WP 8.1 - obecná diskuse, k dispozici 8.10.14226.359

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod misko13 30. 8. 2014 18:44

V tom mate chalani pravdu. Myslel som ze viem co instalujem a vidim ze neviem. Aj tak radim každému co si oblubil wp8, neaktualizovat. Uz to nie je ono. Ps: Cortane som povedal: " i love you siri" odpovedala ironickým hlasom "Love... Hmmm." Vsetko dobre.
misko13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mrak 30. 8. 2014 22:27

Kdybys věděl, tak to neinstaluješ vůbec, protože omezená integrace FB v systému byla hlášena jako největší chybějící funkce. ;) Já taky nechtěl přecházet, protože chat FB v HUBu zprávy jsem zbožňoval. Ale nakonec vše ostatní bylo fajn, takže tohle byl jen malej ústupek proti všem výhodám WP8.1. Pro mě teda, jiní mohou mít jinej názor. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Junior

Odeslat příspěvekod paulusek 31. 8. 2014 10:54

Po upgradu na 8,1 mně vadí 2 věci: nevypíná se Wi-fi po uzamčení obrazovky, nevypíná se zřejmě 3G modul(ukazuje v ikoně 3G v dosahu tohoto signálu), ačkoli mám nastaveno omezení přenosu na 2G. Těmito dvěma vlastnostmi si vysvětluji zvýšení spotřeby při pohotovostním stavu - přes noc si to ukousne zhruba 15 - 20% baterie.
paulusek
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 9. 2014 06:37

paulusek:
zajímavé...
Já to píši na fóru k L1020...
Cyan má pro mne o cca 20% větší spotřebu než PfD s 8.1...
Na PfD s Black a 8.1 jsem dal i den a půl v poho...
Na tom samém zatížení (meteo,synchro 2x,mp3 a net) nyní mám co dát od rána do večera...
Jseš si jistý svým tvrzením?
anonymni

Odeslat příspěvekod Kelly01 1. 9. 2014 06:57

Já mám stejný pocit, začal jsem od továrního nastavení, nahrál CYAN, GDR1 a i když už mám pomocí spořiče zakázány na pozadí všechny aplikace vč. počasí tak se mi to zdá mnohem horší..
Kelly01
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 9. 2014 07:16

jj
zlatá 8.1 Black s aktualizacema od PfD...
Počasí si klidně zapni,o tom to není...mám meteo pro a myslel jsem si to také...zkoušel jsem už všechno jako Ty, a nic nepomůže...dokonce jsem odinstaloval skype-facebook a všechny "kecálky"...Cyan "papá" a o tom žádná...zpátky na Black 8.1 PfD a dám info,tedy jestli se mi to přes NCS dnes večer povede...půl den minimálně s výdrží a i víc...
anonymni

Odeslat příspěvekod Kelly01 1. 9. 2014 07:36

Tak napiš jak postupovat, jestli stačí dát tovární nastavení a jestli mi to nabídne DP GDR1 abych nemusel instalovat CYAN..
Navíc já rozdíl mezi Black+GDR1 a CYANem nepoznal... :grr:
Kelly01
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 1. 9. 2014 07:52

Mozem potvrdit. Lumia 1520 s Cyan + PFD a WiFi sa mi nevypina. Avsak co sa tyka vydrze baterie, uz nie som si taky isty, lebo Black + PFD som mal len kratky cas. Okrem toho 1520 ma bateriu suprovu, pri mojom pouzivani ide na nabijacku kazdy 3 den, takze ma to ani velmi netrapi. Viem ale, ze Black s PFD dost silno lagoval, hlavne v MSIE, na silnom HW ako je Snapdragon 800 som to neocakaval. Takze u mna vyzera lepsie Cyan.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 9. 2014 09:24

Kelly:
já taky rozdíl nepozoruji, akorát v té větší spotřebě :-(
No zpátky v tom je problém...na tom pracuji jak to udělat...přes Nokia Care Suite mi to zatím nejde,ale snad se zadaří...poté dám vědět jak na to...soft na 8.0 mám,zbývá to jenom rozjet v Product Support Tool For Store 5.0...zatím v offline režimu mám "mrtvý" START pro spuštění...
anonymni

Odeslat příspěvekod kopsa 4. 9. 2014 10:05

Nevite jestli jde na 8.1 snímek obrazovky a jestli ma někdo problém s onedrive?? Nefunguje vůbec Děkuji
kopsa
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 4. 9. 2014 11:45

8.1 onedrive naprosto bez problémů.
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 4. 9. 2014 16:39

Onedrive lepší než u 8.0
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 4. 9. 2014 16:42

Ahoj, lze nějak v nastavení IE zakázat vyskakováni reklamních oken? Zejména u webů mobilmanie, zive, digiarena mě rozčiluje nepřetržité :"tento soubor nelze v telefonu přehrát". Používám ještě UC, tam je to to samé.

Díky
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 4. 9. 2014 19:13

Obávám se, že to možné není. Tohle je rarita českého internetu v podobě neuvěřitelně otravných reklam na webech Mladé fronty. Řešením je nechodit na tyto weby bez nějakého blokovače reklam (AdBlock apod. na počítači) a na mobilu výhradně používat mobilní verzi, kde takto otravné reklamy zatím nejsou.
Bari007
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka