chatumbabub píše:zkousim 10149 a dostavadni poznatky:
-nejde mi nainstalovat Skype
-nejde hledat v Beta Storu
-asi 5 aplikaci se odmita aktualizovat.(a to jsou od MS)
-problematicke pridani noveho emailovaho uctu. (i O365 ucet se musi nakonfigurovat rucne)
Ale od predchoziho buildu vyrazne zlepseni rychlosti celeho systemu.
Testovano na L930.
Skype nainstalovat jde..jen je to komplikovane...musis ho odinstalovat, pokud nejde, tak ve starem storu "aktualizovat", pak smazat a pak znova nainstalovat...mě fungovalo a funguje
V beta storu mi hledat jde
Pridani outlook uctu je taky napytel, ale jde to i bez rucniho nastaven, pridej si jakykoliv jiny ucet aby se pustil outlook a pote ho smaz, protoze uz zazracne outllok vidi tvuj hlavni MS ucet...
Jinak jak někdo psal níže, mapy i navigace jdou, jen stejyn problem jak ou skypu...zkusit zauktualizovat ve starem storu, pripadne smazat a pak nainstalovat ze straho storu...me funguje..
Jinak vylozene podivne chovani, resp. nekompletni menu nastavení caste pady aplikací a pod. je způsobeno nedokoncenou migrací při updatu...je tam bug, ze se nerozviti obrazovka a screen jakoby zmrzne...musi se pockat, pac bezi migrace na pozadi jinak se stopne a telefon nebude uplne OK...
jedine co jsem zatim nevyresil trvale, je sileny drain baterie u L925 po nabiti...pomaha jen flight mode s restaretm...coz je nekdy celkem opruz
Jinak mate nejake dalsi postredy k buildu:)
Ja osoben az na tu baterii jsem spokojen a da se to pouzivat celkem bezproblemu