Dost dlouho to trvalo, ale nakonec všechno proběhlo a jsou tam. Po instalu jsem nedělal obnovu do továrního nastavení.
Oproti 8.1 je to určitě pomalejší, ale to se ještě snad změní, uvidíme. Mozná je to i telefonem...
Co mě překvapilo po mém nedávném boji o HERE navigaci je, že mi tam teď zůstala a je funkční (jak HERE+, tak HERE mapy). Když jsem zkoušel ty jejich nové mapy, tak to nevypadá tak hrozně, ale když jsem chtěl navigovat, nebylo to schopné vzít moji polohu jako start.
Další věc co mi nejde je, že v notifikační liště nemůžu změnit aplikace, chtěl bych tu lištu mít primárně jednořádkovou s tím, že tam bych měl to co nejvíc používám (WIFI, poloha, BT, data) a ostatní mít dostupné po rozbalení. Ale nedaří se mi změnit pořadí těch aplikací, takže v jednořádkovém zobrazení mám WIFI, BT, zámek otáčení a nastavení.
A, zatím, poslední věc je že když jsem v 8.1 chtěl zavřít aplikaci, stačilo přes tlačítko zpět. To ji ukončilo, teď ji to jen minimalizuje, takže když si vyvolám přehled aplikací, je jich tam mraky. Já to mám ale rád uklizené, takže tohle mi dost vadí. Předpokládám, že si na to ale zvyknu

Ale jinak to vypadá dost slušně, jdu si hrát