WP 8.1 - obecná diskuse, k dispozici 8.10.14226.359

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dm52 28. 3. 2015 20:29

uiqjirka píše:Presne tak, několikrát overena praxe, nekdy dokonce vyrizeno za méně nez tyden.
Kolega dokonce minuly tyden podstoupil vymenu displeje u 930 a v cellnetu udelano na pockani.

V Cellnetu to "umí" za příplatek do několika hodin, teď nevím, za kolik. Mají to normálně v ceníku, párkrát jsem to použil u starých modelů (6230 a 6600).

-- 28. 3. 2015 19:31 --

Z ceníku Cell Net:

•Expresní příplatek.
•Garantuje okamžité zahájení prací na zakázce mimo pořadí s termínem dokončení do 60min. Do tohoto času není započtena doba nutná pro vytvoření zálohy, pokud je požadována a čas pro nestandardní zásahy. Tato doba je závislá na objemu a charakteru zálohovaných dat a charakteru nestandardního zásahu.
•Expresní zakázku lze provést, pouze pokud je přístroj přijat do 16:00 hodin.

165,- Kč bez DPH
200,- Kč včetně DPH
dm52
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 28. 3. 2015 20:45

Při zaruce není vždy většinou priplatek vyzadovan, zalezi na vytizenosti servisu.Samozrejme "na pockani" bylo zdarma.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 8. 4. 2015 12:23

Jak povolím / zakážu identifikaci volajícího?
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 8. 4. 2015 12:32

Telefon - Nastaveni - nastaveni Sim karty - Zobrazit mé ID volajícího - nikomu
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 8. 4. 2015 12:41

Jo, přímo v telefon / nastavení to je. Dík.
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 8. 4. 2015 12:42

U dual simu je to o jednu uroven nize.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod sid_cz 26. 4. 2015 12:49

poraďte aplikaci na záznam hovoru, nemám sílu se prohrabávat tunou smetí co je v obchodě, co jsem zkusil tak nefungovalo
sid_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xeromax 26. 4. 2015 22:37

Microsoft povazuje nahravanie hovoru za zle, nahravac hovorov v store nehladaj
xeromax
Junior

Odeslat příspěvekod xsys 27. 4. 2015 10:11

jediná moznost nahravani hovoru je konferenci hovor se záznamníkem
xsys
Junior

Odeslat příspěvekod burty s krenem 5. 5. 2015 20:57

Mate problem s mp3?
Nakopiruji do telefonu na sd i klidne do telefonu soubor, primo do telefon/music. V tomto adresari to hraje pres pocitac. Je to tam tedy nakopirovane spravne.

ale v telefonu to hodi kod chyby a nic. je to teda mix pisni povetsinou. normalni cd to prehraje. ale nechapu proc. u predchoziho telefonu mi to nedelalo. L720...

kod odkazuje sem, ale nic nefunguje
http://forums.windowscentral.com/window ... 003-a.html

takova blbost...
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2015 13:49

Ahoj,

mám dotaz. Po dřívější OTA aktualizaci na nejnovější oficiální verzi OS se telefon Nokia L920 (oficiální software, bez účtů vývojáře a bez experimentů na W10) postupně začal bortit. Seká se, najednou po mně chce PIN k přístupu na síť, ač už půl dne normálně funguje.

O co jde, na co se ptám?

Nainstaloval jsem na PC s Win7 Pro 64bit Lumia Software Recovery Tool 5.0.7.

Pokud připojím telefon a načtu informace z něj - vidím, že aktuálně obsahuje software ve verzi - 3051.50009-1451-1005 a OS 9651.14234. Jestliže ale kouknu na aktualizační balíček, nabízí se zřejmě starší verze softwaru - 3051.50009.1424.0004. Dle čísla tedy skutečně starší verze, což je divné.

Jak mám docílit aktualizace na současnou verzi, kdy telefon má OS WP8.1? Na stránkách Woken jsem si přečetl, že pro starší founy značky Nokia se jako flashovací software doporučuje právě LSRT, nikoliv WPRT.

Prosím o pokud možno jasné, jednoznačné, rychlé a přehledné rady.

Děkuji

MgX

//teoreticky předpokládám, že mě navedete na stažení a instalaci WPRT, protože mám nyní ve founu WP8.1.

//EDIT tak chyba lávky. Zkusil jsem nainstalovat WPRT 1.2.4 a dostupný software pro můj telefon Nokia L920 je stejný, jako výše uvedený, tedy ve starší verzi, než vypisuje telefon. Navíc WPRT přímo píše, že dostupný software je starší, než ten v telefonu. Díky za cenné rady!
S pozdravem MgX
MgX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flemo 9. 5. 2015 15:43

Verziu 3051.50009-1451-1005 nevidim ani cez navifirm, ale podla oficialnej stranky http://www.microsoft.com/en/mobile/supp ... in-europe/ je to najnovsia verzia pre L920 v nasom regione. Mozno je to tak, ze k dispozicii je len ako OTA update.
Huawei P20 Pro / Lumia 950
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2015 15:52

Hmm díky, ale to mně moc nepomůže. Pokud budu aktualizovat na starou verzi a další muset stáhnout opět přes OTA. To je blbost přeci.
S pozdravem MgX
MgX
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dimm 9. 5. 2015 16:56

Už tu někde na fóru oborníci psali že,když to přehraješ(LSRT) a následně aktualizuješ do čistého systému,že nic nehrozí,tak se to prý dělá.

A teď moje zkušenost: Udělal jsem to přesně tak a k tomu nakonec jsem ještě udělal HR a video mě stále lupe(někteří píší že nelupe),slovník stále o ničem(zase u některých super) a k tomu se mě přidalo: samovolné občasné přepínání do tichého režimu a taky se mě od té doby nepodařilo zazálohovat(už je to dva měsíce)...tak asi tak :-)
dimm
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 9. 5. 2015 23:02

Tak mám pocit, že pokud je to skutečně tak, pak v MS asi není něco/někdo v pořádku.
MgX
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka