Zdravím, mám dotaz ohledně messengeru. S přítelkyní jsme si oba koupili lumie, ona má 720 a já 920, zařídili jsme si nové tarify, ale už nemáme k sobě sms zadarmo a protože si poměrně hodně píšeme – měsíčně kolem 1000 sms tak na to hledám vhodný program. Zatím používáme integrovaný facebook, funguje spolehlivě, notifikace je bezproblémová, ale vadí mi že musím být pořád online tzn. že mi píše další spousta lidí a někdy už mě to otravuje, když se dám do skrytý, tak mi samozřejmě zpráva nepřijde, a když jsem delší dobu neaktivní tak mě pak přijde zpráva přez messenger a ještě sms z facebooku (což se dá samozřejmě vypnout ale nechci to dělat protože by mi pak nechodilo upozornění o tom že mi občas píše i někdo jiný)
Na netu jsem si našel že nejčastější aplikace jsou Viber, WhatsApp, ChatOn a IM+
To co požaduji je funkční notifikace, to aby aplikace fungoval i po aktivování FUP (tady bude asi problém s Viberem), malá náročnost na baterii a veliká výhoda by byla kdyby se dal messenger stáhnout i na pc abych nemusel být pořád online nebo na wifi i když jsem na pc. Zatím se mi v tomhle nejvíc zalíbil WhatsApp ale nevím jestli jde stáhnout na pc.
Díky za rady