WP 8.1 - obecná diskuse, k dispozici 8.10.14226.359

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod S@dlo 28. 4. 2014 11:33

Tak právě já to dělal na Lumii 1520 a úplně bez problemu. Vše sem dělal na PC s os Windovs 8.1ale to asi není důležitý.
Chcete mě?Berte jsem poslední.
S@dlo
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 4. 2014 11:44

I já mohu potvrdit - nefunkční - nenačte informace z telefonu...
anonymni

Odeslat příspěvekod Bari007 28. 4. 2014 12:09

Už se to tady řešilo. Na to se nepoužívá Nokia Software Update, ale Nokia Care Suite, přes který jde downgrade udělat v pohodě a i několik lidí zde už ho úspěšně provedlo. Někde je tady i odkaz na návod ;)
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod PalmTungsten 28. 4. 2014 14:37

Něco se asi updatovalo, ale telefon ode dneška drží více. V 6:30 vytaženo z nabíječky, teď (15:36) mám stále slušných 51%. Telefon taky evidentně při práci méně hřeje. 8-D
Nikon / Leica.
PalmTungsten
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 28. 4. 2014 19:23

Diskusi o iPhonu sem smazal, pokud by někomu jó chyběla, hodím jí na smeťák.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bari007 28. 4. 2014 19:52

PalmTungsten píše:Něco se asi updatovalo, ale telefon ode dneška drží více. V 6:30 vytaženo z nabíječky, teď (15:36) mám stále slušných 51%. Telefon taky evidentně při práci méně hřeje. 8-D

Tak to já mám z dneška úplně opačnou zkušenost :/ Už byla výdrž v pohodě v posledních dnech, ale dnes jsem na telefonu v podstatě nic nedělal a kolem šesté se vybitím baterky vypnul. A ani spořič baterie tomu nijak nepomohl, což dřív vždycky úbytek zastavilo.

Ale celý den byl telefon docela zahřátý, takže asi se někde něco šprajclo. Tak snad po restartu to bude OK.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 4. 2014 05:56

dejv:
o iPhone diskuze,nechybí dík za smazání...
Koukal jsem na ten battery case v cc krytu 3000mAh Mugen power....nemáte s tím někdo zkušenosti?
Cena je do 90$,ale 50$ poštovny...celkem dost....
Nebo stačí poloviční origo od Nokie?
Vše myslím na video,či foto mimo zdroj nabíjení.

to barri:
vždyť jsi se vrátil na wp8 ne? Tak teď tomu s tou spotřebou nerozumím?
Aha tak se omlouvám, popletlo se mi to, byl to človíček s nickem FILIPSN007... :-)
Naposledy upravil anonymni dne 29. 4. 2014 08:50, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod xmenx201 29. 4. 2014 07:24

Ja mam vydrz u Nokie 1320 v pohode 3 dny,semtam wifi,data,net,mejly,nejaka hra........jsem spokojenej.......... :tleskani Nejdivnejsi ale je, ze vsechno reaguje tak nejak hodne rychle,porad cekam na nejaky lag,zpomaleni jako na androidu a ono nic! :mrgreen: :tleskani 8-P :hmm:
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 29. 4. 2014 07:46

mposvar píše:vždyť jsi se vrátil na wp8 ne? Tak teď tomu s tou spotřebou nerozumím?

Ne, WP8 jsem neinstaloval.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 29. 4. 2014 11:30

Ahoj, měl bych pár otázek ke Cortaně:

- umí pracovat s maily? (tj. otevřít, odpovědět, atd) popř. tvořit nové události v kalendáři.
- jde aktivovat hlasem? chci např. z auta poslat zprávu
- do jaké míry je možné ji něčemu naučit, aby pořád neodkazovala na Bing

Dík
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 29. 4. 2014 14:16

Umí. Umí. Hlasem při připojení HF by asi měla jít aktivovat, ale ověřené to nemám.
A s tím naučením a bingem nevím, co máš na mysli.. každopádně ona neodkazuje pořád jen na bing, pokud tomu rozumí, dostaneš od ní normální odpověď (i když údaje čerpá z bingu)
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 29. 4. 2014 14:27

Tak mám za sebou asi 14 dní wp 8.1 na 720 lumii... Baterka opravdu super, řekl bych že lepší.. Problém s připojením hovorů přetrvává - to mě hodně štve... Telefon je pomalejší. Už počkám těch pár týdnu na ofiko verzi, snad to bude fungovat o chlup líp..
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 29. 4. 2014 15:22

Mimonaut: S těmi maily jsem na to ještě nepřišel. Zkoušel jsem "send mail, email, check inbox a jiné různé varianty a nic. Jen na pokus "start Outlook nebo launch se otevře a toť vše.

Umí nastavit alarm, ale ne s mým vyzváněním, umi udělat poznámku do OneNote, ale nejdou mi již smazat.

Kalendář jsem ještě nezkoušel a s tím HF dám vědět, vyzkouším, dík.

S tím učením jsem to myslel tak, aby třeba pokud se ji na něco zeptám na to samé po několikáté, aby furt neodkazovala na Bing. Třeba co jsem zjistil, umi odpověď na to kdo je její otec, ale me ne i když to prepise dobre a potom premysli a premysli a Bing.

Tož tak dam ji cas. Libi se mi, když mi precte sms a odpovím i když in english only.

Co třeba fce rozpoznání hlasu? Myslíte, ze by mohla mít potenciál pro upgrade?
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod jarek.hricko 29. 4. 2014 18:01

Zdravim. Chci se zeptat jak moc se lisi hub lide po aktualizaci na 8.1. Soucasna podoba mi maximalne vyhovuje a libi se mi ze nepotrebuji jinou aplikaci kdyz se chci kouknout co noveho na fb. Zustala tato moznost i v 8.1? Dekuji
jarek.hricko
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 29. 4. 2014 18:27

mposvar píše:Koukal jsem na ten battery case v cc krytu 3000mAh Mugen power....nemáte s tím někdo zkušenosti?
Cena je do 90$,ale 50$ poštovny...celkem dost....
Nebo stačí poloviční origo od Nokie?
Vše myslím na video,či foto mimo zdroj nabíjení.

Koupil sem DC-19 od Nokie a sem maximálně spokojen, je to malé, nabije to telefon skoro 2x a tedy mi to stačí.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka