Windows 10 Mobile - obecná diskuze

O operačních systémech Windows 10 Mobile i Windows Phone, a jejich aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomas-x 1. 9. 2016 13:03

To otočení na ležtato jasně, jako dočasné řešení. Ale ne vždy je to pohodlné a hlavně před updatem vše fungovalo bez problémů. Nejvíc mě štve ten bluetooth, auto mám pořád stejné a jediný rozdíl, který proběhl, tak ta aktualizace telefonu. Do teď jsem s tím byl maximálně spokojený, tímhle to Microsoft trochu podělal. Zlatá L820 s WM 8.1 . Kdyby se nerozbila při pádu, tak ji nedám z ruky.
Tomas-x
Junior

Odeslat příspěvekod hyky 1. 9. 2016 13:47

Jo ale v jinech aplikacích který otočit naležato nejdou jseš víš kde.
hyky
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 1. 9. 2016 14:18

Vacsinou su schovane tie tlacitka iba ciastocne, ale ano, je to nepohodlne. Napiste tiez pripomienky, nech to ma vacsiu vahu.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas-x 1. 9. 2016 15:43

Jestli to bylo myšleno přes zpětnou vazbu tak jsem to připomínkoval, jak ten zakrytí řádek při psaní, nebo tlačítka při ukládání kontaktu, tak i bluetooth. Doufám, že to snad opravý, jelikož v práci máme více kusů Lumia telefonů a neradi by jsme pořizovali něco jiného.
Tomas-x
Junior

Odeslat příspěvekod hyky 1. 9. 2016 16:00

Já to hlásil taky, no uvidíme jestli s tím něco vyvedou.
hyky
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 1. 9. 2016 17:32

Já mám na Lumii 950 DS build 14.915.1000 (insider). Všechno běží jak má, zatím jsem nenarazil na chybu.
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Marek-H14 3. 9. 2016 14:05

Prosím o radu:
1)
Dceři se již podruhé stalo, že se jí ztratily veškeré kontakty. Adresář je prázdný, ale když jí volá kdokoli koho měla uloženého, tak se jí objeví jméno, jakoby v adresáři byl.

Teď jsem si všiml, že to hlásí nějakou chybu s účtem. Dokonce píšou, že by mohlo pomoci jej odstranit a znovu nahrát, ale ani to odstranění se nezdařilo, protože to opět hlásí, že se to nepovedlo :)

2)
Máme doma dvě Lumie 650 a v nastavení fotoaparátu je mrtvé okno s názvem:
"velikost obrazu pro hlavní kameru", kde je nastaveno 6MP a nedá se to změnit.

650 by měla mít hlavní foťák 8Mp nebo se pletu?

Děkuji za váš čas a rady.
Marek-H14
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 9. 2016 17:47

Tazko radit na dialku, ale 1) nema tie kontakty na SIM? 2) velkost cipu je 8 mpix, ale to je pre 4:3 a ty asi mas nastavene 16:9, takze po orezani to vychadza na tych 6 mpix.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Marek-H14 3. 9. 2016 18:57

1) Na SIM kartě není žádný kontakt.

Když chci odstranit účet, jak píšou, tak to také nejde. Manželce jsme tel. koupil ve stejný den a ta má vše ok.

2) s tím poměrem stran a rozlišením jsem to netušil. Takže u mé Lumie 820, kde píšou také 8MP je to stejné?
Marek-H14
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 9. 2016 18:59

2) ano
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod forzaken 4. 9. 2016 16:36

Zdravím,

nedaří se mi nainstalovat aktulaizaci 14393.67 Anniversary Update. Po stažení mi to napíše hlášku:

Nepovedlo se nám nainstalovat aktualizaci kvůli potížím s informace o datu a čase na vašem zařízení. Zkontrolujte správnost nastavení data, času a časového pásma a později to zkusíme znovu.

S datem a časem i časovým pásmem jsem vyzkoušel snad všechny varianty a pořád nic.

Poradí někdo, co s tím?

Děkuji
forzaken
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romo.11 4. 9. 2016 17:06

musíš mat spravny cas a datum a aj casovu zonu. S presnostou na par minut. Inak to blbne
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 15. 9. 2016 18:51

Venku nový ofiko update (žádný insider) na 10.0.14393.189, stahujte ;-)

Obrázek
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ostghost 15. 9. 2016 20:26

Lumia 950XL duální se mi začala přehřívat a po doteku samovolně restartovat. Občas zelená obrazovka. Obcas cerna kdy nereaguje na nic. Nutno vyndat baterii nebo provést soft reset, většinou pomůže, když ne, baterie jde ven. Pokud ji po nabehnuti nepripojim na nabijecku dojde vetsinou po zadani obou SIM PINa odemceni telefonu do par vterin k opakovani.

Zkusil jsem reset do tovarniho nastaveni, ale k naprave nedoslo.

Baterie mi prijde lehce nafoukla a telefon mi prijde nekdy abnormalne horky a obcas rapidne poklesen kapacita baterie.

Jak ted funguji servisy? Arvato a do Madarska nebo mam zkusit druhou baterii?
ostghost
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 15. 9. 2016 20:33

Ano, poslat do Arvata.Jestli je baterie nafoukla, uz bych to dlouho netrenoval.Pokud jses si jisty baterii, zakup druhou, pokud ne, radeji reklamuj, kdyby zavada byla na desce.
uiqjirka
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka