Kolik peněz byste byli ochotni dát za opravdu dobrý telefon?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Islander 16. 4. 2005 18:00

Teoreticky kdyby to byl opravdu extra dobry mobil s predpokladem vyuziti maxima funkci, na dlouhou dobu a byly by na nej penize, tak do rekneme 18t. , nicmene mam ve zvyku peclive vybirat, hledat lepsi cenu, pripadne si i pockat, takze muj nejdrazsi mobil me stal o neco mene..
30.6.06 112770 příspěvků od poslední návštěvy. asi bych se měla logovat na mm častěji.
Islander
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murmi 16. 4. 2005 18:34

Jak vidím, jsem se svými 8tisíci, které jsem již uvedl, úplný břídil, proti některým -náctiletým. Samozřejmě technicky rozvinutá doba si žádá dokonalou komunikaci a to co zvládají současné mobily, je jen zlomkem té dokonalosti, jaké se teprve dočkáme v době, která je nedaleká.
Ale takový pokrok je nutný, aby se myšlenky pohybovaly alespoň krůček před technikou a právě u -náctiletých tento předpoklad bývá nejzřetelnější.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Islander 16. 4. 2005 18:57

Tak tak , Murmi,.. jinak já mám už od teen věku dost odstup a na podobné chuťovky jako je třeba právě hodně drahý mobil si přivydělávám bokem.
zdravím mcmalaba
30.6.06 112770 příspěvků od poslední návštěvy. asi bych se měla logovat na mm častěji.
Islander
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinkrata 16. 4. 2005 18:58

Telefon používám jen k telefonování a psaní sms. Občas použiji foťák, javu a kalendář. Nic víc od telefonu nepotřebuji. Ochoten jsem dát max. 3500,-Kč.
Intel Core2 quad Q9300, asus P5Q, 2x 1024MB DDR2 800Mhz A-data, Gigabyte 8800GT, seagate Barracuda 7200.10 250GB, WD 750GB, toshiba SD-1612, NEC 3500A, Chieftec 410W
martinkrata
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 16. 4. 2005 19:13

LOBO píše:Docedla jsem se tu na foru pobavil, jak tu studenti hazeji tisicema.
Ja si na chleb svuj vezdejsi vydelavam vlastnima rukama a limit pro spotrebni zbozi, kterym mobil je, je pro me asi tak 5 tisic. :roll: Stejne za rok budou dalsi a po soucasnych ani pes nestekne :wink:

ja si na chleb vydelavam hlavou,rodice me nesponzorujou,ac jsem student,dostavam jen na nejnutnejsi vydaje.
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladin2 16. 4. 2005 19:34

rad bych viděl kdo tě zaměstna když nemáš 15 let kraviny
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 16. 4. 2005 19:37

spooky-0987 píše:mno ja za muj vysneny tel i vic, dal jsem za nej cca 16t as nelituji, proste jsem ho chtel hned a ne cekat treba rok, i kdyz des stoji okolo 9ti
neznáš cenu peněz až poznáš tak přestaneš kecat takove kydy
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod topsatan 16. 4. 2005 19:46

Uz jsem nekolikrat udelal blbost s vyberem telefonu takze si na to ted davam velky pozor. Zjistil jsem ze je lepsi cekat a setrit na lepsi telefon. Proto jsem ochoten do telefonu dat tolik kolik uznam za vhodne primo za dany model. Takhle jsem si ted poridil 6630 a nemam ceho litovat. je to spicka. Nemuzu proste rict konkretni castku. Zalezi primo na telefonu...
topsatan
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 16. 4. 2005 19:47

Marinz01 píše:Já jsem student a za poctivě vydělaný peníze jsem si koupil SE S700 za "plnou" cenu 22000Kč. Musel jsem pracovat dva roky a koupě nelituji, ale už bych si nikdy takhle drahý telefon nekopil. Teď bych do opravdu dobrého telefonu dal maximálně 15000Kč (kdybych je měl samozřejmě)
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 16. 4. 2005 19:59

To Ladin2:

Taky si myslím, že kupovat ty nejnovější a nejžhavější věci není zrovna nejlepší nápad. Jak jsi psal, tak super žhavá a drahá novinka bude za několik měsíců o takových 20% levnější... To je fakt.

Ovšem taky si myslím, že není zrovna dobrý říkat ostatním lidem, že to jsou hlupáci jenom proto, že oni si to koupili. To je přece jejich věc a hlavně jejich prachy. Když na to mají, tak ať si to klidně koupí. Ostatním je do toho velký kulový.

A navíc - to, co říkáš, bych mohl použít i na tebe - mohl bych si počkat ještě další 2 měsíce a tím bych to měl ještě tak o 1.000 Kč levnější než ty (za to bych si taky mohl něco pořídit a ty by ses mohl chytat za hlavu). Kdyby člověk měl pořád takhle čekat, tak by si nakonec nic nekoupil.
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod Oskar Burizon 16. 4. 2005 20:52

Za opravdu dobrý telefon bych dal cca 15.000kč
Prodám Octavii 2, r.v. 2005, 2.0TDI, najeto 2400km, černá metalíza, 17´ alu kola, kouřové okna, NÁDHERNÁ (možnost poslat foto), původní cena 730.000kč, nyní 549.000kč.
Oskar Burizon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frettie 16. 4. 2005 21:25

Z jakyhosi duvodu mi za posledni pulrok doslo ze telefon je k TELEFONOVÁNÍ nebo psaní SMSek :) a teda jeste vyuziju kalendar ... to je tak vsechno :)
jo jeste v ekonomii hraju javovy hry:) ... jednu :) Bounce

takze telefon ... vzdycky budu rad za novej, ale ted momentalne se mi nechcou utracet penize za vec, ktera neni potrebna ... je mi 18 ... nejsem vydelecne cinny ... a kdyz tak to pujde pryc za zabavu, zajdu si do kina, na kafe, ...

a mylsim ze to je lepsi nez vrazit 10litru do telefonu :)

mimochodem N6100 -> celkem davno -> k paegas bonus -> asi 1500KČ
Frettie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 16. 4. 2005 21:44

Presne tak. Znam nespocet lepsich zpusobu jak utracet prachy, nez kupovat novy mobily a akorat na tom pokazdy prodelat. Mam 6230 uz skoro pul roku, vydelal jsem si na ni sam a nemam vubec pocit, ze bych chtel nebo dokonce potreboval novej mobil. S 6230 jsem nadmiru spokojenej a i kdyz uz sem si od ty doby mohl koupit klidne P900,t ak sem si ho nekoupil, protoze je to podle me blbost porad kupovat novy a novy mobily.

Kdybych utracel veskery prachy do mobilu, tak bych pak nemel na zabavu a jiny potrebny veci.

Ale je to muj nazor, tak me nekamenujte.

:pozor2
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MegaMC(smazano) 16. 4. 2005 22:14

No ja sem take student a za spickovy telefon bych dal tech 10000-12000,ale jen proto,ze to vyuziju.Jinak bych si koupil nejakou tu 3220 a byl bych spokojenej.Platim to tak na 70% ze svyho,v lete se nejaka ta brigada vzdycky sezene :roll:
It IS gOOd daY tO DiE (c)Red Army Soldier
N3330=>N-Gage=>N6600=>N7610
Nokia RULLLZ
MegaMC(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Islander 16. 4. 2005 22:17

Proc kamenovat, driver.. odhaduji nicmene, ze po pul roce strida mobil minimum lidi. ja svuj predchozi /6310/ vymenila po 3 letech.
Islander
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka