Lumia 520 a wp 8.1

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slabrom 11. 8. 2014 09:39

Dobr den , mam lumia 520 všude píši ze je dostupná aktualizace wp 8.1 . Aktualizace se mi nenabídla ke stáhnutí a ani v nastavení aktualizace mi ukazuje ze je telefon aktualni s wp 8.0. Mam telefon zakoupen v o2 prodejne ,ale ze o2 nemá vliv na dostupnost aktualizaci. Co mam prosím vás delat ?Ma někdo stejný problém diky za odpověď. Mam vše nastaveno na cz/češtinu.
Slabrom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex75 11. 8. 2014 11:06

Včera jsem zkoušel aktualizovat od O2 a ten samý problém. Asi ještě nemají dostupnou na tento brandovaný telefon. Na Orange SK telefonu už mám 8.1 bez problémů.
Od Dancall 2411 po Note 9
Alex75
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 11. 8. 2014 11:10

Vodafone CZ ženě včera aktualizoval, takže jde jen o operátorskou variantu O2, dočkej času, oni to pustí :)

Jinak 8.1 manželce sviští hezky..
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod hasmi9 11. 8. 2014 11:12

Mám 1020 také od O2 a WP8,1 se mi v pohodě nainstalovala. Zkuste ještě jednou překontrolovat aktualizace (Nastavení - aktualizace telefonu - zkontrolovat aktualizace), pokud toto nepomůže zkusil bych telefon restartovat a zkusit znovu. Pokud ani to by nepomohlo zkuste telefon připojit k PC a aktualizovat přes počítač.
Pokud nic nebude pomáhat doporučuji napsat na facebookovou stránku Nokia Česká republika, kde jsou velmi ochotní a případný problém řeší velice rychle.

P.S. napadla mě ještě jedna věc. Pro tuto aktualizaci musíte mít dostatečně nabitý telefon (mě se začal aktualizovat asi při 20% baterky a doporučuji telefon mít při aktualizaci na nabíječce a nejspíše bude nutno být připojen na Wi-Fi nebo mít dostatečný datový limit... aktualizace není zrovna malá, takže vás možná telefon ani nepustí aktualizovat (nemám ověřeno, narozdíl od toho s tou nedostatečně nabytou baterií)

-- 11. 8. 2014 12:17 --

jak koukám tak to ale asi není jen váš problém takže ještě vyčkat a průběžne zkusit kontrolovat... vyplatí se počkat aktualizace je skvělá krom plno novinek mě hlavně překvapila rychlost která se dle mého zase vrátila na tu neskutečnou z WP7,8 které jsem díky tomuto miloval a přechod na WP8 pro mě byl z tohoto hlediska lehkým sklamáním...
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 11. 8. 2014 11:38

OT: 7,8 ti přišla rychlá? já Omnii7 málem hodil do zdi, když se aktualizovala na 7.8, jak byla pomalá.
Naštěstí se zrovna začala prodávat 920 :)
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 8. 2014 11:41

WP8.1 s Cyan ještě není vypuštěna pro všechny verze Lumie 520, mám ji z volného prodeje a taky Cyan nemám.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hasmi9 11. 8. 2014 11:57

ano WP7,8 na mé staré Lumii 800 byla skvělá a rychlostí se na ní 1020 chvílemi bohužel nechytala (resp. spíše stabilitou...) občas se stalo že něco chvíli trvalo: web, spuštění aplikace... ale u WP8,1 se mi to nestalo a je na první pohled vidět že rychlost je prostě skvělá, snad stejně budu moci za nějaký čas zhodnotit i tu stabilitu :-)

-- 11. 8. 2014 13:01 --

http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/ zde je vidět to co se tu již psalo že Cyan není stále pro všechny WP8,1 ale vzhledem k tomu že už na většině telefonů běží tak bych sledoval tyto stránky protože dlé mého v průběhu pár týdnů bude i pro tyto telefony :)
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod othoma 17. 8. 2014 20:18

už mi aktualizace naskočily i na nebrendovanou 520, nejdřív novější patch 8.0 a pak 8.1 , vyzkoušejte..
othoma
Junior

Odeslat příspěvekod Slabrom 17. 8. 2014 22:50

Děkuji všem za rady ;). Ta aktualizace nebyla dostupná pro moji verzi. Už si jedu na 8.1 ;) jen menší dotaz,jde nějak na notifikacni listu dat abych si mohl vypinat datové spojeni/internet?
Slabrom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 18. 8. 2014 11:41

Ne, data tam dát (zatím) nelze. dejv
dejvidek
VIP uživatel