Here Drive+ pro všechny Windows Phone 8

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod NiceOne 10. 4. 2015 09:32

Pokud mas FW Lumia Denim (jakoze u L640 nic jineho neni), tak si aplikaci jiz nenainstalujes.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod nokiasman 10. 4. 2015 11:51

Mám stejný problém, mapy na paměťovku nejdou.... Aspoň, že vše ostatní jde.
Huawei P10+, Huawei P10, Nokia 8
nokiasman
Junior

Odeslat příspěvekod xsys 10. 4. 2015 13:03

Zkus úplně smazat všechny mapy, cely Here mapy, Here+ a co k tomu patří, přepnout v Data Sense stahovani a instalace na SD kartu a pak znova nainstalovat. Už by melo jít všecko na kartu
xsys
Junior

Odeslat příspěvekod Majkl4413 10. 4. 2015 16:50

Tak mně se to nepovedlo. Možná nejsem dost šikovnej. Nepovedlo se mi smazat složku "mapy" v paměti telefonu, kam se ukládají ty stažené mapy. Po smazání nahraných map mi tam stále zůstalo nějakých 7,5MB. Třeba bude někdo úspěšnější. Dejte vědět. Trochu mě mrzí, že nedostanu do telefonu ani celou Evropu.
Majkl4413
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 20. 7. 2015 01:53

Neruší někdo, jestli Here plánuje zavést upozornění na uzavírky a omezení v ČR? Zatím je testovací zobrazení plynulosti provozu (barevné čáry), ale za hranicemi, by i těmi polskými, už to překvapivě funguje. Resp. jestli někdo netuší, kde se spolehlivě ptát (twitter se mi moc nezdá).
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Předchozí stránka