od hasmi9 11. 8. 2014 11:12
Mám 1020 také od O2 a WP8,1 se mi v pohodě nainstalovala. Zkuste ještě jednou překontrolovat aktualizace (Nastavení - aktualizace telefonu - zkontrolovat aktualizace), pokud toto nepomůže zkusil bych telefon restartovat a zkusit znovu. Pokud ani to by nepomohlo zkuste telefon připojit k PC a aktualizovat přes počítač.
Pokud nic nebude pomáhat doporučuji napsat na facebookovou stránku Nokia Česká republika, kde jsou velmi ochotní a případný problém řeší velice rychle.
P.S. napadla mě ještě jedna věc. Pro tuto aktualizaci musíte mít dostatečně nabitý telefon (mě se začal aktualizovat asi při 20% baterky a doporučuji telefon mít při aktualizaci na nabíječce a nejspíše bude nutno být připojen na Wi-Fi nebo mít dostatečný datový limit... aktualizace není zrovna malá, takže vás možná telefon ani nepustí aktualizovat (nemám ověřeno, narozdíl od toho s tou nedostatečně nabytou baterií)
-- 11. 8. 2014 12:17 --
jak koukám tak to ale asi není jen váš problém takže ještě vyčkat a průběžne zkusit kontrolovat... vyplatí se počkat aktualizace je skvělá krom plno novinek mě hlavně překvapila rychlost která se dle mého zase vrátila na tu neskutečnou z WP7,8 které jsem díky tomuto miloval a přechod na WP8 pro mě byl z tohoto hlediska lehkým sklamáním...