Here Drive+ pro všechny Windows Phone 8

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Danda18 10. 7. 2013 14:27

Podle této zprávy http://extramobilne.cnews.cz/navigacni- ... ws-phone-8 ke konci týdne Nokia uvolní Here Drive+ pro všechny telefony s Windows Phone 8 pro všechny země a to za cenu 34,99 euro. Zadarmo to teda sice není, ale za tu cenu na to, že to je navigace pro celý svět s mapovými aktualizacemi do budoucna zdarma je to slušná cena.
Navíc bude možná i aktualizace z Here Drive na Here Drive+ za 15,49 euro.
Více je v tom článku a přiloženým plánku.
Audio-Technica ATH-AD700 + FiiO E07K ANDES, AntLion ModMic 3.0
Audio-Technica ATH-CKX9SV
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod kabanos01 18. 7. 2013 11:27

Používám GPS Voice Navigation (kupoval jsem za 120,-)
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store/app/gps-voice-navigation/9667d798-768b-e011-986b-78e7d1fa76f8

Je nějaký důvod kupovat Here+ za 900,-? Díky za info.
kabanos01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Danda18 18. 7. 2013 21:22

Tak GPS Voice Navigation není v češtině, což je pro spoustu lidí důležité.
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod lujetu 19. 7. 2013 10:55

Důležité je také to, že Here Drive+ je kompletně offline navigace, takže nepotřebujete mobilní internet.
kabanos01: Nemáte prosim zjištěno, kolik zhruba žere data ta GPS Voice Navigation? Já jestli by mi na to stačil 200 MB FUP, když bych občas tu navigaci používal.
lujetu
Junior

Odeslat příspěvekod Danda18 19. 7. 2013 12:43

Tak obě jsou offline, ale stejně jsem si koupil tu Here Drive+ a oproti levným navigacím co jsem zkoušel je super. Hlavně po hlasové stránce, kdy to nekecá nesmysly.
A má do budoucna všechny aktualizace zdarma, což nevím jestli ostatní navigace tohle nabízejí.
A v poslední řadě designově ladí k WP8 :-)
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod lujetu 19. 7. 2013 13:04

Já měl za to, že ta GPS Voice navigation (za 120 Kč) je právě pouze s internetem. Když chcete offline verzi, musíte si pořídit například Turn-by-Turn Europe (tuším asi za 600 Kč).
lujetu
Junior

Odeslat příspěvekod Danda18 21. 7. 2013 20:17

Jsem zjistil, že když nejsem na internetu tak nejde nic vyhledat a nastavit nový cíl v Here Drive.
Jedině musím jít do Here Maps, tam funguje vyhledávání v pohodě i offline, ten najitý cíl si přidat do oblíbených a jít zpátky do Here Drive a tam už je v oblíbených a můžu ho nastavit jako cíl cesty.
Sice mám operátora mobil.cz a internet mám k dispozici pořád, ale když jsem někde v zapadákově, kde je blbý signál, tak mi to už nic nenajde.
Mě tohle přijde divný, proč to nevyhledá offline cíl?
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 21. 7. 2013 20:40

Here Drive + vyhledava online pouze ,kdyz uzivatel nema stazene radne podklady anebo kdyz uzivatel nepresne zadava cil destinace.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Danda18 21. 7. 2013 20:54

Mapový podklady stažené mám a cíl ať zadávám co zadávám tak offine to nenajde nic a přitom vedlejší aplikace Here Maps používá stejné podklady od Nokie a najde vše co zadám i offline, tak to mi na tom přijde divný.
Většinou tohle řešit nebudu, protože internet mám, ale dnes jsem byl zrovna ve vesnici kde skoro nebyl signál a musel jsem cíl zadat oklikou přes ty Here Maps.
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 21. 7. 2013 21:31

To je divne,zkus Here Drive + reinstalovat.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Danda18 21. 7. 2013 21:54

Přeinstalováno a pořád stejné. Brácha co má Lumii 520 úplně stejný problém.

EDIT: Tak už jsem na to přišel. Ono to v offline vyhledat jde, ale jen to nezobrazuje náhledy toho co zadávám. Musím jen napsat adresu/město a dát dole jakoby Enter, jenže mě to dřív nenapadlo, protože touhle klávesou se vždy jen posouvá o řádek níž, kdežto na vyhledávání je většinou taková šipka doprava v bílém políčku.
Nexus 6
Danda18
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 22. 7. 2013 06:47

Takze chyba v zadavani jak jsem psal ;-)
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod chalupa 27. 9. 2013 09:19

Ahoj, má stejný problém. Podle mně jsou mapové podklady nepřesné, zejména na sídlištích. Stává se mi, že si doma při připojení na internet nastavím do telefonu cíl, vše proběhne, uloží se a když to potom chci spustit v autě přes GPS, navigace nejdříve vyhledává online, potom offline a potom ohlásí, že cíl nelze vyhledat a je konec. Když přejdu do Maps, je to to samé. Nepomůže restart telefonu a tak se vyptávám lidí, kam mám jet. Šílené. Dříve jsem měl v jiněm telefonu 6 let staré mapy TOmTom, a tam se mi to nestávalo.
chalupa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 28. 9. 2013 11:00

Me se to takje s Here Maps jeste nikdy nestalo,takze tady zakopany pes nebude.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod KAMAK 19. 11. 2013 12:42

:oops: Dá sa nastaviť prejazd cez konkrétne miesto? Ide zadať len najrýchlejšia, najkratšia a optimálna ale prejazd cez ako má SYGIC alebo TOMTOM som, nenašiel. To znamená že je potrebné rozdeliť trasu na viacero častí. :oops:
Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Další stránka