Já používám Radio FM phone, ale upřímně, dost chabá náhrada za původní aplikaci (fakt nechápu, proč si jí uživatel po updatu nesmí stáhnout). Mrzí mě FB messanger - co jej přestal vyvíjet MS, jde do kopru. Stabilita mizerná, blbne tam slovník, na dlaždici se neobjevuje počet nových zpráv a celkově žádný velký přínos nevidím... vyvstává otázka - je nějaká možnost nahrát tam a fungovat s původní verzí?
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Brzy, mě přišla na L950 včera večer...teď už je ten telefon na takové úrovni jak měl být před 3/4 rokem co se začal prodávat Smutné, teď už je s W10M téměř konec, systém je výborný, ale nejsou telefony. Nevíte někdo jak to vypadá s tou synchronizací oznámení s PC na W10? Je to zatím stále jen přes Cortanu a nelze to nějak obejít? Nebo nechystá se to MS udělat i pro trhy kde Coratna není k dispozici??
Svůj mobilní telefon jsem upgradoval na WM10 ještě před oficiálním vydáním WM10, dokonce už někdy v listopadu.
Mám nainstalován program Poradce pro upgrade, a když ho spustím, tak mi napíše, že v telefonu je nainstalována aktuální verze. Nějak se mi nechce věřit, že telefon nedokáže najít aktualizaci. Přitom vychází poslední dobou aktualizace poměrně často. Zjistím někde, jaká je právě nejnovější verze WM10, a jak ji dostat do mobilu.
Není zatím nic novějšího než build 10.0.14393.67? Na Lumii 635 mě to dělá celkem peklo, nejdou psát sms, protože klávesnice překrývá ten řádek pro text, uplně stejně při ukládání kontaktů a taky mi oproti dřívější verzi hodně hapruje bluetooth při spojení s HF v autě.
Musis otocit telefon na lezato. Pisal som im to do pripomienok, zatial som evidentne v poradi, lebo aj na insider 14915 je to rovnako. V anniversary update 14393 ignoruju fakt, ze L635 nedokaze skryvat panel. V 10586 to este bolo OK.