejní linku, kde mi řekli že je beznadějně vyprodáno. Navštívil jsem dnes po otevření i 2 prodejny VF a nikde neměli ani jediný kousek a že se údajně nedaj ani objednat na sklad. A teď najednou na e-shopu procházej nové objednávky na N70. Nechápu, maj v tom trochu hokej. Ale pravděpodobně pouštěj další kousky které maj ještě v zásobě. Doufám že objednávka přijde. Bratříček se už na mobil třese :D
m.man
Junior

Odeslat příspěvekod powerball 28. 3. 2008 11:08

hmm tak na netu je a ted mi na infolince rekli ze uz neni ????? co to jako ma znamenat,bohuzel pres net si ji nemuzu objednat protoze sem v praci a firewall mi blokuje ten obrazek s tim kodem na konci :(
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 28. 3. 2008 11:09

Nejlepší je se podívat na ty borečky na Aukro.cz :( Jeden jich tam prodává 8 kusů zakoupených u VF za Kč 4.150,- / ks.. Co na to říct :?
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod sioga 28. 3. 2008 11:13

jo tech mobilu z tehle akce tam je dost, a zajemcu take
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 28. 3. 2008 11:21

No jelikož stále nedorazila tá úterní, ani žádný mail od Vodafounu, že balík expedovali, chtěla jsem si pojistit a jednu objednat ještě dnes. V 8 volám na infolinku a řekli mi že vyprodané - tak to nechápu, od kdy to začali prodávat... Na netu nebyla dostupná. Jedu na prodejnu, pár minut po 9 a už nebyly. Tak jedu zpátky do práce, koukám na net a dostupná je - tak začnu vyplňovat objednávku a než ji dodělám, už dostupná není... Tak teda nevím, Vodafoune, ty si snad z nás děláš srandu, ne? A pak nějakej maník na Aukru vystaví 8 kusů N70 a má se fajn...
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 28. 3. 2008 11:34

Ka.cz: Ta dostupnost na netu byla dnes tak od 10:10 - 11:10...

Jinak taky jsem objednával přes net N70 v úterý a včera již přišla.. Přišlo mi jen krátké potvrzení mailem bez čísla objednávky. První operátor mi nechtěl ověřit, jestli je objednávka přes e-shop s novým telefonním číslem vůbec platná, chtěl pořád vědět telefonní číslo, bez toho nejde že prý zjistit. Ale pak jsem narazil na mnohem ochotnější operátorku, která mi to zjistila podle RČ a dokonce mi našla na netu cestu toho balíku, takže jsem věděl, že již ve středu byla N70 na poště... Ale pošta rozvoz udělala až ve čtvrtek..
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod Szapet 28. 3. 2008 11:35

Vy někdo vážně vidíte, že v e-shopu je ta N70 k dispozici ??? To jste snad měli neaktualizovanou stránku z cache nebo co ... Já koukám od rána a pořád je u ní napsáno - NENÍ K DISPOZICI ... no - rozvířili vody pěkně - hlavně pro spekulanty - viz. to Aukro ... :hm :cry:
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek73 28. 3. 2008 11:37

Esquire: Jo, jo, prodejna v Plzni na náměstí... Mě tam nechtěli dát telefon bez kupónu z novin....

Jinak dnes dorazily Nokie 6234 objednané včera v noci, manželka řekla ať dá jednu na poštu, že je to v řešení, a druhou, že si vezme, ale ta co to rozváží jí rovnou řekla, že se to na poštu už nedává, a že tu druhou rovnou vrátí. Tak jen doufám, že když má číslo OP a podpis, že si tu druhou nevyzvedne "sama"
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 28. 3. 2008 11:37

Szapet: Nene od 10:10 - 11:10 byla N70 k dispozici. Normálně tě to pustilo přes celý proces objednávky. Jinak to napíše, že to není k dispozici.

BTW: Stránky se mi aktualizují při každém načtení.. :)
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 28. 3. 2008 11:39

U nás pošťačka nechtěla ani OP ani to nemusel přebírat přímo adresát, i když na balíku jsou nálepky "Do vlatních rukou".. Česká pošta :)
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod Szapet 28. 3. 2008 11:43

zdenik.zdenik píše:Szapet: Nene od 10:10 - 11:10 byla N70 k dispozici. Normálně tě to pustilo přes celý proces objednávky. Jinak to napíše, že to není k dispozici.

BTW: Stránky se mi aktualizují při každém načtení.. :)e/quote]

No pěkné ... :oboze
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 28. 3. 2008 11:47

Zdenek73: Po mně nic nechtěli, tedy jen 10 007 korun - jsem ani nemyslel, že ta šunka má takovou cenu. :) Musím říct, že prodavač mi řekl vše na férovku, žádné zamlčování důležitých informací apod. Docela jsme si pokecali. :D Takový přístup k zákazníkovi se mi líbí. Bohužel byly tu již popsány i špatné zkušenosti, takže záleží na člověku.
esquire
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka