Přemýšlím o přechodu z Androidu na WP (lumia 920 nebo 925).. A pár otázek, protože jsem nějak moc nenašel.. Jde mi samozřejmě o aplikace, na které jsem zvyklý a chtěl bych co nejlepší náhradu, tak zda existují.
Call meter 3G: Naprosto luxusní aplikace na androidu, spousty možností nastavení, o nic se nestarám, stačí otevřít a vím, kolik připlatím k měsíčnímu paušálu.. Je něco podobného, krom prvotního zásahu a zadání určitých pravidel jinak samo automaticky fungující?
PowerAmp: Pro mě ideální přehrávač hudby, veme a přehraje vše, co mu dám.. (Většinou samozřejmě mp4, flack m4a) Náhrada?
Alternativní prohlížeč?
handycalc: Fajn kalkulačka na androidu, nějaká podobná s podobnými funkcemi?
gReader: RSS čtečka, původně načítala rss z google rss readeru, pak tvůrce přesedlal na jiného poskytovatele a z tama načítám.. (Feedly)
alternativní přehrávač médií s tím, že by se nemuselo každej video formát převádět do správného? Na androidu používám mx player..
Poznámky ve stylu colornote? Stačí řádka, dvě, jen prostě krátkej text, který by se třeba ukazoval v nějaké dlaždici a po kliknutí by se zobrazila poznámka celá.
Kalendář, co bude načítat z googlu? Teď používám business calendar..
Neví někdo, jestli bude strava cycling (strava.com) i na wp? Jinak bych asi musel alternativně endomodo..
Je nějaká možnost, aby výpis hovorů byl podrobnější? Celkový čas apod. (Způsob exdialer cca)
Nějaké rady na jinou app pro fotografie? Jsem někde četl, že není možnost se podívat zrovna na nějaké podrobnější info o určitém obrázku apod. (klasická gallery2 na androidu 4.3)
Facebook, icq, mapy.cz, mapy od google, to předpokládám a myslím, jsem i našel..

Jinak se omlouvám, pokud se ptám na již zodpovězené, ale dnes jsem toho pročetl o WP a lumiích 920/925 tolik, že mi jde hlava kolem, tak jsem aplikacím nevěnoval takovou pozornost..
Je to o kompromisech, ale nejdůležitější pro mě je call meter, google kalendář, poznámky a la colornote a kvalitní přehrávač hudby s podporou mnou výše popsaných audio souborů..
A ještě trošku mimo apps.. Sdílení připojení k internetu mezi WP a Android přes bluetooth? Momentálně si na telefonu nasdílím připojení k netu a na tabletu se připojím pomocí BT. Vydrží mi to hezky skoro celý den surfování (Nexus 7 I. generation a xperia Neo).
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9