Budík ve Windows mobile 6

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod merano 22. 4. 2008 08:35

Dobrý den, potřeboval bych pomoci. koupil jsem si telefon HTC Touch Cruise a ted momentálně řeším budík. zvuky v mobilu mě neprobudí, tak jsem si stáhl aplikaci Mp3 Alarm.NET. můj problém spočívá v tom, že pokud nastavím na určitý čas budík a mobil uspím, tak mi nezazvoní ve stnovený čas ale až při probuzení mobilu. ještě bych měl jeden dotaz, nevíte jak se dají změnit zvuky v připomenutí, existuje na to nějaká aplikace? moc děkuji za rady míra
merano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopik 22. 4. 2008 08:39

zvuky v připomenutí by měli jít změnit v nastavení - zvuky a upozornění a ohledně toho budíku bych ti spíše poradil aplikaci spb time, mám s ní dobré zkušenosti :-)
HTC TyTn II(Kaiser)
4GC SanDisk SDHC
O2 mobil 384
O2 silver max
Jabra BT3030
hopik
Junior

Odeslat příspěvekod merano 22. 4. 2008 11:05

a nedá se nějakým způsobem změnit vyzvánění na mp3? není na to nějaký prográmek? dík moc
merano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ARS 23. 4. 2008 09:07

RJV tonesetter s nim nastavis cokolek ohladne tonov.
Opravár mobilných telefónov už od roku 2000.
ARS
Servisák

Odeslat příspěvekod Frygo F1 18. 5. 2008 21:15

ve vsech recenzich je napsano ze u WM po vypnuti nefunguje budik. Takze u Cruise bych to na noc resil kratkym zmacknutim vrchniho vypinaciho tlacitka a z nabidky bych vypl jen telefon. ostatni funkce pak celou noc nespotrebovavaji elektrinu a nikdo neprudi ;-]
Frygo F1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod diam@nt 29. 5. 2008 20:36

Ja síce nemám HTC, ale iPAQ od HP, problém je však rovnaký. A to telefón ani nevypínam. Ale proste niekedy budí správne a inokedy zase začne budiť až v momente, keď začnem telefón používať a zapnem displej, čo je tak trochu pozde. Skúšal som už rôzne aplikácie, ale všetko mi prišlo také zbytočné. Mne fakt stačí, len aby to budilo.
Fabia II 1,4 TSI
Audi Q5 2,0 TSI
Karosa ŠL 11
Karosa ŠD 11
Karosa ŠM 16,5 (vo výstavbe)
diam@nt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mihals 30. 5. 2008 19:27

mam SPB Time a budik funguje v pohode :wink:
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod hudys 31. 5. 2008 14:31

ja pouzivam Chronos 3.6 a parada!samozrejme umi mp3 jako zvoneni a kdyz ma phone vypnuty zvuky,tak budi taky
S24U/OnePlus watch 3
hudys
Junior

Odeslat příspěvekod galee 2. 6. 2008 23:11

Budík ve WM6 je asi nejhorší budík, jakej jsem kdy viděl. Má spoustu chyb, třeba když omylem místo "dismiss" zmáčknu "snooze - 1 day" (odložit na 1 den) tak už se toho do tý doby nezbavím, prostě budík bude zvonit za 24 hodin (nepomůže ani úplný smazání budíku)
Můj blog o bezpečnosti, hackingu, webdesignu, Windows Mobile aj.: viz ikona webu
galee
Junior