Už nějakou dobu mám v hlavě dát do kupy od uživatelů Windows Phone seznam jednak předností (chválit umí každej ne?) a hlavně nedostatků, chyb, průserů, nedodělávek, prostě toho co vás na vašem telefonu s WP točí, štve.
Nebudem si nic naříkat, nic není dokonalé ani WP a tak bych byl rád, kdyby jste se vy ostatní majitelé telefonů s WP podělili s tím co vás prostě štve.
dejv
Z tématu se zase bohužel stala diskuse, prosím tedy aby pokud chcete přispět tím co vám na systému vadí, chybí aby to bylo pokud možno stručné a jasné. Omáčka okolo je zbytečná a debatovat o tom můžete v tématu o jednotlivých modelech. Děkuji.
-- 30. 3. 2013 11:48 --
Začnu já co mě štve.
- Mizerná integrace Skype do systému, na to že Skype vlastní Microsoft bych očekával mnohem lepší integraci do systému, jako to bylo například u MeeGo. Poslední aktualizace přinesla jisté zlepšení, ale není to stále ono.
- Vzhledem k velikosti pamětí u nižších modelů je chybou nemožnost instalace mapových podkladů na kartu
- z paměťovky neumí zobrazit dokumenty
- některé nastavení je nelogicky v menu telefonu - např. aplikace na SIM, využívám GSM banking a to je peklo...
- na WP není Swype, kdo jednou používal, tak nebude chtít psát "klasicky"