Díval jsem se online celou dobu live stream a udělalo to na mě dojem. Mají moc pěkné plány, ale ještě je musí zrealizovat, přišlo mi to jako by jen vykládali o tom co zvládnou udělat. Ne o tom co už je připravené pro uživatele. Než to bude všechno bude funkční, tak konkurence zase příjde s něčím novým a zase budou pozadu. Chtělo by to zrychlit, vše co dělají. To že bude podpora i pro Lowendy, je bezva, dokonce tam měli Lumii 520 s WP8.1, ale spíš bych rád viděl jak to na ní jede. (pokud jsem to nepřehlédl).
Cortana vypadá dobře, hlas je příjemný otázka jaké bude mít rozpoznávací schopnosti.
Provázanost W8 a W8 RT, bezva, ale zase než se to udělá, pořád o tom jen vykládají a nic se neděje.
Prohlížeč ? sláva, to mi chybělo. To pozadí není špatný nápad ale sníží se čitelnost dlaždic. No a klávesnice mi připomíná Swiftkey z androida

ale to mi vůbec nevadí.
JO kdyby vše co řekli uskutečnili do měsíce a bylo to funkční, tak klobouk dolů, ale než Nokia doběhne s aktualizací Cyan, tak bude spíš Listopad než léto no a low endy se dočkají v prosinci.
Nemělo být WP8.1 už v listopadu minulého roku? Pokud se pletu, opravte mě.
Jako celkově paráda, jsem spokojen u WP zůstávám.
Co se týče dotazů na závěr. Nejlepší byl hned ten první, proč bych měl pro WP vyvíjet. Satya Nadella to nezvládl, začal vyprávět o té jejich provázanosti, která vlastně teprve bude a o tom, že vlastně nabízejí jinou dimenzi. No to prostě nezvládl z mého pohledu.