Nahrávání hovoru na WP

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vax3 24. 8. 2014 12:47

Ahoj.
Chtěl bych si koupit telefon s WP, ale stále narážím na problém chybějícími aplikacemi.
V podstatě jediný důvod, proč jsem si stále nepořídil WP je chybějící aplikace na nahrávání hovorů.
Nahrávání hovorů je v podstatě jediný důvod proč jsem stále navyměnil svou starou Nokii C5 s "Boldbeast Call Recorder" za nový WP.
Dokáže mi někdo poradit?
vax3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirxu 24. 8. 2014 13:09

aplikace nechybí protože by ji nikdo neudělal, chybí protože majkrosoft takové aplikace zakázal, protože je ve velké většině zemí nelegální nahrávat si hovory bez vědomí druhé strany...takže taková appka nikdy nebude...
jirxu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vax3 24. 8. 2014 13:30

jistě ale existují možnosti neoficiálních zdrojů?
vax3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Beavers 24. 8. 2014 14:05

Co jsou to ty neoficiální zdroje? Pokud vůbec jsou, ty bys uměl takovou aplikaci, která nepochází od MS do WP nainstalovat?
Kup si telefon s Androidem a nebudeš mít tyto starosti. Některé telefony mají již nahrávání hovorů a spoustu jiných užitečností, které WP nikdy mít nebude, přímo v sobě, např. myPhone Next. A ostatní se dají oficiálně nainstalovat. S Androidem budeš svobodným člověkem.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod malejarda 24. 8. 2014 14:10

Tak tak, WP je mrtvy system.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 24. 8. 2014 14:47

Jo WP má cenu až od verze 8.0.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod malejarda 24. 8. 2014 16:25

Mozna 9.0, ale to zas nebudou kompatibilni aplikace zakoupene na 8.0. 8-P
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 24. 8. 2014 16:26

Vyzkoušel sis vůbec WP?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod malejarda 24. 8. 2014 16:35

Nee, pry to neumi ani automaticke nahravani hovoru.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod Beavers 24. 8. 2014 16:46

Já třeba jsem si vyzkoušel WP 7.5 - 7.8 včetně odemknutí a nahrání custom ROM, což bylo ve své době fajn, protože fandové vyvíjeli tzv. homebrew aplikace a díky unlocku šly instalovat do WP. Pak ale přišel WP 8 a Microsoft se na podporu předchozího systému vykváknul, což mě akorát nazlobilo a na celý slavný WP jsem zanevřel. Zajímavé je, že "velká" windows 7 pro PC se aktualizují nadále i přes existenci Win8 a 8.1, starý XP systém byl ukončen teprve nedávno. Je vidět, že u telefonů to platit nebude, takže pryč od nich!
Android byl poslední z platforem, kterou jsem na telefonu neměl, pouze na tabletu a po pořízení telefonu mě překvapil a neustále překvapuje svou kreativitou a širokými možnostmi. Nahrávání hovorů je tak užitečná funkce, kterou ocení obzvláště ti, kterým už paměť (v hlavě) tolik neslouží a již mnohokrát se mi vyplatila. O tom bych si mohl u sebedražšího (třeba i 3x a víc než u toho, co mám) a krásnějšího WP přístroje nechat jen zdát.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 25. 8. 2014 08:26

Nepotřebuji jinou ROMku do Lumie, ano na SGSII sem jí potřeboval, aby ten telefon alespoň fungoval, ještě že už se toho bastlení nemusím účastnit.
Srovnávat desktop systém a systém v telefonech je "drobet" mimo, ale ona se vždycky nějaká dementní "argumentace" najít musí, že? Aktualizace na W7 chodí, ale už jen ve formě bezpečnostních záplat. Poslední SP byl pro W7 vydán na jaře 2011.....
dejv
dejvidek
VIP uživatel