Windows 10 Mobile - obecná diskuze

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radek_03 11. 7. 2015 16:47

vlazy, co to má vaše téma společného s novými buildy win 10 mobile?
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 7. 2015 17:10

radek_03:
Jaké moje téma? Zde lidí diskutují i o jiných věcech než pouze o Windows 10, ale asi nebude vůbec náhodou, že ti to vadí pouze u mne a u jiných je to podle tebe asi úplně v pohodě. :-(
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 11. 7. 2015 17:47

To vlazy, není to speciální název pro root, jen t9 mi to tam nacpala a přehlédl jsem to, nic to nemění na tom, že přesun pomocí konzole nepotřebuje root a není to nic nebezpečného. Nicméně s touto problematikou bude lepší jít do jiného topicu.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 11. 7. 2015 18:59

offtopic : specialne pro vlazyho a dal uz nema cenu vlakno primarne venovane necemu jinemu zasirat,
to ze ti neco pripada, neni rovno ze to tak je.adb je absolutne zakladni nastroj pro android, android debug bridge, z stovky aplikaci co do mobilu dava huhnaj, samsung, sony, lg, neni ani jedna ani z tisiciny tak uzitecna a schopna jako tento nadtroj kterej je od google..nicmene ano jde s ni napachat skody, konzole ma milou vlastnost - nepta se jestli ten co ji pouziva je gramotny, predpoklada to, protoze na ikonky a klikani se tam nehraje.Absolutne bezpecna vec, na rozdil od klikatek dela vzdy a presne to co ma a nic navic.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 7. 2015 21:21

oooooooooo:
Já jsem s OT v této diskuzi nezačal, ale jak jsem už psal není náhodou, že se poukazuje pouze na mne a u jiných je to zcela v pořádku.
Dalo se čekat skoro někdo přijde s negramotnosti protože když někdo něco neví a nevyzná se v tom tak si třeba do něho určitě zakopat a tvářit se při tom, že všechno víš, znáš a ve všem se vyznáš.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 12. 7. 2015 10:00

Nikdo žádné další poznatky k buildu 10166? Mé zkušenosti jsou ty nejlepší, bez obav můžete instalovat!
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod havros 12. 7. 2015 10:15

Na 640 XL funguje, ale stabilita pořád není 100%...
Store padá, Zamykací obrazovka nejde nastavit na Počasí, ani Facebook.
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radek_03 12. 7. 2015 10:32

havros, mě na l925 Počasí i Facebook nastavit na plochu jde a funguje, zatím mi ani Store ani nic dalšího nepadá, zezačátku, než se w10 aktualizovaly, to občas spadlo, ale teď to jede bez sekání a pádů, zkus programy co blbnou odinstalovat a znovu nainstalovat, mělo by to pak fungovat
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 12. 7. 2015 11:05

Jak jede pošta outlook? V předchozí verzi mi blbly notifikace, chodily se zpožděním nebo vůbec. Co prohlížeč? Lze už ukládat obrázky ze stránek? Lze přidat do mailu obrázky přímo z aplikace Fotky?
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 12. 7. 2015 11:36

maries, outlook funguje výborně, notifikace ok, ihned při doručení, odesláno i přijato bleskově, připojit jdou jakékoliv přílohy odkudkoliv, z jakékoliv složky, nebo i cloudu, v této verzi jsem nenarazil na chybu, po skoro 2 dnech, pokud něco drhlo, například Here drive, maps, stačilo přeinstalovat, nebo aktualizovat a teď vše funguje bez problémů, jo a fotky z webu jdou uložit
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 12. 7. 2015 11:58

Díky, tak to jsi mě potěšil. V tom případě to zkusím.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 12. 7. 2015 12:33

a buď trpělivý první restarty mohou trvat, třeba 10 minut se jakoby nic neděje
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 12. 7. 2015 13:25

Jasně, já vím. Už jsem tam 10ky párkrát měla na zkoušku, ale pořád to nebylo použitelné.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 12. 7. 2015 13:55

Potvrdzujem, pouzitelne to uz je. Urobil som pre istotu hard reset po upgrade, a nic vazne co by ma nutilo vratit sa na 8. 1 som zatial nenasiel.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 12. 7. 2015 19:45

Lumia camera jiz není podporována?
Maries
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka