zip123: díky za tip, zatím jsem používal Explorer a UC Browser, ale ten často padá. Zkusím Operu, používal jsem ji už za starých dobrých časů na Symbianu Bohužel se ale dál budu muset potýkat se "ztrátou paměti" v ostatních aplikacích. Dokonce i schránka na kopírování textu trpí tímhle neduhem. Něco do ní uložím a pak stačí aby se telefon zamkl a obsah je fuč. Pokud chce člověk používat telefon i k nějaké práci, je tohle šíleně otravné.
No už by nám mohli spustit další build pro telefony co ho doteď mít nemohly (l925) Psali, že by chtěli dodržet měsíční rozestupy buildu, ale zatím nic.Tak snad v dubnu
To je rychlost! Hned jsem musel prohledat internety..tak jen upřesním, že od 10 večer a díky za upozornění
EDIT: Sypu si popel na hlavu - je to od 7 večer.
Naposledy upravil Pan Kája dne 9. 4. 2015 01:05, celkově upraveno 1
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Však bude lepší si počkat na informace od těch prvních, co to vyzkouší
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Změn je hodně. Nový Outlook, SMS, multitasking má čtyři náhledy aplikací na jedné obrazovce. Podle uniklých obrázků by už v pátečním buildu měla být podpora pro OTG. Z videí se ví o úplně přepracovaném hubu Lidé.